Ayrilik ne zor ölüyorum resmen

Sirine_4553

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2007
1.703
504
323
İzmir
Içimde sanki birateş var sabahlari uyanınca beni saran .ölüyorum resmen evde kalamıyorum dışarı çıksam bunaliyoru m herşeyden herkesten sıkılır halde yim bu nasıl bir acı .sevdiğim adam işinden istifa etti .farklı bir sehirde kendisine insaat uzerine sirket aciyor bir okul arkadasi ile .kurulumu yapilacak is ihale alinacak vs vs.bugun ve yarin gorusecegiz sonra belki ayda bir ailesi benim yaşadığım şehirde iki güne bir gördüğüm insan şimdi uzakta olacak gitme diye çok konuştum çok yalvardim hatta ayrilik noktasına geldik o kadar bunal di ayrıl mak istedi.en son konuştuğumuz da bakalım gideyim durumlar nasıl olacak dedi .bu üniversiteden arkadaşı ile aynı evde kalacaklar ne bileyim mersin gibi bir il iki erkek sanmıyorum ki başka kadınlar kızlar olmasın ben daha gerçekçi bakıyorum .güven sorunu başlayacak ben bu acıyı nasıl kaldıracağım bilmiyorum o ilde ben de bir ise gelip gireyim dedim kızdı bana dedi duruma bakalım öncelikle neden acrle ediyorsun böyle bunaltirsan bu işin sonu temelli ayri li dedi

sabirli olmaktan baska yapacak birsey yok. sonucta iliski olsa da hayati birakmamak gerekiyor. ki burda da iş amaci var. sevgilisinz diye tum kararlari ortak almak gerekmiyor.

Ben bunu ayrilik olarak görüyorum çünkü o ookadar hevesli ki zenginliğe doğu ilinden sonra batı ilinde yaşamaya ben de bir batılı yim ızmir li yim ama bu bölge erkekleri genelleme yapmak istemiyorum ama seviyor capkinligi .orda zenginlik para ev yeni insanlar benim adımı bile anmaz bana en son göbek bağımız bir değil 3 yıl yaşadık bitti napayim filan dedi

Sizi istememesi filan bana da garip geldi. Bu adamla olmak istediğinize emin mısınız o zaman? Siz gitsin bile istemiyorsunuz ama adam sırtını dönecek yer bulmuş gibi konuşmuş.

Ben mesafeyi cok dert etmezdim sonu guzel bitecekse..beni seviyorsa beklemeyi sabretmeyi bilirim. Ha capkinsa vs zaten dert etmezdim biterdi o is.. o insan yapacaginj yanimdada yapar.. mesafeye gerek bile yok

Adamın vücudundaki bi semtine çip tak.
Tövbe est.
Güvenmiyorsan ayrıl arkadaşım.

Sizi istememesi filan bana da garip geldi. Bu adamla olmak istediğinize emin mısınız o zaman? Siz gitsin bile istemiyorsunuz ama adam sırtını dönecek yer bulmuş gibi konuşmuş.
Aynen bir aydir ağlıyorum kendimi heba ettim .dualarla ayakta kalmaya çalışıyorum çok bağlı idim ben böylece bir anda istifası gitmesi .Ben akşamdan beri ben iş başvurusu yapoyorum diyorum üstüne kızıyor dur allah büyüktür olmadık kapılar açılır vs vs ayda bir görmek değil sorun aslında bu gidiş bir bitiş bir ayrilik zaten ne gelir ne gider gitti mi o büyü de biter burada ağır basan çok seven benim zaten ben nasıl unutur nasıl toparlanirim .Ben onunla çok hayal kurmuş ve ona çok adapte olmuştum böyle birde uzaklık koyması .ışte çok sevmeyecek sin kimseyi ben olsam onsuz başka sehire gitmezdim ama o gidiyor .insan ah etmek istemiyor ama icim yaniyor

bence sen direk bu şekilde ilişki yürütemem de ayrıl

Bir taraf ağır basınca böyle oluyor maalesef. Sizin sevginizi hak etseydi emin olun ya gitmezdi ya da sizi de yanında isterdi. Böyle bir insan için ömrünüzü heba etmeyin. Sizi sevecek, size değer verecek biri olsun hayatınızda. Bu günler zor da olsa geçer. Hayat boyu pişman olup yanmaktan iyidir.

Başlığı okuyunca çok sevdiğiniz eşiniz / sevgiliniz vefat etti ya da sizi terkedip gitti zannettim. Merak etmeyin sevgiliniz başka ile taşındı diye ölmezsiniz. Sanırım duygularınızı uçlarda ve yoğun yaşıyorsunuz.
İnsanlar kendi elleriyle evlatlarını toprağa veriyor ve zor olsa da yaşamaya devam ediyor zira ölenle ölünmüyor.
Öncelikle bir sakin olun. Adamın iş kurmak istemesi ve bunun için çabalaması gayet normal. Başka bir şehirde imkan bulmuş değerlendirmek istiyor. Zenginliğe hevesli demişsiniz, olabilir, fırsatını bulmuş para kazanmak istiyor.
Siz hayatınızı niye bir erkeğe göre dizayn etme çabasındasınız?
Aranızda resmi bir bağ olsa bu durumu normal karşılardım. Bırakın adam işini / düzenini kursun. Zaten şu sıralar zihni doludur.
Bir de siz bunaltmayın. O ilde iş bulmak vs.için niye acele ediyorsunuz? Kaldı ki adam size 'gel' demiyor. Biraz gururlu olun.
'Benim karakterim böyle, panik yapıya sahibim' derseniz bu yapıyla yıpranan siz olursunuz. İstediğiniz kadar adam başkalarına bakacak diye panik yapın olacakla öleceğin önüne geçilmiyor.
Paniklemektense salim kafayla sakince hareket etmek ve biraz özgüvenli davranmak daha mantıklı olmaz mı?

Fazlasıyla abartmiyor musunuz? Ben üç sene uzaktan ilişki yürüttüm, hep ayda bir görüştük hiç de ölmedim. Tam tersi her dk sevgili ile görüşmek bana sıkıcı geliyor, böylece özlüyorsun karsidakini.

Haa gidince kesin biter diyorsan bitsin zaten iliski, adamı hayat boyu eve tasma ile baglayacak misin? Başka sehire gidince seni bırakacağını düşündüğün bir adamla neden devam ediyorsun orası da ayrı bir konu zaten.

Eşimle 7 aylık evli iken iş sebebi ile ayrıldık 6 aydır ayrıyız . 1. Evlilik yıl dönümümüz ayrı geçecek biz ne yapalım ölelim mi abartmayın bence

Ben de sandım ki konu başlığında, boşandınız da pişmansınız.
Ay canım ya, millet okumak için ülke değiştiriyor da dönünce sevgilisiyle evleniyor.
Dert ettğin şeye bak.
Ama bu kadar zengin olma yani para hırsı varsa, bir daha düşün zaten ilişkini.

EE ne olmuş gidiyorsa , valla kendi paramı kazandıktan sonra ne el kızı için üzülütüm ne de el oğlu için, millet 30 yıllık eşinden ayrılıyo bu kadar abartmıyor.

Bir iyi bir kötü halleri beni benden aldı hem inandirip hem kendinden uzak tuttu ben de bu süreçte aşık oldum böyle saplantili bir hal aldım bazen yuva kuracagini herşeyin çok güzel olduğunu hissettirdi bazen se duvarordu aramıza .bilmiyorum deliye döndüm arıyorum sürekli meşgul telefonu

Aramayın bence. Kaçan kovalanır diye boşa demiyorlar. Merak ediyorsunuz anliyorum ama kendinizi oyalayacak şeyler bulun. Siz kendinizi çektikçe size yönelir. Bu şekilde uzaklaşmak istiyor belli ki. Dediğim gibi siz biraz kafanızı toplamaya çalışın. Bu kişi ile huzurlu bir hayat geçirmeniz zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…