ayrılık mesajm nasl olmuş ?

Ya bu kadar dert edecektin madem kendine ; ne diye artistlenip " yok heyecanım bitti , yok eski tadım kalmadı " dedin çocuğa ???

Bitti işte . Öyle sandığın kadar üzülse arardı merak etme .

mesaj atmak hala önemsediğini gösteriyor zaten , kendini mi kandırmaya çalışıyosun ayrılık mesajı diye :)sanıyosun ki o buna cevap verecek sora sen ona cevap vereceksin derken derken birleşeceksiniz :) olmamışsa olmamıştır daha fazla zorlama bence .

[QUOTEzaten unahanbozyurek, post: 47244211, member: 770589"]ah ah yaxmiyrm ulan dibe vurdu zaten ne hali varsa görsün[/QUOTE]
Yazma zaten ne bu erkek merakiniz kaldirdikca kaldiriyoorsunz bi taraflarini

haklsn msj atmicm tmm bisey sormk istiyorum peki ona son attigim mesajla kendimi çok mu küçük dusurmus oldum acaba

bunu attıktan sonra da barışma mesajı atacaksınız muhtemelen hiç gerek yok bence
ama haftada bir ayrılıyorsunuz zaten iyice yalama olmuş ilişki

yüzsüzlk yapıpta kapıma gelme kendini btrdn bundan sonra yanmda olck insan belli neyse hakkm varsa helal olsun hadi hoşçakal

Size o lafları eden birine hala mesaj atarsanız asıl siz yüzsüzlük yapmış olursunuz.

gururun kırıldı surekli mesaj yazma isteği var son bir mesaj atmak dustugum eziklikten cikmk istyrm

Böyle bir mesaj atarsanız düştüğünüz eziklikten daha beterine düşersiniz.

daha öncede böyle büyük konuşmuştu ama yine kapimda buldu kendisini

Buldu da ne oldu?

Gerçekten seven insan gitmez ki geri gelmesi bir şey ifade etsin.

Sizin sevgi ve değer görme ölçütünüz yanlış, ayrılıp dönen adam sevmiş olmuyor, dolanıp daha iyisini aramış, kafa dinlemiş, "nasılsa koyduğum yerde bekliyor, istediğim zaman yoklarım" demiş oluyor öylesi.

Arabesk düşünceleriniz, böyle kalitesiz bir insanda ısrar ederek kendinize biçtiğiniz değer, yazılı olarak kendinizi ifade etme tarzınız da çok kötü.

Kendinizi geliştirmezseniz ömür boyu böyle insanlarla muhatap olursunuz çünkü olgun erkekler sizin vazgeçemediğiniz ayrılıp barışmalı, atarlı giderli, laf sokmalı ilişkilere hayatta prim vermezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…