- Emoji Skoru
- 564
- Puanlar
- 38
Geldi tabi ki hatta bir kere gelelim barışırız dedi hayır dedim.Gerçekten şunca olaydan sonra hiç mi soğuma gelmedi sana?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geldi tabi ki hatta bir kere gelelim barışırız dedi hayır dedim.Gerçekten şunca olaydan sonra hiç mi soğuma gelmedi sana?
Sen denedin mi bunları o napıyorsa aynısını yap aynalara tekniği diye bir şey var onu kullanKanmıyor onlara o kadar emin ki ona aşık olduğumdan kendi ağzımla söylesem bile inanmaz.
Edemem çok üzülüyorum böyle.Muhtemelen yine arayacak ama kabul etmeyin
Denedim ama o artık biz bittik yollarımız ayrıldı istediğini yapabilirsin sevsem de karışamam dedi.Sen denedin mi bunları o napıyorsa aynısını yap aynalara tekniği diye bir şey var onu kullan
Bilmiyorum vedalaşmaya inanan bir insanım. Onun yanındayken affedip eve varınca her şey bitecek sandım ama öyle olmadı ona hissettiğim duygusal tensel tüm bağlarımı tekrar hissettim.Neyi veda olarak görecektin? Ne diyim bilemedim şu cümlene.
220k sayısalMerak ettim geçen sene girdiğin sınavda sıralama ve puanın kaçtı?
Bu sene denemelerde falan o sınava göre daha iyi puan geliyor mu?220k sayısal
Daha iyi şuan geçen yıla göre. Çok çalıştım dediğim gibi son bir ay dışında beni hiçbir şey yormadı.Bu sene denemelerde falan o sınava göre daha iyi puan geliyor mu?
Geçen sene 220 bine hemşirelik gelmiyor muydu? Sanki gelirmiş gibi amaDaha iyi şuan geçen yıla göre. Çok çalıştım dediğim gibi son bir ay dışında beni hiçbir şey yormadı.
Geçen yıl hedefim farklıydı şuan diyorum ki hemşirelik olsun yeterli artık gideyim.Geçen sene 220 bine hemşirelik gelmiyor muydu? Sanki gelirmiş gibi ama
Bence de artık git yani. Şu insandan da kurtul sevsem de karışmam diyerek manipüle ediyor hala seni seven insanın başkasıyla konuşmana karışmaması nerede görülmüşGeçen yıl hedefim farklıydı şuan diyorum ki hemşirelik olsun yeterli artık gideyim.
Evet doğru.Bence de artık git yani. Şu insandan da kurtul sevsem de karışmam diyerek manipüle ediyor hala seni seven insanın başkasıyla konuşmana karışmaması nerede görülmüş
Denedim ama o artık biz bittik yollarımız ayrıldı istediğini yapabilirsin sevsem de karışamam ded
Boşver o zaman sen neyi düşünüp yazıyorsun bir kaç aya komple geçer unutursun zaten başka biriyle tanışınca komple aklında bile kalmazEdemem çok üzülüyorum böyle.
Bilmiyorum sadece ilk defa bu durumu yaşadığım için geçmeyecek bir acı gibi geliyor.Boşver o zaman sen neyi düşünüp yazıyorsun bir kaç aya komple geçer unutursun zaten başka biriyle tanışınca komple aklında bile kalmaz
Ne kadar abartıyorsun her şeyi. Herkes ayrılık acısı yaşıyor. Herkes ama böyle kendini paspas etmiyor. Ay ne ayrılıklar yaşadım geri dönmek için aradıklarında açmadım bile üzülmediğimden değil kendime olan saygımdan.Hamilelikle evliliğe razı etsem mutlu mu olucam sizce insanların vebalini ne kadar çabuk alıyorsunuz üstünüze sanırım kızınız yok. O anlık bir riskti daha önce de olmuştu aynı şey. Bir insanı zorla tutmak gibi bir amacım yok derdimi döktüm sadece buraya ama yorumlarınız o kadar iğneleyici ki etme bulma diye bir şey var. İnsanları bu kadar ağır şeylerle itham ederken benim kızıma da bu cümle kurtulabilirdi diye düşünün.
Bırak bu işleri daha neler gelcek neler geçcek sen kendine odaklan elin oğlu mu ekmek aş vercek sana o seni zerre düşünmüyordur eminimBilmiyorum sadece ilk defa bu durumu yaşadığım için geçmeyecek bir acı gibi geliyor.
Yaa ben de çok düzenli regl olurum. Reglıma 4_5 gün kala olan ilişkimizden gebeyim ben de. Olmaz diye bir şey yok, konu sahibi yürek yemiş.hamilelik konusunda takvimine falan güvenme ben 30 günde regl olan biriyim reglime 8gün kala hamile kalmıştım. Regl belirtilerim başladı sandım çünkü aynıydı meğer hamilelik belirtileriymis reglim gecikti 2 gün sonra test pozitif cıktı. bu olduğunda da zaten doğum kontrol hapı kullanıyordum. Evli değilsin, düzgün ilişkin yok, ailen baskıcı neyine güveniyorsun anlamadım. Hamile kalsan napıcaksın? Bilgisiz olma bu kadar
Umrunda değil zaten sınava girmişim hayatım kararmış falan. Ben bir yere sığamamışım kimsenin hayatında.Bırak bu işleri daha neler gelcek neler geçcek sen kendine odaklan elin oğlu mu ekmek aş vercek sana o seni zerre düşünmüyordur eminim
Leyla sınava baya hırslı hazırlanıyor.Sen 21 yaşında hala üniversite sınavına giren üye misin? Mayıs geldi günler kaldı sınava kızım. Ne alaka bu konun şimdi