Ayrılık mevzusu

Evlenip boşansam bi süre kafamı dinlerdim. Evlilik statü mü sizin için ? Böyle böyle 3 5 evlilik yaparsınız gibi duruyor. Düzgün olsun tam olsun acele etmeyin.

Hiç bir yoruma kızmıyorum. Benim göremediğim bir şey varsa ki var dışardan birinin söylemesi daha tesirli olabilir.
Sürekli bir erkek hayatımda olsun diye bir çabam yok. Hayatıma giren insanlardan darbe yedim. Tövbe dedim Gönül işlerine. İlk çocukluk aşkını saymazsak mantık evliliği yapayım dedim ailesi kendisiyle uyuşmadık. E bu görüşmede herşey güzel olumlu dedim .beni en zayif noktamdan vurup ayrıldı. Benim üzüntüm beklemediğim bir insandan en zayıf en hassas olduğum yerden vurulmak.

Dikkate alıcam destek konusunu

Zor bir deneyim yaşamışsınız, üst üste gelmesi sizi yıpratmış. Ama emin olun hakkınızda hayırlısı olmuş. Kendi yüzünü göstermiş. Belli ki sorumluluk alamayacak birisiymiş. Bir şekilde evlenseniz çok çekermişsiniz. (Bu kişi sizin evlenmenizi değil 4 ay içinde ilk evliliğinizden kurtulmanızı da kafaya takmış olabilir. Belli ki bir şeyler yanlış gidince doğru kararı verip kendinizi seçmişsiniz. Bu kişi ile de aynısını yaparsınız diye çekinmiştir.)

Siz hayata biraz erken atılmışsınız. 29 yaşına kadar hiç evlilik düşünmemek öyle çok büyük bir yaş değil ki.
Muhtemelen başka biri var ve hiç evlenmemiş veya cidden evlilikten korktu, sorumluluk istemiyor.
Bahane kullanmış. İnsanlar istediğini söylesin. Siz hatalı bir evliliği baştan kesip atabilmiş birisiniz. Çok fazla tanımadan yapılmış bir evlilik ama sündürmemişsiniz en azından. Boşverin. Bu gücünüz var.
Başkalarının ne söylediği sizin gerçeğinizi değiştirmez.
Çok fazla evliliğe odaklanmadan biraz akışına bırakarak yaşayın.

Ya bence birkaç yıl kendinize yatırım yapın. Meslek edinin işinde gücünde bir kadın olun çok gençsiniz. Neden derseniz erkekler onlar için aşırı fedakarlık yapan tam dik duruşu olmayan kadınları çok kolay harcıyorlar. Beni en hassas noktamdan vurup ayrıl diyorsunuz mesela. Boşanmak günah değil ayıp değil günümüzde bu durum çok yayıldı. 29 yaşında bir erkek sizin söylediğinize göre yok temiz kaldım yok dokundurmadım falan hikaye değilse o adamda bir sıkıntı olabilir hiç sevgilisi olmamış neden acaba ? Bence hayırlısı bu deyip kendinize yönelin güçlü olmadığınız sürece kolay gözden çıkarılırsınız üzgünüm ama

Sen biraz kendi kendine kal, kafanı dinle. Adamın babasının numarası sende niye var onu anlamadım ben. Ailesi kabullenmemis işte bu kadar basit yani yapacak bir şey yok. Bir daha evlenirsen hemen hamile kalma lütfen, karşıdaki kisiyi iyi muhakeme edemiyorsun çünkü. Calisacaksan da kendin için çalış işe gir hayatını yaşa.

Şunu da eklemek istiyorum. Ben kimseyle birlikte olmadım. Kendimi eşime sakladım. Flan demişti bana. Ben temiz kalayım eşimde temiz biri olur. Sonrada bana ettikleri ortada
Boyle düşünen adamın seni kabullenecegini düşünmen saçma ama. Kabullenmek kelimesi doğru değil belki, bir kusurun olduğu için yazmadım onun açısından öyle düşünüyor. 30 yaşında bakir adamı ne yapacaksın ya

Neden bosanmis olmak en zayif noktaniz ? Siz bile kendinize bunu reva gorurseniz disardaki insanlar demedigini birakmaz. Aksine, yasadim ve bitirdim, bu kadar da gucluyum diyebilmelisiniz.

Birde neden hep bir evlilik telasi var hayatinizda. Biraz kendinizi kesfedin, sosyallesin, gezin dolasin. Profosyonel bir destek alin, zor zamanlar gecirmissiniz. Bu firtinadan nasil bir benlik cikicak ona yonelin merakla.

Evlilik o kadar da mükemmel birşey değil taa ailesiyle muhattap olmalar ekleşmeler falan ben şok 7 yıl sevgililikten sonra evlendim beni 1 sene öncesine kadar kimse görmedi tanışmadım muhattap olmadım 9 ayda bune yüzgözlük sizin evlilik hariç bir hayattan beklentiniz yok mu? Evlenmeyi istemek kötü birşey değil ama buda değil

Evlilikten ümidimi kestim. Hayırlısı diye diye 30a vardım. Sonuç elde var sıfır.
Neden bu kadar evlilik odaklısınız? 30'dan önce evlilik yapmışsınız ve bir hayrını görememişsiniz mesela. Bu size ders olmalıydı ve bu kafadan çıkmalıydınız. Ama hala "yaşım geçiyor, evlenemeyeceğim" modundasınız. Bu kafadan çıkın öncelikle. Kendinizi geliştirin, kendinize uğraşlar bulun. Bu son adam zaten hayırlısı değilmiş belli ki, farklı kafalarda. Belki de başkalarının sözlerine çok takılan biriydi. Böylesi de olmasın zaten hayatınızda, ilk evliliğiniz bu sebepten bitmiş, anne ağzından çıkamamış.
Yaşım geçiyor, evlenemiyorum kafası size yeni bir hata yaptırır.

Bu arada şunu da eklemeyi unutmuşum, mutsuz 4 aylık evlilikte 2.aydan hamile kalmışsınız. Olur da tekrar evlenirseniz lütfen evlilikten ve o adamdan emin olana kadar çocuk yapmayın, korunun. Olan çocuğa oluyor, size oluyor. Adamlara inanın hiçbir şey olmuyor.

Evlenebilmek için yapamayacağınız şey yok değil mi? Konunuz başından sonuna kadar evlenme delisi olduğunuzu söylüyor.

Bi sakin olun. 30 oldum elde avuçta bir şey yok nedir ya ? Bu forumda evlenmek için deliren çok kadın gördüm ama siz top 10 dasınız.

Bugün bir psikologla konuştum. Yaşadığım olayları anlattım.biriyle bu konuları karşılıklı konuşmak çok başka hissettirdi bana. Baya ağladım 1 saatlik seansta. Kısır bir döngü içindeyim öyle hissediyorum dedim. Evlilik odaklı değilim kendimce öyle diyorum ama yanımda duran birini de istiyorum açıkçası arkadaş eş herşey olacak birini. Kendimi tanımadan birini hayatıma almam yanlıştı.kendimi iyileştirdiğimi düşünüyordum. Haklısınız şu konuda ben kendimi eziklersem dik durmazsam başkası da gelir bi güzel nasıl olsa kendisi bile kendine inanmıyor eziyor diye daha çok ezer.

Babasının numarası bende değildi. Gidipte babanın numarasını ver demedim heralde. Babası oğlundan almış. Yazmıştı kızım nasılsın iyimisin diye. Anneside yazıyordu kızım diye hal hatır soruyordu. Bu olay olmadan önce herkes aile tanışması olucak diye bekliyordu. Benim ailemde onun aileside

Bazen yorumlarınız çok acımasız oluyor hayatımda 3 kez birilerini tanımak için fırsat verdim. Doğru yada yanlış. Benim doğrum yanlışım. Zaten zor bir dönemden geçiyorum. Çevremdekilere belkide anlatmadığım bir sıkıntımı paylaştım. Bir abla kardeş tavsiyesi olur diye. Ama burdan prim kasmak niyetiniz var resmen. Lütfen yorumlarınızı 29 yaşında zor dönemden geçen bir kardeşinize kızınıza yapar gibi yapın. kızların ve erkeklerin aynı anda 3 5 kişiyle konuştuğu dönemde benim ciddi niyetle birilerine fırsat vermem neresi yanlış. Ha doğru kişi çıkmadılar benim suçum nedir burda. Yanlış kararlar verebilir insanlar hayatlarında. Sizlerin hayatınızda dönüm noktası dediğiniz konular olmadı mi sizi zorlayan insanlar olmadı mi .yada herkes dört dörtlük olmak zorunda mi?

Onların senin telefonunu alıp nasılsın demesi bile çok saçma ya. Hele babası, ne alaka yani. Neyse kurtulmussun iyi olmuş, biraz kendine odaklan.

Ne primi kasacak insanlar burada? Herkesin farklı bakış açısı var. Hakaret eden de yok. Biraz da insan kendine bakmalı, hatalarımdan ders alayım demeli.

9 ayda cinsellik yaşandı mı ?
bazıları seviyorum ayağı yapıp cinsellik yaşayıp terk ediyor

eğer cinsellik değilse mesele sorun boşanmış olman değildir
onu bahane olarak öne sürmüşler

evlilikten yana şansın yok demek ki
veya çok istediğin için olmuyor
bundan sonra başka şeylere yönel
illa her şey evlilik demek değil
hayattın başka güzel yönleri de var
sevmek sevilmek güzel şey ama olmuyorsa da zorlamamak lazım

Tabiki yaşanmadı. Bu konuda tavrım hep netti. Evlilikten önce birşeyler yaşanmasına karşıyım.

Belkide olmaması daha hayırlıdır. Ama insan üzülüyor yinede

`