- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi tunahanbozyurek
-
o gitmedi ama ben gönderdim peki o halde bu saatten sonra napmamı onerirsiniz.buyuk konuştu fakat tanıyorum onu tekrar dönecek sice tavrm nasl olmalıSize o lafları eden birine hala mesaj atarsanız asıl siz yüzsüzlük yapmış olursunuz.
Böyle bir mesaj atarsanız düştüğünüz eziklikten daha beterine düşersiniz.
Buldu da ne oldu?
Gerçekten seven insan gitmez ki geri gelmesi bir şey ifade etsin.
Sizin sevgi ve değer görme ölçütünüz yanlış, ayrılıp dönen adam sevmiş olmuyor, dolanıp daha iyisini aramış, kafa dinlemiş, "nasılsa koyduğum yerde bekliyor, istediğim zaman yoklarım" demiş oluyor öylesi.
Arabesk düşünceleriniz, böyle kalitesiz bir insanda ısrar ederek kendinize biçtiğiniz değer, yazılı olarak kendinizi ifade etme tarzınız da çok kötü.
Kendinizi geliştirmezseniz ömür boyu böyle insanlarla muhatap olursunuz çünkü olgun erkekler sizin vazgeçemediğiniz ayrılıp barışmalı, atarlı giderli, laf sokmalı ilişkilere hayatta prim vermezler.
ne yazacagimi bi bilsem Allah kahretsin işin içinden cikmyrm yazmazsmda içimde kalacakYa konuyu okurken erkek üye sandım.
Tunahan falan yazınca.
*Mesaj hiç olmamış, ha içindekileri yazmazsan da hep keşke söyleseydim diyeceksen yaz ama bu şekilde değil okunur şekilde.
Zaten yine tersleyeceği için anlamı yok, sadece içindekileri söylemiş olursun.
Sizin iletişim tarzınız nasıl bilemem, yaz gitsin ama mesajı gönderdikten sonra asla yazmayacaksın ona göre yaz.ne yazacagimi bi bilsem Allah kahretsin işin içinden cikmyrm yazmazsmda içimde kalacak
yanlış dusunuyosnz zaten bir hafta öncesinde yalvar yakar geldi affttm ben ayrlmk isteyincede zoruna gitti galibaSizin iletişim tarzınız nasıl bilemem, yaz gitsin ama mesajı gönderdikten sonra asla yazmayacaksın ona göre yaz.
Zaten seni kafasında bitirmiş biri olduğu için burdan tek kazancın içindekileri dökmek olur.
o gitmedi ama ben gönderdim peki o halde bu saatten sonra napmamı onerirsiniz.buyuk konuştu fakat tanıyorum onu tekrar dönecek sice tavrm nasl olmalı
burdakilern çoğu neden yanlış anlıyor ? ilişkiyi ben bitirdim ayrılık mesajını yazdıktan sonra adam bana çok hainsin allahın gelse adını anmam dedi ( daha öncede aynısını söylemişti) sürekli terkeden taraf ben olduğum için son mesajda saknles seni böyle üzgün bırakıp gitmek istemiyorum dedim hepsi buAyrılık sonrası mesaj atan taraf kaybeden taraftır.
Geçmişte bana ayrılıklardan sonra uzuun uzuun mesajlar yazan hatta kin kusan beni aklınca küçümseyenlerin hepsi gözümde en ağır ezik kaldı. Adam gibi bitirmesini veya gitmesini bilen adamlarsa gözümde hala cool kalanlardır.
Ben de bugüne kadar kimseye ayrılık sonrası mesaj atmadım. Beni aldatsa da lanet okuyan uzun mesajlardan atmadım. Kaybettim mi hayır? Kendini küçük duruma düşürürsün mesajlarla.
Gir ekşi sözlüğe ayrılıktan sonra atılan devasa mail başlığını bir oku. Orada o uzun mesajlara erkeklerin de bakışını görürsün.
Adam bitti demiş daha sen üstüne harika zekice ve gururlu duruşu olan mesaj atsan da ezik gibi duracaksın. Ayrılık sonrası yazılan tek bir satır bile akıllıca olmaz. Ne yazarsan yaz sindiremeyen taraf gibi görünürsün.
tamamen haklisiniz sizce en mantiklisi susup hiçbir şey yapmamak mıdr ?Önceki mesajımı tekrar okuyun, bakış açınızı değiştirmenizi önerdim ben, böyle devam ederseniz ne o ne de başka biri sizi sevip sayar.
"O gitmedi, ben gönderdim" ne demek?
Siz onun sevgilisi misiniz yoksa patronu mu, gerçekten sevse kovsanız da gider mi sanıyorsunuz?
Dırdırdan, atar giderden bıkmış, canına minnetmiş gitmiş.
Kilit nokta, sizin aranızdaki şeyin sevgi ve saygıya dayanan bir ilişki olmadığı, ikinizin de mesajları ve tavırları ortada, sizin olayınız ilişki yürüsün değil ki, "nasılsa geri dönecek" gevşekliğiyle birbirinize ağzınıza geleni söyleyebiliyorsunuz yani kuru bi inat, kendini ispatlama gayreti, "o beni terk edemez, ben onu terk ederim" kafası...
Sevgi böyle basit bir şey değil, bu egolarla ilişki yürümez , yuva kurulmaz, siz gönderip gitmeyi bağlılık sanıyorsunuz ama birbirine bağlı insanlar sizin geldiğiniz laçka noktaya hiç gelmeyenler yani birbirini el üstünde tutanlar.
Bunu anlayabilseniz "tekrar dönecek, tavrım nasıl olsun" diye sormazsınız çünkü onunla bir işiniz kalmaz.
Bunu anlamanız için de kendinizi geliştirmenizi önerdim zaten çünkü mevcut halinizle aynı şeyleri tekrar tekrar yaşayacaksınız, zaman kaybı, boşuna sinir stres.
Tabi bilmiyoruz, belki de yaşınızla alakalıdır.
burdakilern çoğu neden yanlış anlıyor ? ilişkiyi ben bitirdim ayrılık mesajını yazdıktan sonra adam bana çok hainsin allahın gelse adını anmam dedi ( daha öncede aynısını söylemişti) sürekli terkeden taraf ben olduğum için son mesajda saknles seni böyle üzgün bırakıp gitmek istemiyorum dedim hepsi bu
Geçmişte bana ayrılıklardan sonra uzuun uzuun mesajlar yazan hatta kin kusan beni aklınca küçümseyenlerin hepsi gözümde en ağır ezik kaldı.
Kesinlikle.
O mesajları atıp sabahlara kadar yanıt beklediler bizden.
"Keşke yazmasaydım ya da şöyle değil de böyle yazsaydım" dediler, hiçbir karşılığımız onları o bekleyiş kadar ezemezdi.
Ayrılık mesajı atanlar, net oran da verebilirim, yüzde yüz, "ben yazarım, o da cevap yazar" öyle öyle tekrar başlarız diyenler.
Markette alışveriş bitince ödememizi yapar çıkarız değil mi, dönüp kasiyerle bir sonraki gelişimizde ne alacağımızı filan konuşmayız mesela, o hesap.
tamamen haklisiniz sizce en mantiklisi susup hiçbir şey yapmamak mıdr ?
pişman değilim ama tepkisi beni çok şaşırttı demek ki fazla bunaltmışm en iyisi konuyu tamamen kapatp öne bakmakFark etmez. Çocukça bir trip yapmışsınız nasılsa yer diye yememiş. Şu aşamada mesaj atmanız tükürdüğünüzü yalamanız olur kendinizi hoş bir duruma düşürmezsiniz.
Nasılsa geri döner diye adama abuk subuk davranmışsınız artık bitmiş uzatmanın anlamı yok.
Pişman olması gereken taraf olmuş zaten ki doğru mesajı arıyorsunuz. Ama şu saatten sonra bir önemi yok. Fazla naz aşık usandırır sözünü arada hatırlarsınız işte.
pişman değilim ama tepkisi beni çok şaşırttı demek ki fazla bunaltmışm en iyisi konuyu tamamen kapatp öne bakmak
kucuk bir ihtimal de olsa böyle bir karaktere sahip olan kisinin dönme ihtimali var mıdır ?Kesinlikle evet.
kucuk bir ihtimal de olsa böyle bir karaktere sahip olan kisinin dönme ihtimali var mıdır ?Her tecrübeden bir ders edinin.
Bundan sonra gereksiz yere sıkıldım ben ilişkiden falan gibi gurur kırıcı sözler söylemezsiniz. Niyetiniz gerçekten bitirmek değilse nazlanmaz karşı tarafı gereksiz yere üzmezsiniz.
Bu tip çocukça tripler yada ayrılıp barışmalar zaten ilişkiye zarar.
Bundan sonrasında gerçekten bitirmek istemiyorsanız o sözleri söylemezsiniz işte.
kucuk bir ihtimal de olsa böyle bir karaktere sahip olan kisinin dönme ihtimali var mıdır ?
kucuk bir ihtimal de olsa böyle bir karaktere sahip olan kisinin dönme ihtimali var mıdır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?