ayrılık mesajm nasl olmuş ?

Bana hak etmdğm sözlri söyldn,ilrde çok pişmn olacksn sana gününn göstrcm intkamm çok acı olck ..

Nerde sesli harfler nerde,kelimeleri böyle yutmadan yaz evlat...

Eğer kelimelerin bu kadar dağınık ve sesli harflerden uzaksa muhtemelen ciddiye almayacaktır. Zira ben öyle yapardım.

Ayrıca bu bir ayrılık mesajı değil 'ayrılamama mesajı'
Çok uzun ve seni iplemeyen birine açıklama yapma gereği duymuşsun gibi.

çok çaresiz olununca yazılyo maalesef

Yahu niye çaresizsin ?

Dermansız hastalık mı ? Bi ton alacaklı kapında mı ? 3 çocukla yapayalnız sokakta mı kaldın ?

Bak biz burda bu yazdığım örneklerle konu açan kadınlara , güçlü ol hayat son nefese kadar devam ediyor , diyoruz .

Olayı çok çaresizim diye dramatize edip , varın yokun o sevgiliymiş gibi hissedilen yaşları anlayabiliyorum eyvallahta .

Yok öyle bir şey. Aklından çıkar. 3 gün sonra dünyandan da çıkıyorlar .

Mesaja gelince ; olmamış yollama .

Olanını yazsan da mesaj yollama .

Bosuna pisman olmasini bekleme. Erkeklerin pismanligi cok kisa surelidir arada yoklar ve gider. Hayatimda hic terkettigi sevgilisinin arkasindan "ya keske su kizi uzmeseydim, keske ona iyi davransaydim, ben onunla yaslanmak istiyordum, bir yavrumuz olsaydi" diyen bir erkek gormedim. Sizinkinin istisna oldugunu da sanmam.

Zaten cok taviz vermissiniz ama en azindan simdiden sonra hicbir sey demeyin cevap da vermeyin de kendini bulunmaz hint kumasi sanmasin.

yok dimi en iyisi susmak pismn olmasını bklemk

Bende yazıcaktım bu tarz bir cevap kendisine ama dedim bu düşünceye sahip birine ne yazayım
Thanks beybi

gururun kırıldı surekli mesaj yazma isteği var son bir mesaj atmak dustugum eziklikten cikmk istyrm

Şu sesli harfleri yutmak zor değil mi ya? Kelimeyi normal yazıp sonra harfleri mi siliyorsunuz anlamadım ben. Çok çirkin duruyor haberin olsun kimse ciddiye almaz seni bu şekilde.

Mesaja gelince yaşın küçük sanırım gerek erkek arkadaşının sarfettiği laf gerek senin mesajın falan. O lafı söyleyen adama mesaj atılmaz. Bi ilişki de mesaj yoluyla bitirilmez.

Seni terk ediyorum hoşçakal...
Bu kadar basit yani...
daha önce yazdm böyle olmasını istemezdim eski tadı eski heyecanı almyrm dedim.oda bunun üzerine bidaha adini anmm dedi sürekli bitiren taraf ben olduğum için akibinde de şöyle bir şey yazdm bukez böyle üzgün bırakıp gitmek istemiyorum , sakinles konuşalım istemiyorum diyosanda mesaj at aramm dedim .yani düşündüğünüz gibi üzerine gitmedm bu son msjm oldu bidaha hiç msj atmadim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…