Ayrılık mesajı attım çok pişmanım

çocuk hala sorun ama şuan devreye duygular girdiği için bi süreliğine görünmez olmuş.

adama ulaşmadan önce bu konuyu enine boyuna düşünün derim, ilerlerse ilişki burada cocukla anlaşamıyoruz diye konu açarsınız, hele ki yaşınız gençse, 20lerdeyseniz, 30l'arın başındaysanız cocuk faktörü gerçekten önemli. Herkesin harcı olmayabilir cocuklu adam.

Gitgelli hallerinize dencek bişe yok zaten, adam haklı. Özlerse yazar o da zaten hani ilişkiler böyle zedeleniyor ama cogu çift yaşıyor bunları. tartışmalar aşılabilir dediğim gibi ama cocuk faktörü bir ömür sizinle kalacak.

Çok teşekkür ediyorum size

Şuan gözün bir sey gormuyor ama icine sinmeyen bir seyler var ondan ayriliyorsun iste. Asil sorun onun geri dönmesi degil. Senin icine sinmemesi. Ama duygularin agir basiyor. Zamanla ikileme dusersin haberin olsun

O kadar pişmanım ki bu yaptığımdan nasıl yazdım hala bilmiyorum keşke o güne tekrar geri dönebilsem
Ara konuş. Biri bana uzun bir ayrılık mesajı yazsa sonra hiçbir şey olmamış gibi kalp atsa, ona hayatta mutluluklar dilerim. Bosanmis bir kadin olarak birazcık daha olgun davranın.

Siz naptınız oda sizin çocuğunuza samimi değildi zaten ileri yaşta çocuksuz bulmak zor bence karşılıklı anlayış da sizde yoktu malesef. Umarım bitirmişsinizdir çok bağlıydınız hani körü körüne. Bu arada bence kimse sizden annelik beklemez ki niye öyle diyorsunuz anneleri vardır zaten.

Pişmanım diyorum insanım sonuçta duygularıma yenik düştüm yaptım ama şuan onu geri istiyorum inşallah bir ihtimalimiz olur
Yani gercekten geri istiyorsaniz yapacaginiz tek sey gidip dogru duzgun oturup konusmak. Adamin durdugu yerde bir sabah uyanıp barisacak hali yok.

Ama enine boyuna dusunun. Bu isler cocuk oyuncağı degil. Uc bes gunluk özlemle bir sekilde barisip bir ay sonra cocuk gozunuze batacaksa yol yakinken bitmisken bırakın oyle kalsin.

Çocuk gibi kısmı çok doğru inanin ki kendime hiç yakıştıramıyorum ama malesef oldu ben şuan ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim onu soruyorum size

İnandırmak gerekli biraz sessiz kalın bi ve üstüne gitmeyin özlerse gelir. Nasılsın falan gibi hatır sorun yine bazen sonra yumuşamış gibi ise ozledim pişmanım dersiniz.
Çocuk kısmını lütfen iyi düşünün taşının aşkla karar vermeyin.

Neşet Ertaş- kendim ettim kendim buldum şarkısı

Hala aklımda olduğunu belli etmek istemiştim halbuki sadece bunu gönderdim başka hiçbir şey yazmadım
Bu sizi sadece küçük düşürür. Hem ayrılık mesajı atıp hem de barışmak için mesaj atılmaz bu çok çok çok ergence ve itici bir davranış kendi saygınızı ve değerinizi kaybediyorsunuz. Uzun bir ilişki olsaydı yorumum belki daha farklı olabilirdi ama 2 aylık ve çorba olmuş bir ilişkiyi pek ciddiye alamadım açıkcası. Birakın o size yazsın o kendini hatırlatsın. Bir daha yazmayın sakın

Bence son kez bir ara konuş ne böyle ergen gibi kalp falan .
Adam gururlu bir tip belli böyle gel git tavırları belli bir yaştan sonra çekmiyor erkekler.
Hep erkekler koşsun istiyorsunuz da yok artık öyle bir şey lisede değiliz

Tahminen ne kadar beklemeliyim sürekli aklımda çünkü ne yapsam ne etsem diye düşünüyorum bir taraftan da sizin dediğiniz gibi çok üstelemek istemiyorum ters teper diye

Alfa erkeğiymis helal olsun.

Çünkü ona çok aşık olduğumu biliyorum şuan gurur aptal insanların işidir

Gururun gerekli olduğu yerler vardır ama unutmayalım ki kişilik koruyucu özelliği vardır bakın adam asil davranmış ayrılık mesajları sonrası bu arada kötü anlamda yazmadım ayrılan sizsiniz ,mesaj atan sizsiniz ondan orta da gurur yok zaten dedim.
Biraz bekleyin bakalım.

Çok gururlu hemde ben trakyalıyım o ise doğulu kültürlerimiz çok farklı o sebeple ne yapacağımı hiç bilemiyorum

Tahminen ne kadar beklemeliyim sürekli aklımda çünkü ne yapsam ne etsem diye düşünüyorum bir taraftan da sizin dediğiniz gibi çok üstelemek istemiyorum ters teper diye

Ee burnunuz sürtsün azcık belki öyle düşünüyor tahmini pek yok olayın soğuması lazım. Bikac haftalık beklemek lazım erkekler de anca yumuşuyorlar gibi hele gururlu ise yani. Çok falso hareketleriniz var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…