- 20 Mart 2008
- 142.013
- 214.076
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi tunahanbozyurek
-
Evet ben ayrılmak istedim çünkü hislerimin tükendiğini farkettim ama asıl mesele ne biliyor musun .namusuma laf etmene rağmen aylar sonra geldin özür diledin şans verdim ama ben adam gibi bitrmek istedim diye değil konuşmak telimi açmya tenezzl bile etmedin(belki de anltcğm çok özel şeyler vardı ) birde üstüne mesj atma dedin bu lafni unutmm okadar da alclmm bi anlk öfkeyle söylediğin sözlere pişman olcksn bunu sende bilysn yüzsüzlk yapıpta kapıma gelme kendi kendini btrdn bundan sonra yanmda olck insan belli neyse hakkm varsa helal olsun hadi hoşçakal
çok çaresiz olununca yazılyo maalesefBide merak ediyorum bu tarz özel msjlarınızı duygularnızı buraya nasıl yazıyorsunuz ben hayatta yazamam. Böyle şeyler iki kişi arasında olmalı sadece
Evet ben ayrılmak istedim çünkü hislerimin tükendiğini farkettim ama asıl mesele ne biliyor musun .namusuma laf etmene rağmen aylar sonra geldin özür diledin şans verdim ama ben adam gibi bitrmek istedim diye değil konuşmak telimi açmya tenezzl bile etmedin(belki de anltcğm çok özel şeyler vardı ) birde üstüne mesj atma dedin bu lafni unutmm okadar da alclmm bi anlk öfkeyle söylediğin sözlere pişman olcksn bunu sende bilysn yüzsüzlk yapıpta kapıma gelme kendi kendini btrdn bundan sonra yanmda olck insan belli neyse hakkm varsa helal olsun hadi hoşçakal
çok çaresiz olununca yazılyo maalesef
çok çaresiz olununca yazılyo maalesef
yok dimi en iyisi susmak pismn olmasını bklemk
Bende yazıcaktım bu tarz bir cevap kendisine ama dedim bu düşünceye sahip birine ne yazayımYahu niye çaresizsin ?
Dermansız hastalık mı ? Bi ton alacaklı kapında mı ? 3 çocukla yapayalnız sokakta mı kaldın ?
Bak biz burda bu yazdığım örneklerle konu açan kadınlara , güçlü ol hayat son nefese kadar devam ediyor , diyoruz .
Olayı çok çaresizim diye dramatize edip , varın yokun o sevgiliymiş gibi hissedilen yaşları anlayabiliyorum eyvallahta .
Yok öyle bir şey. Aklından çıkar. 3 gün sonra dünyandan da çıkıyorlar .
Mesaja gelince ; olmamış yollama .
Olanını yazsan da mesaj yollama .
gondermedim ama hala bir şey yazasm varİnşallah bu mesajı göndermemişsinizdir..
gururun kırıldı surekli mesaj yazma isteği var son bir mesaj atmak dustugum eziklikten cikmk istyrmYahu niye çaresizsin ?
Dermansız hastalık mı ? Bi ton alacaklı kapında mı ? 3 çocukla yapayalnız sokakta mı kaldın ?
Bak biz burda bu yazdığım örneklerle konu açan kadınlara , güçlü ol hayat son nefese kadar devam ediyor , diyoruz .
Olayı çok çaresizim diye dramatize edip , varın yokun o sevgiliymiş gibi hissedilen yaşları anlayabiliyorum eyvallahta .
Yok öyle bir şey. Aklından çıkar. 3 gün sonra dünyandan da çıkıyorlar .
Mesaja gelince ; olmamış yollama .
Olanını yazsan da mesaj yollama .
ne ama nasıl bir şeyKısa ve net yazacaksın..
Seninki resmen destan olmuş...
ne ama nasıl bir şey
Yahu zaten çocuk bunu terk etmiş bana daha msj atma adını anmam flan demiş daha ne desin bacımSeni terk ediyorum hoşçakal...
Bu kadar basit yani...
Yahu zaten çocuk bunu terk etmiş bana daha msj atma adını anmam flan demiş daha ne desin bacım
daha önce yazdm böyle olmasını istemezdim eski tadı eski heyecanı almyrm dedim.oda bunun üzerine bidaha adini anmm dedi sürekli bitiren taraf ben olduğum için akibinde de şöyle bir şey yazdm bukez böyle üzgün bırakıp gitmek istemiyorum , sakinles konuşalım istemiyorum diyosanda mesaj at aramm dedim .yani düşündüğünüz gibi üzerine gitmedm bu son msjm oldu bidaha hiç msj atmadim zatenSeni terk ediyorum hoşçakal...
Bu kadar basit yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?