Ayrılık mesajı attım çok pişmanım

Canyelegi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2017
77
-8
86
Merhaba kızlar iki ay önce aylardır beğendiğim bir çocukla tanıştım ikimizde boşanmış bireyleriz benim çocuğum yok ama onun var bu başta benim için sorun oldu o sebeple tanışmayıda çok istediğim için ciddiye almamak, kontrolü elimde tutmak düşüncesiyle ilişkiye başladım ama öyle olmadı. birlikte olduk ve ben karşı tarafa aşık oldum. Halden anlayan pozitif esprili bir erkek ama ben bu hissimi anlayınca korkuya kapılıp ayrılmak istedim, ilk seferde beni devam etmeye ikna etti, bana kimseden istemem ama senden aşk dileniyorum seni çok seviyorum ve çok istiyorum, sana doyamıyorum dedi ve yumuşadım ama sürekli aklımda onu bırakmak düşüncesi geçiyordu ilişki ilerledikce kendimi dahada kaptırmaktan korkuyordum. En sonunda üç gün önce sabah günaydın mesajı ettığında ayrılmak istediğimi onunla bir daha görüşmeyeceğimi hakkını helal etmesini yazdım yolladım, beş dk çevrimiçi kaldıktan sonra hiçbir şey yazmadan çıktı. Bu sabah sadece kırmızı kalp emojisi gönderdim okudu ama yine cevap vermedi durum paylaştım onuda gördü ama ses seda yok en azından engelleyip silmedi dedim beklemeye aldım kendimi ve şuan çok pişmanım çocuğuda sorun olarak görmüyorum ve onu çok özlüyorum ne yapmam lazım sizce?

Başta sorun olarak gördüğünüz çocuk aşık oldunuz diye ortadan yok olmayacak. Hassas konularda bu kadar duygulara kapılmak doğru değil bence. Aklı selim olmanızda ve mantığınızı ön plana çıkarmanızda fayda var. Belliki çocuk sorumluluğu alacak olgunlukta değilsiniz

Yol yakinken dön. Çocuğum var ama büyük ve yanimda degil. Bastan bende onunkileri sorun etmiyordum. Ama baskasinin cocuguna ara sira gelsede annesi gibi davranip kabullenmek cok zor. O aşk perdesi indikce onun çocugu icin fedakarlik yapmak zorlasiyor. Suan nisanliyim bir cok sorunla cebellesiyorum. Bence bastan ne dusunuyorsan gercek o. Sonrasi da ayni oluyor. Benim kadar ilerletmeden dön. Bak ben sana örnek olmus olayim

İlişkiyi çok basitleştirmişsiniz çocuk oyuncağı olmuş.
Meselaaa ne alaka yani 3 gün önce ayrılık mesajı atıp sabah kalp emojisi atmak? Mantık aradım ama bulamadım hem ayrılmak istiyorsunuz hem de peşinizde köpek olsun istiyorsunuz... İki ay içerisinde bir erkeğe bu kadar anlam yükleyip özsaygınızı kaybetmeyin

Ben olsam asla bir daha güvenmem size. Parmağınız da oynatmak istiyorsunuz. Ne bu? Yalvarmasını falan beklediniz herhalde sonra kalp atmalar falan. Engeller yüzünüze bile bakmam. Umarım akıllı davranır çocuk gibi hareketler çekilmez valla.
Belki döner aynı hareketi yapar olur mu olur

Ama aşk, ilişki çocuk oyuncağı değil ki. 1 defa ayrılmak istediğini söylemişsin çabalamış senin için. Fazla naz aşık usandırır derler.
Adamın güveni zedelenmiş bence. Sıkılmıştır, aklına estikçe ayrılık mesajı atar diye düşünmüştür.

O kadar pişmanım ki bu yaptığımdan nasıl yazdım hala bilmiyorum keşke o güne tekrar geri dönebilsem

Çocuk gibi kısmı çok doğru inanin ki kendime hiç yakıştıramıyorum ama malesef oldu ben şuan ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim onu soruyorum size

Adami kirmişsin işte gunaydini zehir etmişsin bacim
Madem seviyorsun boşuna gurur yapma zaten hatali sensin dedigine gore yaz pişman oldugunu yani seviyorsa oda aff eder kirilmakda hakli bir tarafdan

Hala aklımda olduğunu belli etmek istemiştim halbuki sadece bunu gönderdim başka hiçbir şey yazmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…