Pişmanım diyorum insanım sonuçta duygularıma yenik düştüm yaptım ama şuan onu geri istiyorum inşallah bir ihtimalimiz olurUyudun mu? Ben uyumadim da....
Çok teşekkür ediyorum sizeçocuk hala sorun ama şuan devreye duygular girdiği için bi süreliğine görünmez olmuş.
adama ulaşmadan önce bu konuyu enine boyuna düşünün derim, ilerlerse ilişki burada cocukla anlaşamıyoruz diye konu açarsınız, hele ki yaşınız gençse, 20lerdeyseniz, 30l'arın başındaysanız cocuk faktörü gerçekten önemli. Herkesin harcı olmayabilir cocuklu adam.
Gitgelli hallerinize dencek bişe yok zaten, adam haklı. Özlerse yazar o da zaten hani ilişkiler böyle zedeleniyor ama cogu çift yaşıyor bunları. tartışmalar aşılabilir dediğim gibi ama cocuk faktörü bir ömür sizinle kalacak.
Şuan gözün bir sey gormuyor ama icine sinmeyen bir seyler var ondan ayriliyorsun iste. Asil sorun onun geri dönmesi degil. Senin icine sinmemesi. Ama duygularin agir basiyor. Zamanla ikileme dusersin haberin olsunYol yakinken dön. Çocuğum var ama büyük ve yanimda degil. Bastan bende onunkileri sorun etmiyordum. Ama baskasinin cocuguna ara sira gelsede annesi gibi davranip kabullenmek cok zor. O aşk perdesi indikce onun çocugu icin fedakarlik yapmak zorlasiyor. Suan nisanliyim bir cok sorunla cebellesiyorum. Bence bastan ne dusunuyorsan gercek o. Sonrasi da ayni oluyor. Benim kadar ilerletmeden dön. Bak ben sana örnek olmus olayim
Ara konuş. Biri bana uzun bir ayrılık mesajı yazsa sonra hiçbir şey olmamış gibi kalp atsa, ona hayatta mutluluklar dilerim. Bosanmis bir kadin olarak birazcık daha olgun davranın.O kadar pişmanım ki bu yaptığımdan nasıl yazdım hala bilmiyorum keşke o güne tekrar geri dönebilsem
Çünkü ona çok aşık olduğumu biliyorum şuan gurur aptal insanların işidirGurur yapacak neyi var kiortada gurur mu var
Yol yakinken dön. Çocuğum var ama büyük ve yanimda degil. Bastan bende onunkileri sorun etmiyordum. Ama baskasinin cocuguna ara sira gelsede annesi gibi davranip kabullenmek cok zor. O aşk perdesi indikce onun çocugu icin fedakarlik yapmak zorlasiyor. Suan nisanliyim bir cok sorunla cebellesiyorum. Bence bastan ne dusunuyorsan gercek o. Sonrasi da ayni oluyor. Benim kadar ilerletmeden dön. Bak ben sana örnek olmus olayim
Yani gercekten geri istiyorsaniz yapacaginiz tek sey gidip dogru duzgun oturup konusmak. Adamin durdugu yerde bir sabah uyanıp barisacak hali yok.Pişmanım diyorum insanım sonuçta duygularıma yenik düştüm yaptım ama şuan onu geri istiyorum inşallah bir ihtimalimiz olur
Çocuk gibi kısmı çok doğru inanin ki kendime hiç yakıştıramıyorumama malesef oldu ben şuan ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim onu soruyorum size
Neşet Ertaş- kendim ettim kendim buldum şarkısıMerhaba kızlar iki ay önce aylardır beğendiğim bir çocukla tanıştım ikimizde boşanmış bireyleriz benim çocuğum yok ama onun var bu başta benim için sorun oldu o sebeple tanışmayıda çok istediğim için ciddiye almamak, kontrolü elimde tutmak düşüncesiyle ilişkiye başladım ama öyle olmadı. birlikte olduk ve ben karşı tarafa aşık oldum. Halden anlayan pozitif esprili bir erkek ama ben bu hissimi anlayınca korkuya kapılıp ayrılmak istedim, ilk seferde beni devam etmeye ikna etti, bana kimseden istemem ama senden aşk dileniyorum seni çok seviyorum ve çok istiyorum, sana doyamıyorum dedi ve yumuşadım ama sürekli aklımda onu bırakmak düşüncesi geçiyordu ilişki ilerledikce kendimi dahada kaptırmaktan korkuyordum. En sonunda üç gün önce sabah günaydın mesajı ettığında ayrılmak istediğimi onunla bir daha görüşmeyeceğimi hakkını helal etmesini yazdım yolladım, beş dk çevrimiçi kaldıktan sonra hiçbir şey yazmadan çıktı. Bu sabah sadece kırmızı kalp emojisi gönderdim okudu ama yine cevap vermedi durum paylaştım onuda gördü ama ses seda yoken azından engelleyip silmedi dedim beklemeye aldım kendimi ve şuan çok pişmanım çocuğuda sorun olarak görmüyorum ve onu çok özlüyorum ne yapmam lazım sizce?
Bu sizi sadece küçük düşürür. Hem ayrılık mesajı atıp hem de barışmak için mesaj atılmaz bu çok çok çok ergence ve itici bir davranış kendi saygınızı ve değerinizi kaybediyorsunuz. Uzun bir ilişki olsaydı yorumum belki daha farklı olabilirdi ama 2 aylık ve çorba olmuş bir ilişkiyi pek ciddiye alamadım açıkcası. Birakın o size yazsın o kendini hatırlatsın. Bir daha yazmayın sakınHala aklımda olduğunu belli etmek istemiştim halbukisadece bunu gönderdim başka hiçbir şey yazmadım
Tahminen ne kadar beklemeliyimİnandırmak gerekli biraz sessiz kalın bi ve üstüne gitmeyin özlerse gelir. Nasılsın falan gibi hatır sorun yine bazen sonra yumuşamış gibi ise ozledim pişmanım dersiniz.
Çocuk kısmını lütfen iyi düşünün taşının aşkla karar vermeyin.
Alfa erkeğiymis helal olsun.Merhaba kızlar iki ay önce aylardır beğendiğim bir çocukla tanıştım ikimizde boşanmış bireyleriz benim çocuğum yok ama onun var bu başta benim için sorun oldu o sebeple tanışmayıda çok istediğim için ciddiye almamak, kontrolü elimde tutmak düşüncesiyle ilişkiye başladım ama öyle olmadı. birlikte olduk ve ben karşı tarafa aşık oldum. Halden anlayan pozitif esprili bir erkek ama ben bu hissimi anlayınca korkuya kapılıp ayrılmak istedim, ilk seferde beni devam etmeye ikna etti, bana kimseden istemem ama senden aşk dileniyorum seni çok seviyorum ve çok istiyorum, sana doyamıyorum dedi ve yumuşadım ama sürekli aklımda onu bırakmak düşüncesi geçiyordu ilişki ilerledikce kendimi dahada kaptırmaktan korkuyordum. En sonunda üç gün önce sabah günaydın mesajı ettığında ayrılmak istediğimi onunla bir daha görüşmeyeceğimi hakkını helal etmesini yazdım yolladım, beş dk çevrimiçi kaldıktan sonra hiçbir şey yazmadan çıktı. Bu sabah sadece kırmızı kalp emojisi gönderdim okudu ama yine cevap vermedi durum paylaştım onuda gördü ama ses seda yoken azından engelleyip silmedi dedim beklemeye aldım kendimi ve şuan çok pişmanım çocuğuda sorun olarak görmüyorum ve onu çok özlüyorum ne yapmam lazım sizce?
Çünkü ona çok aşık olduğumu biliyorum şuan gurur aptal insanların işidir
Çok gururlu hemde ben trakyalıyım o ise doğulu kültürlerimiz çok farklı o sebeple ne yapacağımı hiç bilemiyorumBence son kez bir ara konuş ne böyle ergen gibi kalp falan .
Adam gururlu bir tip belli böyle gel git tavırları belli bir yaştan sonra çekmiyor erkekler.
Hep erkekler koşsun istiyorsunuz da yok artık öyle bir şey lisede değiliz
evet büyük salaklık yaptım gerçekten ve çok pişmanımAlfa erkeğiymis helal olsun.
Tahminen ne kadar beklemeliyimsürekli aklımda çünkü ne yapsam ne etsem diye düşünüyorum bir taraftan da sizin dediğiniz gibi çok üstelemek istemiyorum ters teper diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?