• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık mevzusu

Sen denedin mi bunları o napıyorsa aynısını yap aynalara tekniği diye bir şey var onu kullan
Denedim ama o artık biz bittik yollarımız ayrıldı istediğini yapabilirsin sevsem de karışamam dedi.

Neyi veda olarak görecektin? Ne diyim bilemedim şu cümlene.
Bilmiyorum vedalaşmaya inanan bir insanım. Onun yanındayken affedip eve varınca her şey bitecek sandım ama öyle olmadı ona hissettiğim duygusal tensel tüm bağlarımı tekrar hissettim.

Geçen yıl hedefim farklıydı şuan diyorum ki hemşirelik olsun yeterli artık gideyim.
Bence de artık git yani. Şu insandan da kurtul sevsem de karışmam diyerek manipüle ediyor hala seni seven insanın başkasıyla konuşmana karışmaması nerede görülmüş

Boşver o zaman sen neyi düşünüp yazıyorsun bir kaç aya komple geçer unutursun zaten başka biriyle tanışınca komple aklında bile kalmaz
Bilmiyorum sadece ilk defa bu durumu yaşadığım için geçmeyecek bir acı gibi geliyor.

Hamilelikle evliliğe razı etsem mutlu mu olucam sizce insanların vebalini ne kadar çabuk alıyorsunuz üstünüze sanırım kızınız yok. O anlık bir riskti daha önce de olmuştu aynı şey. Bir insanı zorla tutmak gibi bir amacım yok derdimi döktüm sadece buraya ama yorumlarınız o kadar iğneleyici ki etme bulma diye bir şey var. İnsanları bu kadar ağır şeylerle itham ederken benim kızıma da bu cümle kurtulabilirdi diye düşünün.
Ne kadar abartıyorsun her şeyi. Herkes ayrılık acısı yaşıyor. Herkes ama böyle kendini paspas etmiyor. Ay ne ayrılıklar yaşadım geri dönmek için aradıklarında açmadım bile üzülmediğimden değil kendime olan saygımdan.
Biz de direkt anamızın karnından 40 yaşında doğmadık. Eski konularında da anlattık kendimizden örnek verdik yapma etme dedik. Hala gittim görüştüm korunmasız seks yaptım. Annem babam bu konuda sorun yaşatır diyorsun.
Üç senedir bir okul kazanamamışsın tek odağın saçma sapan sana değer vermeyen bir tip.
Şu an senin gündemin ailenden ayrı bir hayat kurmak olmalı bir adamın geri dönmesi olmamalı.

hamilelik konusunda takvimine falan güvenme ben 30 günde regl olan biriyim reglime 8gün kala hamile kalmıştım. Regl belirtilerim başladı sandım çünkü aynıydı meğer hamilelik belirtileriymis reglim gecikti 2 gün sonra test pozitif cıktı. bu olduğunda da zaten doğum kontrol hapı kullanıyordum. Evli değilsin, düzgün ilişkin yok, ailen baskıcı neyine güveniyorsun anlamadım. Hamile kalsan napıcaksın? Bilgisiz olma bu kadar
Yaa ben de çok düzenli regl olurum. Reglıma 4_5 gün kala olan ilişkimizden gebeyim ben de. Olmaz diye bir şey yok, konu sahibi yürek yemiş.

Bırak bu işleri daha neler gelcek neler geçcek sen kendine odaklan elin oğlu mu ekmek aş vercek sana o seni zerre düşünmüyordur eminim
Umrunda değil zaten sınava girmişim hayatım kararmış falan. Ben bir yere sığamamışım kimsenin hayatında.

Back
X