- Konu Sahibi tunahanbozyurek
-
gondermedim ama hala bir şey yazasm var
peki tamam çoğunluk yazma diyo zaten yazmicam inş.pisman olur nediyimYazıp da küçültmeyin kendinizi bence.
Kapınıza falan gelirse bile konuşmayın ki onun sizin artık bittiğinizi anlasın..
Gerçi sizin için bitmemiş ama..
peki tamam çoğunluk yazma diyo zaten yazmicam inş.pisman olur nediyim
ah ah yaxmiyrm ulan dibe vurdu zaten ne hali varsa görsünKız bu ne ayrılırken aglamissin resmenkisa kes
daha öncede böyle büyük konuşmuştu ama yine kapimda buldu kendisiniOnun pişman olacağını zannetmiyorum.
Çünkü sizi istemiyor..
Kabullenin ve artık onun duygularını önemsemeyin..
Önünüze bakın..
haklsn msj atmicm tmm bisey sormk istiyorum peki ona son attigim mesajla kendimi çok mu küçük dusurmus oldum acabamesaj atmak hala önemsediğini gösteriyor zaten , kendini mi kandırmaya çalışıyosun ayrılık mesajı diye :)sanıyosun ki o buna cevap verecek sora sen ona cevap vereceksin derken derken birleşeceksiniz :) olmamışsa olmamıştır daha fazla zorlama bence .
Yazma zaten ne bu erkek merakiniz kaldirdikca kaldiriyoorsunz bi taraflarini[/QUOTE][QUOTEzaten unahanbozyurek, post: 47244211, member: 770589"]ah ah yaxmiyrm ulan dibe vurdu zaten ne hali varsa görsün
haklsn atmicm peki son msjmla çok mu ezik gostemisim kendimi[/QUOTE]Yazma zaten ne bu erkek merakiniz kaldirdikca kaldiriyoorsunz bi taraflarini
ay çok güldümBu ayrilik mesaji degil ayrintili gilgamis destani.
niye guluyosun komik bir şey mi varay çok güldüm
evet var.niye guluyosun komik bir şey mi var
benim mal bu tarz şeylerden anlyo maalesefevet var.
yaşınızı bilemiyorum fakat fazla ergence bir yaklaşım olmuş.
ne çirkin bi yaklaşım.benim mal bu tarz şeylerden anlyo maalesef
ilk zamanlar öyle değildi sonradan değişti onsuz yapmyrm yapabilsydm çıkarırdm hayatmdanne çirkin bi yaklaşım.
''mal'' diye sınıflandırdığınız adamımı kendinize sevgili yaptınız?
yüzsüzlk yapıpta kapıma gelme kendini btrdn bundan sonra yanmda olck insan belli neyse hakkm varsa helal olsun hadi hoşçakal
gururun kırıldı surekli mesaj yazma isteği var son bir mesaj atmak dustugum eziklikten cikmk istyrm
daha öncede böyle büyük konuşmuştu ama yine kapimda buldu kendisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?