ayrılık sebebı mı bu?

sedaaa27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
225
4
26
Bolu
kızlar merhaba nısanlıyım altı aydır severek nısanlandık fakat son gunlerde bıraz gorumcemden dolayı problem yasadık kendısı sanırım nısanlımla benım hakkımda bıraz sacma yorumlar yapmıs cokda buyutulcek seyler degıl aslında ama dun nısanlımın yanında bu yuzden agladım bugun suratı asık gıbıydı telefonda..bızım dugunumuz hazırandaydı ben yerle konustum herseyımız tamam mayısta bos musunuz dedım olur degıstıırrız dedı bunu nısanlıma telde acıklamaya calısırken o olayı yanlıs anladı degıstırmıyoruz tekrar para mı vercez deyıp kapattı bıdahada acmadı ve evıde cebı de kapatmıs..ayrıldık mı acaba bılmıyorum?

bu sebepten dolayı ayrılık olmaz. çok saçma. bence nişanlınız ailesinin etkisinde kalarak sizden soğmuş olabilir. sizde bir süre üstüne düşmeyin bırakın o arasın sizi.

düğün stresine girdiniz anlaşılan...
böyle bişey yüzünden kavga da edilmez nişan da atılmaz..
hem sen nie mayısa çekmek istiosun ki tarihi..
karar verilmiş haziran die havalar da güzel olur..
acelen ne :)
ailenin yanında geçirdiğin her gün ayrı bi kıymetli olacak şimdi, tadını çıkar, özliceksin sonra :)

bu sebepten dolayı ayrılık olmaz. çok saçma. bence nişanlınız ailesinin etkisinde kalarak sizden soğmuş olabilir. sizde bir süre üstüne düşmeyin bırakın o arasın sizi.

kayınvalıdem benı cok sever evlenmemızı de cok ıstıyor ama nısanlım ablasını cok sever ona söylendım dıye ama yuzune soylenmem asla arkadan konustum dıye kızmıs olabılır ama kotu bısey demedım kı ablan nıye boyle yapıo dedım.belkı de haklısınız pekı ya bu sebepten ayrılmaya kalkarsa?

ben herseyımızı tamamladıgımız ıcın nıye bekleyelım kı dıye dusunmustum ama haklı olabılırsınız kızlar...19 mayıs tarıhı de bos olunca hosuma da gtmıstı aslında.ç.

başın yanmadı diye sevin ozaman. ablasını dinleyip senden vazgeçen adamı napıcaksın. aşk bukadar basitmi.

Ayrıldınız mı bilmiyorum fakat selametiniz için en kısa sürede ayrılınız.
Evi kapamak derken?

ben ayrılcağını sanmıyorum bundan nişan atılmaz bi de evliliğe bu kadar az kalmışken üzme kendini üstüne de gitme ablasının konusunu mümkünse açma bırak unutsun

ama sen görümcene dikkat et politik davran o zaman nişanlının yanında ona iyi davran onunla ilgili hep olumlu konuş yarın bigün bi sorun olursa masum olan sen olursun ama sen o bana neden böyle yapıyo dersen ilerde sen zaten ona karşı hep ön yargılıydın der dikkat et yani

başın yanmadı diye sevin ozaman. ablasını dinleyip senden vazgeçen adamı napıcaksın. aşk bukadar basitmi.

yapacagını sanmam zaten ama ben paranoyak mı oldum nedır kızlar hep tedırgınım bır keresınde baktırdıgım o aptal tarot falı yuzunden hep ayrılık olck zannedıyporum tovbe de ettım ama kurtulamadım galıba etkısınden bır de hersey boyle ters gıtmeye baslayınca panıklıyourum

cok haklısın canım ya aslında gorumcem de ıyı bı kasdındır benı cok sevıyordu bız cok ıyıydık kendı kızının nısanı atılınca bıraz kıskanmaya basladılar benı galıba(( yoksa şahsı bı problemımız asla olmadı bızım..ben de cok dogrucu davuutumdur safın bırıyımdır ıcım dısım aynı pek rol yapamam ama dıkkat edıcem zaten yuzune karsı bısey dedıgım yok kımsenın

kaderinde ne varsa onu yaşarsın çok fazla kafaya takma. senin için hayırlısı neyse onu versin allah onun için dua et. fallara kaldıysan yandın ama tel. kapası çok ayıp ben olsam burnundan getiririm.

Ehh bu sebepten ayrıldı diyelim,sizin için hayırlı bir netice de olabilir..
Bunun daha evlendikten sonrası var çünkü

Düğün yaklaşırken panik anları çok olur..
Bu yaşadığınız olağan..
Nişanlınızın üstüne düşmeyin 40 yerden ulaşmaya çalışmayın...
Bırakın...
O size ulaşsın...

Düğün tarihini öne çekmek konusunda talepkar olmayın bence..

Ayrıca,düğünü öne çekip bir daha para mı vereceğiz demiş ya..
Aileler arasında para konusunda çok mu konu döndü böyle birşey dedi?
Eğer öyleyse..
Problemin ASIL kaynağı bu olabilir..

kaderinde ne varsa onu yaşarsın çok fazla kafaya takma. senin için hayırlısı neyse onu versin allah onun için dua et. fallara kaldıysan yandın ama tel. kapası çok ayıp ben olsam burnundan getiririm.

o da cok bunalıyor canım babası rahmetlı oldugu ıcın hersey ıcın kendısı kosturuyor sımdı bıde bunu burnundan getırsem bana patlayabılır ama bız o kadar asık o kadar romantık bı cıfttık kı nıye sımdı boyleyız cok uzuluyorum

hayır tatlım para konusu hıc donmedı aıleler arasında ama o durumu anlamadı ben orayı ıptal edıp baska yerde yapcaz sandı cunku adamakıllı dınlemedı aynı mekan oldugunu bıle duymadı bız de paranın hepsını odemıstık yemeklı dıye 15 bın verıldı o yuzden kızdı sanırım ama yemeklı olmasını falan onlar ıstedı..orayı da ıkımız begendık konu para degıl..o zaten one cekılecegınıd4e anlamadı sadece tarıhın degısecegını duydu

nasıl bir aşk yaşadığını en iyi sen bilebilirsin. düğün stresi olabilir nişanlında ozaman. çok fazla üstüne gitme evlenmek kolay değil bu devirde. anlayışlı ol ama kendinide ezdirme herşeye eyvallah etme. o aramadanda arama öfkesi geçsin. belliki evlilik tarihini öne çekmek istediğin için sinirli..

Hmmm..
O zaman düğün stresine o girmiş

Büyütmeyin,olur böyle yanlış anlamalar,gerilimler..
Düğün ve hazırlıklar seramoni işte..
Hepsi bitip,evinize yerleştiğinizde bunların ne kadar manasız olduğunu anlayacaksınız ikiniz de aslında...

Onu kaybetmekten neden bu kadar korkuyorsunuz ayrıca..
Düşmeyin üstüne..
O sizin lafınızı yarım yamalak dinleyip,iletişimi koparmış.. size ulaşmaya çalışan o olsun....

Bu sebepten ayrılınmaz..
Çok saçma olur zaten

Sizin geriye çekmek istediğiniz tarih anlamlı bir tarih olmuş ama ..
olsun haziran iyidir
yıldönümleri de yaza gelir,iyi olur :-D

Son düzenleme:

canım oyle zor bır surecten gecıyorum kı ınan denge kalmadı bende de...(( bır suru ınsanı ıdare etmek zorundaım hep o yuzden olsun bıtsın dıye mayıs dedım keske de demeseydım

asık oldum o yuzden korkuyorum kaybetmekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…