- 3 Şubat 2018
- 25.897
- 111.456
- 598
- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
Mesajla bir iliskiyi bitirmek karsidaki insana saygisizlik. Bunun üstüne niye cevap bekliyorsunuz ki?
Mesajla bir iliskiyi bitirmek karsidaki insana saygisizlik. Bunun üstüne niye cevap bekliyorsunuz ki?
Yalan yaaa,,bahanee..gerçekten sevmemiş ,hepsi bu.Msjla ben de bitirmek istemezdim. Yuzyuze geldigimizde o kadar soguk ki. Tek yaniti yogunluk vs. Ondan boyle davraniomus. E kac zamandir tavirlari duzelmedi. Belli ki bi daha yuzyuze de gelmek istemio diye dusindum ve msj ile bitirdim
Yalan yaaa,,bahanee..gerçekten sevmemiş ,hepsi bu.
Yaslar kac C Crazypinkpink ?
Valla yuuhh artık dedim..yaşlar ortada,adamın hareket ergence..istemiyorsan ,istemiyorum de,eşek kadar olmuşsun..tövbe yarabbim,la havle..kurtulduğunuza sevinin valla.Ben 33 o 40 yasinda
Ben 33 o 40 yasinda
Yemişim onun coolluğunu,allah aşkına sence de çok komik görünmüyor mu buradan bakınca?gelmişsin 40 yaşına yaa35'ten sonra erkekler mutasyona ugruyorlar sanirim. Hele de hos ve kariyerliyseler vay ki ne vay... Umursamamalar, ilgisiz olmalar, cool adam tiplemesini benimsemeler falan...
Yemişim onun coolluğunu,allah aşkına sence de çok komik görünmüyor mu buradan bakınca?gelmişsin 40 yaşına yaa
Valla hic de oyle degil. Karsidaki insanin kisiligine gore degisir bu.
Insan vardir, dediginiz gibi medeni bir sekilde konusarak iliskiyi sonlandirirsiniz.
Insan vardir, kisa bir mesaj yeterlidir iliskiyi bitirmek icin.
Insan vardir, hicbir aciklama yapmadan sessiz sedasiz ceker gidersiniz.
Evet,evet aynen öyle işte,tam doğru tespit..artı güyaa! cool maskesinin arkasına saklanmış özgüvensiz,iyi de sizi görüyoruz o ne olacak?maskeli,maskesiz?artı komik görünüyorsunuz,farkında mısınız?Ya erkek milleti iste. Hem ayrilik lafi edemio sogutmaya calisio. Sonra pisman olursam diye dusundu belki. Kendisi ayrilik teklif edemedi
Yemişim onun coolluğunu,allah aşkına sence de çok komik görünmüyor mu buradan bakınca?gelmişsin 40 yaşına yaa
OoffffKomik ne kelime? Biyiklari yeni terlemeye baslamis ergen gibi davranan ne 35'likler gordum ben. O nedenle hic sasirmiyorum artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?