Ayrilik msjima cevap vermedi bile

Birkac aydir taniyomussunuz belki evli ya da sevgilisi var neler duyuyoruz burda ya da baska birini bulmustur sizinleyken size deger veren biriyle birlikte olun.

Mesajla bir iliskiyi bitirmek karsidaki insana saygisizlik. Bunun üstüne niye cevap bekliyorsunuz ki?

Msjla ben de bitirmek istemezdim. Yuzyuze geldigimizde o kadar soguk ki. Tek yaniti yogunluk vs. Ondan boyle davraniomus. E kac zamandir tavirlari duzelmedi. Belli ki bi daha yuzyuze de gelmek istemio diye dusindum ve msj ile bitirdim

Mesajla bir iliskiyi bitirmek karsidaki insana saygisizlik. Bunun üstüne niye cevap bekliyorsunuz ki?

Valla hic de oyle degil. Karsidaki insanin kisiligine gore degisir bu.

Insan vardir, dediginiz gibi medeni bir sekilde konusarak iliskiyi sonlandirirsiniz.

Insan vardir, kisa bir mesaj yeterlidir iliskiyi bitirmek icin.

Insan vardir, hicbir aciklama yapmadan sessiz sedasiz ceker gidersiniz.

Yemişim onun coolluğunu,allah aşkına sence de çok komik görünmüyor mu buradan bakınca?gelmişsin 40 yaşına yaa

Ya erkek milleti iste. Hem ayrilik lafi edemio sogutmaya calisio. Sonra pisman olursam diye dusundu belki. Kendisi ayrilik teklif edemedi

Erkeklerin genel tavrı budur,bıktıkları zaman zeka özürlü gibi davranırlar,caydırma politikası.(genel olarak öyle oldukları için siz farkedememişsiniz aradaki farkı) Taa ki kadın mücadeleden bıkıp ayrılıyoruz diyene kadar.Sonrada ya hiç konuşmazlar,yada sen daha iyilerine layıksın derler.(gerçeği onlarda biliyor şükür)
Birde şunu söylemeliyim,bir bayan olarak benimle ilgilen,benimle ilgilen diyen bir erkek olsa karşımda hiç çekemem bende.
Ya bu kadardır benim olurum yada sevemiyorumdur. Buda heykeli gibi tapınacak değiliz bir birimize.
Çok vıcık vıcık ilişkiler hiç hoş değil.
Serbes bırakılmış mahkum gibi,sürekli ifade ver ver ver bıkıyor insan.

Ben kendime yakisani yapmaya tercih ederim. Karsimdaki odunun tekiyse bile. Bence böyle mesajla bitirmek dogru davranis degildir. Iliskileri artik sosyal medyadan baslatip,ceb telefonla sürdürüp ordan bitirmeye alisiyor insanlar. Iliskileri basitlestiriyoruz. Adama iyice ayar cekup ayrilabilirdi. Ama bitti mesaj atip cevap beklemek,aslinda herhangi bir tepki göstermesini istediginden. Yoksa engelleyebilir ayni zamanda

Ya erkek milleti iste. Hem ayrilik lafi edemio sogutmaya calisio. Sonra pisman olursam diye dusundu belki. Kendisi ayrilik teklif edemedi
Evet,evet aynen öyle işte,tam doğru tespit..artı güyaa! cool maskesinin arkasına saklanmış özgüvensiz,iyi de sizi görüyoruz o ne olacak?maskeli,maskesiz?artı komik görünüyorsunuz,farkında mısınız?

Keske boyle onemli bi konuyu yuz yuze konussaydiniz ama ilgisizligi sizi rahatsiz etmis zaten ve konusmaniza ragmen duzelmemis. Birakin gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…