Ayrılık mesajı attım çok pişmanım

Peki

Çok gururlu hemde ben trakyalıyım o ise doğulu kültürlerimiz çok farklı o sebeple ne yapacağımı hiç bilemiyorum
Ara ya hayat kısa.
Ara kafanın karışık olduğunu ama onu özlediğini şöyle falan filan.

Olmaz olmaz bu iş olamaaaaaazzz:)
İşte mantığına uymuyor, kalbine de söz geçmiyor.
Ama denk değilsiniz, bugün olmasa yarın, ayrılık kapıda.
Üzgünüm ama bence bu iş yürümez.

O kalbi gerçekten niye attınız? Atacaktınız niye ayrılık mesajı attınız.

Adam da akıllı kudurun diye sessiz kalıyor.

Artık siz mi sessiz kalsanız??

O kalbi gerçekten niye attınız? Atacaktınız niye ayrılık mesajı attınız.

Adam da akıllı kudurun diye sessiz kalıyor.

Artık siz mi sessiz kalsanız??
Aklımda olduğunu belli etmek istedim çok içimden geldi açıkcası bu kadar büyük düşünmedim yapmak istedim yaptım

Zaman vermek istiyorum biraz çok üst üste olmasın aklımda olduğunu pişman olduğumu bilsin muhtemelen işyerine gideceğimide düşünüyordur ilk öfkesi geçsin ondan sonra
Aynen doğru düşünmüşsün

Çok iyi düşün şu an aşk iyi gibi geliyor.Fakat partnerinizin çocuğu var.Şu anda kolay gibi gelebiliyor ama göründüğü gibi değildir.Sadece duygularınızla düşünüyorsunuz şu anda.Mantığını ve aklınıda devreye sok.Ben sevgilimin çocuğuyla yapabilir miyim?Bunun cevabını bul.Ama bu cevabı sadece kalbinle değil, aklınla da ver.Şu platformda zibilyon tane bununla ilgili konu var. Aç oku, neler yaşanmış gör ve bunları kaldırıp kaldıramayacağını tart.İlk evliliğin mutsuz bitmiş aynı duruma tekrar düşme ihtimalin %50 civarında.Bunu tekrar kaldırabilir misin?Bunun kararını ver.Mantığınıda devreye sok kararını öyle ver.Tabi bunlar bence

Aklımda olduğunu belli etmek istedim çok içimden geldi açıkcası bu kadar büyük düşünmedim yapmak istedim yaptım
O zaman ayrılık mesajını atmamalıydınız ki bu güvensizlikle zaten ayrılacaksınız. Haa bana kalırsa çocuksuz biri ile görüşmeniz kendi hayrınıza.

Siz karşı tarafın ayaklarınıza kapanıp, aşk dilenmesini istiyorsunuz belli ki ama inanın bu tavırlar çok itici oluyor erkek içinde kadın içinde çok soğutan hareketler. Net olun. Aşıkta olsanız mantığınıza uymuyor ve çocuğuna bakabileceğinize inanmıyorsanız en doğrusu ayrılmak.

Böyle gel git li ilişkiyi kim.ister ki diye düşünmeden edemedim baştan korkutmussun adamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…