Arkadaşlar benim 1 aydır görüştüğüm biri vardı. Yani tanıma Faslı gibi ama yakındık da. Görüştüğümüz zamanlar ilgili onun dışında mesajlarıma geç dönüyordu ve günde 1-2 kez telefonla görüşüyorduk sadece. Buluşmalara devamlı geç kalıyordu görüşmek istiyor yanımdan ayrılmak istemiyordu ama sürekli geç kalması ve işleri olması beni rahatsız ediyordu. Ayrıca yan yanayken çok gergin ailevi ve iş sorunlarını çok fazla anlatan, ayrıca küfürlü konuşan biriydi. Üstelik bu kişi doktora öğrencisi ve iyi bir işi var. Yanımdayken instagramdan kızlardan mesajlar geliyordu ve ona göre “tabi ki gelebilir”di. Ama öte yandan iyi ve merhametli biri olduğunu düşündüğüm için bazı şeyler zamanla olur diye çok üstünde durmuyordum. Sonra zaman geçtikçe bana kötü geldiğini hissettim, olduğum gibi ifade edemiyordum kendimi onun yanında. En son napıyorsun canım gibi bir mesajına bu şekilde devam edemeyiz görüşmeyelim diye mesaj attım. Çünkü yüzyüze bile zor görüşüyorduk.Görüldü attı sadece yanıtlamadı. Sonra ben rahatsızlandım instagram üzerinden geçmiş olsun diye mesaj atmış cevap verdim sağol dedim sadece. Sonrasında yine bir şey yok. Bazen diyorum acele mi ettim acaba zamanla olur muydu, bazen de zaten başka alternatifleri vardır ben görüşmeyelim deyince cevap bile vermedi. Sonra instagramdan geçmiş olsun demesi de hiçbir şey olmamış gibi davranması garip. Siz ne düşünüyorsunuz?