- Konu Sahibi Sirine_4553
-
Ben bunu ayrilik olarak görüyorum çünkü o ookadar hevesli ki zenginliğe doğu ilinden sonra batı ilinde yaşamaya ben de bir batılı yim ızmir li yim ama bu bölge erkekleri genelleme yapmak istemiyorum ama seviyor capkinligi .orda zenginlik para ev yeni insanlar benim adımı bile anmaz bana en son göbek bağımız bir değil 3 yıl yaşadık bitti napayim filan dediBiraz fazla abartıyorsunuz. Ayrı şehirlerde ilişki yürütenler ölsün o zaman. Sizin sorununuz güven gibi duruyor. Aldatmak isteyen aynı şehirde de aldatırdı bence. Biraz sabırlı olun. Görüşürsünüz sonuçta yine.
Başlığa girerken ayrılık konusu sandim.....
Ben bunu ayrilik olarak görüyorum çünkü o ookadar hevesli ki zenginliğe doğu ilinden sonra batı ilinde yaşamaya ben de bir batılı yim ızmir li yim ama bu bölge erkekleri genelleme yapmak istemiyorum ama seviyor capkinligi .orda zenginlik para ev yeni insanlar benim adımı bile anmaz bana en son göbek bağımız bir değil 3 yıl yaşadık bitti napayim filan dedi
Aynen bir aydir ağlıyorum kendimi heba ettim .dualarla ayakta kalmaya çalışıyorum çok bağlı idim ben böylece bir anda istifası gitmesi .Ben akşamdan beri ben iş başvurusu yapoyorum diyorum üstüne kızıyor dur allah büyüktür olmadık kapılar açılır vs vs ayda bir görmek değil sorun aslında bu gidiş bir bitiş bir ayrilik zaten ne gelir ne gider gitti mi o büyü de biter burada ağır basan çok seven benim zaten ben nasıl unutur nasıl toparlanirim .Ben onunla çok hayal kurmuş ve ona çok adapte olmuştum böyle birde uzaklık koyması .ışte çok sevmeyecek sin kimseyi ben olsam onsuz başka sehire gitmezdim ama o gidiyor .insan ah etmek istemiyor ama icim yaniyorSizi istememesi filan bana da garip geldi. Bu adamla olmak istediğinize emin mısınız o zaman? Siz gitsin bile istemiyorsunuz ama adam sırtını dönecek yer bulmuş gibi konuşmuş.
Aynen bir aydir ağlıyorum kendimi heba ettim .dualarla ayakta kalmaya çalışıyorum çok bağlı idim ben böylece bir anda istifası gitmesi .Ben akşamdan beri ben iş başvurusu yapoyorum diyorum üstüne kızıyor dur allah büyüktür olmadık kapılar açılır vs vs ayda bir görmek değil sorun aslında bu gidiş bir bitiş bir ayrilik zaten ne gelir ne gider gitti mi o büyü de biter burada ağır basan çok seven benim zaten ben nasıl unutur nasıl toparlanirim .Ben onunla çok hayal kurmuş ve ona çok adapte olmuştum böyle birde uzaklık koyması .ışte çok sevmeyecek sin kimseyi ben olsam onsuz başka sehire gitmezdim ama o gidiyor .insan ah etmek istemiyor ama icim yaniyor
Başlığı okuyunca çok sevdiğiniz eşiniz / sevgiliniz vefat etti ya da sizi terkedip gitti zannettim. Merak etmeyin sevgiliniz başka ile taşındı diye ölmezsiniz. Sanırım duygularınızı uçlarda ve yoğun yaşıyorsunuz.Içimde sanki birateş var sabahlari uyanınca beni saran .ölüyorum resmen evde kalamıyorum dışarı çıksam bunaliyoru m herşeyden herkesten sıkılır halde yim bu nasıl bir acı .sevdiğim adam işinden istifa etti .farklı bir sehirde kendisine insaat uzerine sirket aciyor bir okul arkadasi ile .kurulumu yapilacak is ihale alinacak vs vs.bugun ve yarin gorusecegiz sonra belki ayda bir ailesi benim yaşadığım şehirde iki güne bir gördüğüm insan şimdi uzakta olacak gitme diye çok konuştum çok yalvardim hatta ayrilik noktasına geldik o kadar bunal di ayrıl mak istedi.en son konuştuğumuz da bakalım gideyim durumlar nasıl olacak dedi .bu üniversiteden arkadaşı ile aynı evde kalacaklar ne bileyim mersin gibi bir il iki erkek sanmıyorum ki başka kadınlar kızlar olmasın ben daha gerçekçi bakıyorum .güven sorunu başlayacak ben bu acıyı nasıl kaldıracağım bilmiyorum o ilde ben de bir ise gelip gireyim dedim kızdı bana dedi duruma bakalım öncelikle neden acrle ediyorsun böyle bunaltirsan bu işin sonu temelli ayri li dedi
Bir iyi bir kötü halleri beni benden aldı hem inandirip hem kendinden uzak tuttu ben de bu süreçte aşık oldum böyle saplantili bir hal aldım bazen yuva kuracagini herşeyin çok güzel olduğunu hissettirdi bazen se duvarordu aramıza .bilmiyorum deliye döndüm arıyorum sürekli meşgul telefonuBir taraf ağır basınca böyle oluyor maalesef. Sizin sevginizi hak etseydi emin olun ya gitmezdi ya da sizi de yanında isterdi. Böyle bir insan için ömrünüzü heba etmeyin. Sizi sevecek, size değer verecek biri olsun hayatınızda. Bu günler zor da olsa geçer. Hayat boyu pişman olup yanmaktan iyidir.
Bir iyi bir kötü halleri beni benden aldı hem inandirip hem kendinden uzak tuttu ben de bu süreçte aşık oldum böyle saplantili bir hal aldım bazen yuva kuracagini herşeyin çok güzel olduğunu hissettirdi bazen se duvarordu aramıza .bilmiyorum deliye döndüm arıyorum sürekli meşgul telefonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?