Ayrilik msjima cevap vermedi bile

Umarim gormezsiniz. Boyle biriyle bir iliski yasamak insanin midesini bulandiriyor cunku. O umursamadikca daha cekici geliyor size ve daha cok baglaniyorsunuz aptal bir sekilde ama sonlar hep ayni.
Canım yaa benden uzak,Allaha yakın olsun..konu sahibi arkadaşımızın artı senin tarif ettiğin kişilikte bir erkek görsem,yeminle arkama bakmadan ,ayaklarım totoma vurarak kaçarım,bende ergen değilim sonuçta..o tarzları görür,görmez tanırım,tanıyorumvalla en değerli benim,belkide bu kadar algıları açık ve mantıklı olduğum için yalnızımdır,fakat şu bir gerçek böyle çöpler,hayatıma girecekse,hiç girmesin,gerek yok,çöpleri sevmem:))

Aslinda ilk gunlerde cok belli ediyor her sey kendini ama sen kendini kandirmaya devam ediyorsun. :) Bile bile lades yani. :)

Aslinda ilk gunlerde cok belli ediyor her sey kendini ama sen kendini kandirmaya devam ediyorsun. :) Bile bile lades yani. :)
Aynen öyle,işte bile bile lades yapmadığım için yalnızım,burada ki çoğu konuyu anlayamıyorum,çünkü sonu bangır bangır geliyor,sonu belli görünüyor,insanlar nasıl bir gözlerini kapatabiliyorlar bilmiyorum ,ya da ben çok mantıklıyım bilmiyorum ..hayırlısı:)Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.

Eksin istiyoruz arada demek ki. :)

Amin canim. Her sey gonlumuzce olsun. :)

Biriyle gorustum gecen yil...adam ilgilenmiyor ben diyorum ki ben senle anlaşamam konuşmayalım ... o da diyor ki niye hemen karar veriyorsun ...birkac kere bunu yapti sanki ben ona asigim ... en sonda gule gule dedim dayanamadm boş egosuna... arkadasima da ben zaten sogumustum demiş:) gururuna yediremeyip yalan soylemiş ...arkadasim israr etmese bu kadar uzamazdi

Ahahah ben bu sozleri desem ya cok incelersen evlenemezsin derler :) yas ilerledi mi artik yuzune bakarak davranislarini gorerek biliyorsun..sanirim gozunu ve beynini kapat diyorlar :)

Ahahah ben bu sozleri desem ya cok incelersen evlenemezsin derler :) yas ilerledi mi artik yuzune bakarak davranislarini gorerek biliyorsun..sanirim gozunu ve beynini kapat diyorlar :)
Valla ya benden kaynaklı ona istinaden çevremden kimse bana böyle şeyler diyemiyor,,yaaa evlenemesekte evlenmeyiz şart mı yani? Şu an keyfim yerinde evet +30’um ama bu beni geriyor mu hayır,neden ?çünkü evlenmiş olmak için neden evleneyim?karışanım yok,ailem iyi,ekonomik özgürlüğüm var,istediğim gibi yiyip,içip,geziyorum,çocuk desen,bir yiğenim var 3.5 yaşında,evet ben doğurmadım ama inanın ben baktım,çocuğum gibi,çok seviyorum..şimdi bu saatten sonra hem mantığıma,hem kalbime uygun birini bulmam lazım,o da zor,bu saate kadar bulamamışım:))haaa şart mıı yooo değil,ben böyle de mutluyum çok şükür

Sanki hayatında biri varmışta gitmen onu için çok iyi olmuş gibi davranmış. Bence kurtulmuşsun şükret

Msjla ben de bitirmek istemezdim. Yuzyuze geldigimizde o kadar soguk ki. Tek yaniti yogunluk vs. Ondan boyle davraniomus. E kac zamandir tavirlari duzelmedi. Belli ki bi daha yuzyuze de gelmek istemio diye dusindum ve msj ile bitirdim
Benim bu erkek milletindenmi diyim insan ırkındanmı diyim iyice sıtkım sıyrıldı düzgün insan kalmadı ya çok üzücü

Kelin ilacı olsa başına sürer.

İkinci mesajı bile atma hiç öyle değmez yorma da üzme de kendini değersiz hissetme boşver düşünmemeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…