ayrılık mıı?? asla dayanamamm....

canım biliyorum bitek ölümün çaresi yok da yine de bu kadar güzel şeyler yaşamışken birlikte evimizi yuvamızı kuracağımız zmana bu kadar yaklaşmışken ayrılmak istemiyorum sadece :(( çünkü halledilmeyecek bişey deil ve inanıyorum ki allahımın yardımı ve sizin de dualarınızla bu işi çözümleyeceğiz ve ben burdan mujdeli haberler duyuracam sizee :((

hala soğuk hala mesafeli :( ama tek tesellim terslemiyo beni. yani zaten terslemez de konuşuyo zamanla düzeleceğini düşünüyo :( sadece işte zaman lazım cuma da gidecem inşallahh :( ooff özledim ve acayipp gerginim bu konuda :((

kızlarr eğer merak edenler varsa die son gelişmeleri yazıyorum..
haftasonu sınav için nişanlımın yanına gittim ve görüştük.. uzun uzun konuştuk. ikimizde birbirimizde rahatsız olduğumuz şeyleri söyledik anlaştıkk.. yani kısacası :nazar: hiç bir sorunumuz kalmadı :nazar: yaşadıklarımız bu zorluklar birbirimizi ne kadar sevdiğimizi anlamamıza sebep oldu.. :asigim: bikaç gün sonra yine beraberiz. biz aynı memleketliyiz zaten onlar tatil için memlekete gelecekler ve birlikte tatil yapcaz ilk defa çok heyecanlıyımm:utangac:
verdiğiniz tavsiyeler için hepinize çok teşekür ederim. çoğunuzun dediğini yaptım ve onu kendisini dinlemesi için rahat bıraktım ama aynı zamanda onu ne kadar sevdiğimi ve yanında olduğumu gösterdiimmvereliniortak vee mutlu soonnn:asigim::asigim:

kızlarr hepinize çok teşekküürrr edeerriimmm:asigim::asigim:

çok teşekkür ediyorum canıımm:asigim:
hepimiz hepp mutlu olallım inşallahh:nazar::nazar:

haftasonu sınav için nişanlımın yanına gittim ve görüştük.. uzun uzun konuştuk. ikimizde birbirimizde rahatsız olduğumuz şeyleri söyledik anlaştıkk.. yani kısacası :nazar: hiç bir sorunumuz kalmadı :nazar: yaşadıklarımız bu zorluklar birbirimizi ne kadar sevdiğimizi anlamamıza sebep oldu.. :asigim: bikaç gün sonra yine beraberiz. biz aynı memleketliyiz zaten onlar tatil için memlekete gelecekler ve birlikte tatil yapcaz ilk defa çok heyecanlıyımm:utangac:
verdiğiniz tavsiyeler için hepinize çok teşekür ederim. çoğunuzun dediğini yaptım ve onu kendisini dinlemesi için rahat bıraktım ama aynı zamanda onu ne kadar sevdiğimi ve yanında olduğumu gösterdiimmvereliniortak vee mutlu soonnn:asigim::asigim:

Allah'ım sevip de kavuşan bir çift daha, darısı başıma inş, Allah daim etsin mutluluğunuzu:))

Sadece başlığa göre yorum yapmıştım.:)) Mutlu son olmuş.
İnşallah hep öyle devam eder.
Yine de "Ayrılık da sevdaya dahil!" olduğu unutulmamalı.
Bunu kendime de söylüyorum elbette:))

Allah mutlu mesut etsin canım çok sevindim adınıza, sonunda dogru yolu buldunuz :)))

Allah'ım sevip de kavuşan bir çift daha, darısı başıma inş, Allah daim etsin mutluluğunuzu:))

Sadece başlığa göre yorum yapmıştım.:)) Mutlu son olmuş.
İnşallah hep öyle devam eder.
Yine de "Ayrılık da sevdaya dahil!" olduğu unutulmamalı.
Bunu kendime de söylüyorum elbette:))

Allah mutlu mesut etsin canım çok sevindim adınıza, sonunda dogru yolu buldunuz :)))

Çok sevindimm..forumda böyle güzel sonlar okuyamıyoruz canım.. Allah mutluluğunuzu bozmasın :nazar:

hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar.. umarım sevip de ayrılan herkes ya kavuşur ya da en yakın zaman da unutup dertlerini bırakıryerimseniben ama inanın bı muhabbetlerimizin çok yararı olduu. bana akıl veren ve destek olan herkese çookkk teşekürler tekrardann:asigim::nazar:

yaşasın kaydirigubbakcemile5

olumunekankayizsmile sizin adınıza çok sevındım. umarım hep böyle devam eder..

Sen bitmesin istiyorsun ama bu sadece senin isteğin ile olmaz Öncelikle sakin ol Hiç stres yapma herşey olacağına varır sonunda ayrılık varsa bunu değiştirmen çok zor hatta böyle panik yaparsan dahada kolaylaştırırsın ayrılığın gelişini Gönül ferman dinlemez ama kendini güçlü olduğuna inandır çok iyi düşün sağlam kafa ile hareket edersen bişeyleri düzeltebilirsin adamın üstüne çok fazla gitme Yanlışlarının neler olduğunu bulmaya çalış bidaha yapmamay dikkat et ona hakettiğinden fazla değer veriyorsan verme sen onu ondan daha çok arıyorsan arama mesela ona kimsenin vazgeçilmez olmadığını bir şekilde hatırlat üzme kendini...Sana sadece şunu söyleyim;seviyorsa bitirmez ayrılamaz senden her ne sebeb olursa olsun ama sevmiyorsa çok zor sen ne yaparsan yap gidecektir ve dik durmasan gururunu kırarak gidecektir hemde!! ilişkiyi kendi akışına brak derim ben Dua ederim senin için

bırak kendisiyle madem biraz ısrar edersen ters tepebilir o arasın seni bi karar varsada eğer o versin son kararı..hiç değilse sen hiç bir zaman pişman omazsın bundan...blöf yapıyo gibi de geldi...ama sen sakın ısrar etme aramakta

Allaha şükür barışmışsınız ne güzel yaa...İnsan ilk kavgaları tartışmaları okuyunca morali bozuluyor karşı tarafı teselli etmek için uğraşıyor...

Allahtan siz mutlu sonlandırmışsınız...

tekrardan çok teşekkürler arkadaşlar hepinize..ayrılık laflarını atlattık şükür kaldığımız yerden devam yani. tabi ki yine tartışmalar oluyo ama o kadar da olacak artık..
tekrardan destek olan herkese çok teşekkür ederimm

Bencede blöf yapiyor.
Onu bir kac kez aradigin icin, üstüne düstügün icin, biliyor gitmeyecegini.
Ama bu durumda kim hakli, kim haksiz tam kestiremedim.
Siz neden onlarin yaptiklari harcamalara karisiyorsunuz ki simdiden?

Back
X