Yol yakinken dön. Çocuğum var ama büyük ve yanimda degil. Bastan bende onunkileri sorun etmiyordum. Ama baskasinin cocuguna ara sira gelsede annesi gibi davranip kabullenmek cok zor. O aşk perdesi indikce onun çocugu icin fedakarlik yapmak zorlasiyor. Suan nisanliyim bir cok sorunla cebellesiyorum. Bence bastan ne dusunuyorsan gercek o. Sonrasi da ayni oluyor. Benim kadar ilerletmeden dön. Bak ben sana örnek olmus olayimMerhaba kızlar iki ay önce aylardır beğendiğim bir çocukla tanıştım ikimizde boşanmış bireyleriz benim çocuğum yok ama onun var bu başta benim için sorun oldu o sebeple tanışmayıda çok istediğim için ciddiye almamak, kontrolü elimde tutmak düşüncesiyle ilişkiye başladım ama öyle olmadı. birlikte olduk ve ben karşı tarafa aşık oldum. Halden anlayan pozitif esprili bir erkek ama ben bu hissimi anlayınca korkuya kapılıp ayrılmak istedim, ilk seferde beni devam etmeye ikna etti, bana kimseden istemem ama senden aşk dileniyorum seni çok seviyorum ve çok istiyorum, sana doyamıyorum dedi ve yumuşadım ama sürekli aklımda onu bırakmak düşüncesi geçiyordu ilişki ilerledikce kendimi dahada kaptırmaktan korkuyordum. En sonunda üç gün önce sabah günaydın mesajı ettığında ayrılmak istediğimi onunla bir daha görüşmeyeceğimi hakkını helal etmesini yazdım yolladım, beş dk çevrimiçi kaldıktan sonra hiçbir şey yazmadan çıktı. Bu sabah sadece kırmızı kalp emojisi gönderdim okudu ama yine cevap vermedi durum paylaştım onuda gördü ama ses seda yoken azından engelleyip silmedi dedim beklemeye aldım kendimi ve şuan çok pişmanım çocuğuda sorun olarak görmüyorum ve onu çok özlüyorum ne yapmam lazım sizce?
Merhaba kızlar iki ay önce aylardır beğendiğim bir çocukla tanıştım ikimizde boşanmış bireyleriz benim çocuğum yok ama onun var bu başta benim için sorun oldu o sebeple tanışmayıda çok istediğim için ciddiye almamak, kontrolü elimde tutmak düşüncesiyle ilişkiye başladım ama öyle olmadı. birlikte olduk ve ben karşı tarafa aşık oldum. Halden anlayan pozitif esprili bir erkek ama ben bu hissimi anlayınca korkuya kapılıp ayrılmak istedim, ilk seferde beni devam etmeye ikna etti, bana kimseden istemem ama senden aşk dileniyorum seni çok seviyorum ve çok istiyorum, sana doyamıyorum dedi ve yumuşadım ama sürekli aklımda onu bırakmak düşüncesi geçiyordu ilişki ilerledikce kendimi dahada kaptırmaktan korkuyordum. En sonunda üç gün önce sabah günaydın mesajı ettığında ayrılmak istediğimi onunla bir daha görüşmeyeceğimi hakkını helal etmesini yazdım yolladım, beş dk çevrimiçi kaldıktan sonra hiçbir şey yazmadan çıktı. Bu sabah sadece kırmızı kalp emojisi gönderdim okudu ama yine cevap vermedi durum paylaştım onuda gördü ama ses seda yoken azından engelleyip silmedi dedim beklemeye aldım kendimi ve şuan çok pişmanım çocuğuda sorun olarak görmüyorum ve onu çok özlüyorum ne yapmam lazım sizce?
O kadar pişmanım ki bu yaptığımdan nasıl yazdım hala bilmiyorum keşke o güne tekrar geri dönebilsemO kadar dengesiz davranmissiniz ki benim bile yazmadan cikasim geldi.
Cocuk oyuncağı mi bu, ayrılmak istiyorum deyip uc gun sonra kalp atip bir de yanit bekliyorsunuz.
Ayrilmak istemissiniz adam da ayrilmis iste. Eger barismak istiyorsaniz dogru duzgun konusmayi deneyin.
Ara konuş gurur yapma boşver
Çocuk gibi kısmı çok doğru inanin ki kendime hiç yakıştıramıyorumBen olsam asla bir daha güvenmem size. Parmağınız da oynatmak istiyorsunuz gibi. Yalvarmasını falan beklediniz herhalde sonra kalp atmalar falan. Engeller yüzünüze bile bakmam. Umarım akıllı davranır çocuk gibi hareketler çekilmez valla.
Belki döner aynı hareketi yapar olur mu olur
Böyle gel gitli tavırlar çok itiyor karşı tarafı.
Dönse bile bundan sonra nasıl güvenip bir yola çıkabilir ki her an aksini yapabilme ihtimaliniz var.
Akışına bırakın. Israr etmeyin sakın. Ne istediğinize net karar verin.
Adami kirmişsin işte gunaydini zehir etmişsin bacimMerhaba kızlar iki ay önce aylardır beğendiğim bir çocukla tanıştım ikimizde boşanmış bireyleriz benim çocuğum yok ama onun var bu başta benim için sorun oldu o sebeple tanışmayıda çok istediğim için ciddiye almamak, kontrolü elimde tutmak düşüncesiyle ilişkiye başladım ama öyle olmadı. birlikte olduk ve ben karşı tarafa aşık oldum. Halden anlayan pozitif esprili bir erkek ama ben bu hissimi anlayınca korkuya kapılıp ayrılmak istedim, ilk seferde beni devam etmeye ikna etti, bana kimseden istemem ama senden aşk dileniyorum seni çok seviyorum ve çok istiyorum, sana doyamıyorum dedi ve yumuşadım ama sürekli aklımda onu bırakmak düşüncesi geçiyordu ilişki ilerledikce kendimi dahada kaptırmaktan korkuyordum. En sonunda üç gün önce sabah günaydın mesajı ettığında ayrılmak istediğimi onunla bir daha görüşmeyeceğimi hakkını helal etmesini yazdım yolladım, beş dk çevrimiçi kaldıktan sonra hiçbir şey yazmadan çıktı. Bu sabah sadece kırmızı kalp emojisi gönderdim okudu ama yine cevap vermedi durum paylaştım onuda gördü ama ses seda yoken azından engelleyip silmedi dedim beklemeye aldım kendimi ve şuan çok pişmanım çocuğuda sorun olarak görmüyorum ve onu çok özlüyorum ne yapmam lazım sizce?
Uyudun mu? Ben uyumadim da....Tutarlılık seviyeniz gözlerimi kanattı. Adam sessiz kalmaya devam ederse atacağınız 3. mesajı merak ediyorum sjdjs
Hala aklımda olduğunu belli etmek istemiştim halbukiİlişkiyi çok basitleştirmişsiniz çocuk oyuncağı olmuş.
Meselaaa ne alaka yani 3 gün önce ayrılık mesajı atıp sabah kalp emojisi atmak? Mantık aradım ama bulamadım hem ayrılmak istiyorsunuz hem de peşinizde köpek olsun istiyorsunuz... İki ay içerisinde bir erkeğe bu kadar anlam yükleyip özsaygınızı kaybetmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?