PekiBu sizi sadece küçük düşürür. Hem ayrılık mesajı atıp hem de barışmak için mesaj atılmaz bu çok çok çok ergence ve itici bir davranış kendi saygınızı ve değerinizi kaybediyorsunuz. Uzun bir ilişki olsaydı yorumum belki daha farklı olabilirdi ama 2 aylık ve çorba olmuş bir ilişkiyi pek ciddiye alamadım açıkcası. Birakın o size yazsın o kendini hatırlatsın. Bir daha yazmayın sakın
E arasana buraya ne yazdiysan aynisini söyle. O sana sevgi dileniyorum demis sen de onu sevdiğini ve bu soruna cozum bulmak istediğini söyleevet büyük salaklık yaptım gerçekten ve çok pişmanım
Ara ya hayat kısa.Çok gururlu hemde ben trakyalıyım o ise doğulu kültürlerimiz çok farklı o sebeple ne yapacağımı hiç bilemiyorum
Ya açmazsaE arasana buraya ne yazdiysan aynisini söyle. O sana sevgi dileniyorum demis sen de onu sevdiğini ve bu soruna cozum bulmak istediğini söyle
Acmazsa mesaj yaz hatta yuz yuze konussaniza daha iyi olurYa açmazsaçok korkuyorum inan ki
Kapısına dayanAcmazsa mesaj yaz hatta yuz yuze konussaniza daha iyi olur
Aklımda olduğunu belli etmek istedim çok içimden geldi açıkcası bu kadar büyük düşünmedim yapmak istedim yaptımO kalbi gerçekten niye attınız? Atacaktınız niye ayrılık mesajı attınız.
Adam da akıllı kudurun diye sessiz kalıyor.
Artık siz mi sessiz kalsanız??
İşyerine mi gitsem ama biraz beklemem lazım şuan bence yoksa ters teper diye çekiniyorumAcmazsa mesaj yaz hatta yuz yuze konussaniza daha iyi olur
Sen once bi ara korkma en kötü ne olabilir acmazsa mesaj yazİşyerine mi gitsem ama biraz beklemem lazım şuan bence yoksa ters teper diye çekiniyorum
Zaman vermek istiyorum biraz çok üst üste olmasın aklımda olduğunu pişman olduğumu bilsin muhtemelen işyerine gideceğimide düşünüyordur ilk öfkesi geçsin ondan sonraKapısına dayan)
Sonra da is yerine gidersinSen once bi ara korkma en kötü ne olabilir acmazsa mesaj yaz
Aynen doğru düşünmüşsünZaman vermek istiyorum biraz çok üst üste olmasın aklımda olduğunu pişman olduğumu bilsin muhtemelen işyerine gideceğimide düşünüyordur ilk öfkesi geçsin ondan sonra
Aslında silse belki buna bile cesaret etmeyecektim ama atarlı giderli hikayeler paylaşıp beni hala listesinde tuttuğu için bir adım atmalıyım diye düşündümSen once bi ara korkma en kötü ne olabilir acmazsa mesaj yaz
Çok iyi düşün şu an aşk iyi gibi geliyor.Fakat partnerinizin çocuğu var.Şu anda kolay gibi gelebiliyor ama göründüğü gibi değildir.Sadece duygularınızla düşünüyorsunuz şu anda.Mantığını ve aklınıda devreye sok.Ben sevgilimin çocuğuyla yapabilir miyim?Bunun cevabını bul.Ama bu cevabı sadece kalbinle değil, aklınla da ver.Şu platformda zibilyon tane bununla ilgili konu var. Aç oku, neler yaşanmış gör ve bunları kaldırıp kaldıramayacağını tart.İlk evliliğin mutsuz bitmiş aynı duruma tekrar düşme ihtimalin %50 civarında.Bunu tekrar kaldırabilir misin?Bunun kararını ver.Mantığınıda devreye sok kararını öyle ver.Tabi bunlar benceMerhaba kızlar iki ay önce aylardır beğendiğim bir çocukla tanıştım ikimizde boşanmış bireyleriz benim çocuğum yok ama onun var bu başta benim için sorun oldu o sebeple tanışmayıda çok istediğim için ciddiye almamak, kontrolü elimde tutmak düşüncesiyle ilişkiye başladım ama öyle olmadı. birlikte olduk ve ben karşı tarafa aşık oldum. Halden anlayan pozitif esprili bir erkek ama ben bu hissimi anlayınca korkuya kapılıp ayrılmak istedim, ilk seferde beni devam etmeye ikna etti, bana kimseden istemem ama senden aşk dileniyorum seni çok seviyorum ve çok istiyorum, sana doyamıyorum dedi ve yumuşadım ama sürekli aklımda onu bırakmak düşüncesi geçiyordu ilişki ilerledikce kendimi dahada kaptırmaktan korkuyordum. En sonunda üç gün önce sabah günaydın mesajı ettığında ayrılmak istediğimi onunla bir daha görüşmeyeceğimi hakkını helal etmesini yazdım yolladım, beş dk çevrimiçi kaldıktan sonra hiçbir şey yazmadan çıktı. Bu sabah sadece kırmızı kalp emojisi gönderdim okudu ama yine cevap vermedi durum paylaştım onuda gördü ama ses seda yoken azından engelleyip silmedi dedim beklemeye aldım kendimi ve şuan çok pişmanım çocuğuda sorun olarak görmüyorum ve onu çok özlüyorum ne yapmam lazım sizce?
O zaman ayrılık mesajını atmamalıydınız ki bu güvensizlikle zaten ayrılacaksınız. Haa bana kalırsa çocuksuz biri ile görüşmeniz kendi hayrınıza.Aklımda olduğunu belli etmek istedim çok içimden geldi açıkcası bu kadar büyük düşünmedim yapmak istedim yaptım
Olmaz olmaz bu iş olamaaaaaazzz:)
İşte mantığına uymuyor, kalbine de söz geçmiyor.
Ama denk değilsiniz, bugün olmasa yarın, ayrılık kapıda.
Üzgünüm ama bence bu iş yürümez.
Arkadaşlarımda böyle söylüyor ama ben olsun istiyorum çünkü vicdan azabı duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?