- 10 Eylül 2017
- 1.286
- 2.257
- 53
- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
Ooffff,görmemeyi tercih ederim
Canım yaa benden uzak,Allaha yakın olsun..konu sahibi arkadaşımızın artı senin tarif ettiğin kişilikte bir erkek görsem,yeminle arkama bakmadan ,ayaklarım totoma vurarak kaçarımUmarim gormezsiniz. Boyle biriyle bir iliski yasamak insanin midesini bulandiriyor cunku. O umursamadikca daha cekici geliyor size ve daha cok baglaniyorsunuz aptal bir sekilde ama sonlar hep ayni.
Canım yaa benden uzak,Allaha yakın olsun..konu sahibi arkadaşımızın artı senin tarif ettiğin kişilikte bir erkek görsem,yeminle arkama bakmadan ,ayaklarım totoma vurarak kaçarım,bende ergen değilim sonuçta..o tarzları görür,görmez tanırım,tanıyorum valla en değerli benim,belkide bu kadar algıları açık ve mantıklı olduğum için yalnızımdır,fakat şu bir gerçek böyle çöpler,hayatıma girecekse,hiç girmesin,gerek yok,çöpleri sevmem:))
Aynen öyle,işte bile bile lades yapmadığım için yalnızım,burada ki çoğu konuyu anlayamıyorum,çünkü sonu bangır bangır geliyor,sonu belli görünüyor,insanlar nasıl bir gözlerini kapatabiliyorlar bilmiyorum ,ya da ben çok mantıklıyım bilmiyorum ..hayırlısı:)Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.Aslinda ilk gunlerde cok belli ediyor her sey kendini ama sen kendini kandirmaya devam ediyorsun. :) Bile bile lades yani. :)
Aynen öyle,işte bile bile lades yapmadığım için yalnızım,burada ki çoğu konuyu anlayamıyorum,çünkü sonu bangır bangır geliyor,sonu belli görünüyor,insanlar nasıl bir gözlerini kapatabiliyorlar bilmiyorum ,ya da ben çok mantıklıyım bilmiyorum ..hayırlısı:)Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
Canım yaa benden uzak,Allaha yakın olsun..konu sahibi arkadaşımızın artı senin tarif ettiğin kişilikte bir erkek görsem,yeminle arkama bakmadan ,ayaklarım totoma vurarak kaçarım,bende ergen değilim sonuçta..o tarzları görür,görmez tanırım,tanıyorum valla en değerli benim,belkide bu kadar algıları açık ve mantıklı olduğum için yalnızımdır,fakat şu bir gerçek böyle çöpler,hayatıma girecekse,hiç girmesin,gerek yok,çöpleri sevmem:))
Amin tatlım>3, teşekkür ederim sohbet için,Sevgiler:)Eksin istiyoruz arada demek ki. :)
Amin canim. Her sey gonlumuzce olsun. :)
Valla ya benden kaynaklı ona istinaden çevremden kimse bana böyle şeyler diyemiyor,,yaaa evlenemesekte evlenmeyiz şart mı yani? Şu an keyfim yerinde evet +30’um ama bu beni geriyor mu hayır,neden ?çünkü evlenmiş olmak için neden evleneyim?karışanım yok,ailem iyi,ekonomik özgürlüğüm var,istediğim gibi yiyip,içip,geziyorum,çocuk desen,bir yiğenim var 3.5 yaşında,evet ben doğurmadım ama inanın ben baktım,çocuğum gibi,çok seviyorum..şimdi bu saatten sonra hem mantığıma,hem kalbime uygun birini bulmam lazım,o da zor,bu saate kadar bulamamışım:))haaa şart mıı yooo değil,ben böyle de mutluyum çok şükürAhahah ben bu sozleri desem ya cok incelersen evlenemezsin derler :) yas ilerledi mi artik yuzune bakarak davranislarini gorerek biliyorsun..sanirim gozunu ve beynini kapat diyorlar :)
Benim bu erkek milletindenmi diyim insan ırkındanmı diyim iyice sıtkım sıyrıldı düzgün insan kalmadı ya çok üzücüMsjla ben de bitirmek istemezdim. Yuzyuze geldigimizde o kadar soguk ki. Tek yaniti yogunluk vs. Ondan boyle davraniomus. E kac zamandir tavirlari duzelmedi. Belli ki bi daha yuzyuze de gelmek istemio diye dusindum ve msj ile bitirdim
Merhaba hanimlar,
Birkac aydir gorustugum biri vardi. Son bulusmamizda cok soguktu biraz tartistik ilgili olucam dedi ama bana oyle gelmedi. Bulustugumuz zaman aradan baya zaman gecmisti elinde telefon twitter a bakiyo hic konusmuyo. O gun beni eve de birakmadi. Ne oldugunu sordugumda is yogunlugu vs. Daha fazla ilgilenicem seninle dedi. Ben o gunden beri cok kotuyum bugun dayanamadim msj attim. Cok soguktun vs.diye uzun bi nsj bitti yazdim son olarak da. Saatler gecti ynt yok. Whatsapdan yazmistim. Okumus ama ynt yok. Sanirim o da bitmesini istiomus degil mi? Yorumlariniza ihtiyacim var.
İkinci mesajı bile atma hiç öyle değmez yorma da üzme de kendini değersiz hissetme boşver düşünmemeye çalışMerhaba hanimlar,
Birkac aydir gorustugum biri vardi. Son bulusmamizda cok soguktu biraz tartistik ilgili olucam dedi ama bana oyle gelmedi. Bulustugumuz zaman aradan baya zaman gecmisti elinde telefon twitter a bakiyo hic konusmuyo. O gun beni eve de birakmadi. Ne oldugunu sordugumda is yogunlugu vs. Daha fazla ilgilenicem seninle dedi. Ben o gunden beri cok kotuyum bugun dayanamadim msj attim. Cok soguktun vs.diye uzun bi nsj bitti yazdim son olarak da. Saatler gecti ynt yok. Whatsapdan yazmistim. Okumus ama ynt yok. Sanirim o da bitmesini istiomus degil mi? Yorumlariniza ihtiyacim var.
Bu emoji nasıl yapılıyor guzelmisBiz bunun gibilere MAL KAYBI diyoruz.
Üzme canını ,yenisini bul hayatına bak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?