- 19 Nisan 2014
- 4.533
- 13.351
- 498
- Konu Sahibi Sirine_4553
-
Iste bu nedenle biraz gururlu olmaniz gerekli. Sizin icin hicbir sey yapmıyorsa siz de onun icin bir sey yapmayin. Acınızı icinizde yasayin. Zaten her şey olacagina varir. Aglayip sizlanmaniz muhtemel sonu hizlandirmaktan öteye tasimaz siziBen panik yapıya sahibim ben onun için işimi bırakıp gitmeyi göze aliyorum ama o benim için kılını datmiyor
Ben bunu ayrilik olarak görüyorum çünkü o ookadar hevesli ki zenginliğe doğu ilinden sonra batı ilinde yaşamaya ben de bir batılı yim ızmir li yim ama bu bölge erkekleri genelleme yapmak istemiyorum ama seviyor capkinligi .orda zenginlik para ev yeni insanlar benim adımı bile anmaz bana en son göbek bağımız bir değil 3 yıl yaşadık bitti napayim filan dedi
Sizi güzelce ikna edebilir güven verebilirdi. Böyle şart koşan adam sizi sevmiyordur. Geçmeyen acı var mı? Bu da geçecek.Yanıma geldi çok büyük tartıştık ben senin ieasa kaprislerine katlanacak durumda olmam biter dedi ya susar beklersin ya da biter dedi .ne yapacağımı bilmiyorum
Ben bunu ayrilik olarak görüyorum çünkü o ookadar hevesli ki zenginliğe doğu ilinden sonra batı ilinde yaşamaya ben de bir batılı yim ızmir li yim ama bu bölge erkekleri genelleme yapmak istemiyorum ama seviyor capkinligi .orda zenginlik para ev yeni insanlar benim adımı bile anmaz bana en son göbek bağımız bir değil 3 yıl yaşadık bitti napayim filan dedi
eneninBen bunu ayrilik olarak görüyorum çünkü o ookadar hevesli ki zenginliğe doğu ilinden sonra batı ilinde yaşamaya ben de bir batılı yim ızmir li yim ama bu bölge erkekleri genelleme yapmak istemiyorum ama seviyor capkinligi .orda zenginlik para ev yeni insanlar benim adımı bile anmaz bana en son göbek bağımız bir değil 3 yıl yaşadık bitti napayim filan dedi
Ben kredi üzerine ışim Benim de farklısizin mesleğini nedir? adam o kadar okumuş kendi işini kuruyor böyle aşk, böcek işleriyle mi uğraşacak... ben tebrik ettim profesyonel bir adam demek ki
Ailesi çok zengin .tabi bizimki kendi ayaklarının üzerinde durmak istiyor şöyle de bir durum var kendisi 23 yasinda evlenmiş bir kızı olan bir adam .zorlu bir süreç sonrası boşanmış .yüklü tazminat ödeyerek .şimdi bekarligini yasayamamis bir adam yani durmaz duramaz oralarda aile baskısı çöktü üzerindeÖyle şirket açınca pat diye zengin olanı hiç görmedim biraz olanı da oralarda yiyip gelirse hiç şaşırma.öyle yada böyle kendini bir sekilde biteceğine inandırmışsın yani sana öyle hissettirmiş.lütfen bir süre kendi haline bırak onu daha fazla üzüntünü belli etme.
Içimde sanki birateş var sabahlari uyanınca beni saran .ölüyorum resmen evde kalamıyorum dışarı çıksam bunaliyoru m herşeyden herkesten sıkılır halde yim bu nasıl bir acı .sevdiğim adam işinden istifa etti .farklı bir sehirde kendisine insaat uzerine sirket aciyor bir okul arkadasi ile .kurulumu yapilacak is ihale alinacak vs vs.bugun ve yarin gorusecegiz sonra belki ayda bir ailesi benim yaşadığım şehirde iki güne bir gördüğüm insan şimdi uzakta olacak gitme diye çok konuştum çok yalvardim hatta ayrilik noktasına geldik o kadar bunal di ayrıl mak istedi.en son konuştuğumuz da bakalım gideyim durumlar nasıl olacak dedi .bu üniversiteden arkadaşı ile aynı evde kalacaklar ne bileyim mersin gibi bir il iki erkek sanmıyorum ki başka kadınlar kızlar olmasın ben daha gerçekçi bakıyorum .güven sorunu başlayacak ben bu acıyı nasıl kaldıracağım bilmiyorum o ilde ben de bir ise gelip gireyim dedim kızdı bana dedi duruma bakalım öncelikle neden acrle ediyorsun böyle bunaltirsan bu işin sonu temelli ayri li dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?