Ayrılık rüzgarları..

50 yıllık evlilikler devam edebiliyor ama .. Bana göre sorunu yıllara atmak haksızlık olur. Biz ilişkiye başladığımızda üniversitede ilk yıllarımızdı. Mecbur bu kadar sürmek zorundaydı.
Canım 7 senede insan huy da değistirir fikirde.yanlış anlama beni lütfen ama peygamber efendimiz bile hayırlı işlerde uzatmayin demiş .. 7 sene de iki tane cocugun olurdu be güzelim☺☺☺☺

Canım 7 senede insan huy da değistirir fikirde.yanlış anlama beni lütfen ama peygamber efendimiz bile hayırlı işlerde uzatmayin demiş .. 7 sene de iki tane cocugun olurdu be güzelim☺☺☺☺
Yok ya yanlış anlamıyorum kesinlikle. Haklısın tabi uzatmak kötü ama ne ben kendimi hazır hissediyorum ne de onu hazır görüyorum.. Bi süre daha bu şekilde gitmesi benim için problem değildi aslında ama sanırım o da olmayacak artık

Evlilik icin konuşacak olursak o kadar uzatirsaniz sonu gelmez. Uc yıl civari kafidir bi insani tanimaya. Fazlasinda iliski boyut atlamazsa kadinlar sapitir erkekler umursamazlasir isi eyleme dökme şansı ortadan kalkar.

Ayriyeten ayri tatillere gitmek falan.. Sizden bu denli kopmuş birine nasıl guveniyorsunuz. Modern degil sacma geliyor bana boyle iliskiler. O-olmadan-gittigim-yerden-zevk-alamiyorum ilişkisi bulmadikca iliski kurmak aptalca bana gore. Yapilan araştırmalar tersini soyler, ayse fatma ali veli öteki beriki aksini soyler ama kalben düşündüğün zaman bunun boyle olmasi gerektigini bilirsin. Sacma biseyi herkes söylüyor diye o dogru olmaz.

7 sene önce üniversite birinci sınıfta olsaniz 2-3 yıldır issiz misin. Yani karsinda oyle biri varken iliski monotona baglar. Acikca soyliyim hic kirilma. Bi taraf surekli geziyor ise gidiyor farkli insanlar tanıyor. Diger taraf devamli evde kendini gelistirmeye firsti yok bulusunca konuscak konu yok. E para yok imkan yok belki aileden izin yok bi yere de gidemiosunuz birlikte tembili mekan yok. Cafede otur bakış bakış dur, sinemaya git film izle e baska? Adam tum gun yeni kadinlar görüyor sen 7 yıldır ayni sen belki de. Belki de degistin ama hep tekdüze halde. O yüzden oturdugun yerde niye boyle oldu diye kukumav gibi dusunecegine kalk sacma salak yerlerde de olsa ise gir. Ben tezgahtarlik yaptım temizlik yaptim vakti zamanında. Ama inan bi gizem sokuyorsun işin içine. Kaybetmek istemiyorsan bunu yapman lazim yani adam 10 gunun sonunda farkli ne düşünsün sen dusundurtmelisin.

Benim zorumla yanimda duran adam hic durmasin daha iyi..zor cok zordur eminim ama bu sekildede nereye kadar yol versem durmaz diyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…