Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece kahvaltı olmadığı anlamina geliyor..Aylar sonra söylemesinin sebebi ne acaba,ben ona takıldım![]()
aynen oyle.. cok zor sanki rest cekmek.. ne bitmek bilmeyen tesekkurmus ayrica..çook haklısın. o kızın ısrarı üzerine gitmiş olsa bile bu kötü bişey , çünkü sende ona konuşma demişsin . nerde kalmış buluşup kahvaltı yemek. seni dinlemeyip kızı dinlemiş. böyle yapacağını bildiğim için söylemedim demiş. bile bile yapmış demekki
sakın bsy yazma..o konusmadan sonra bu saat oldu hala bisey yazmadi. sakinlesmemi bekliyo belki. belkide kendini hakli gorup benim yazmami bekliyo. bilemedim..
ne yapcam ne soylicem hangi cumleleri kurucam inanin bilmiyorum.
col guzel giden bi iliskimiz vardi. demekki bana gore guzelmis sadece![]()
Tabiki ayrilik sebebi.saklamak nedir yaa seni resmen enayi yerine koymus.bi gece onceden kahvaltiya gideceklerini saatini yerini konusmuslardir seninki onu almistir bi guzel kahvalti hos sohbet ve sen garibim onu uyuyo zannet.bide simdi sana tripmi yapio birak arama ayril gitsin.bu gibi durumlarda bir kere affedersen ikincide aldatilmisim meger diye konu acarsin burayasevgilim bi konuda bi kız arkadasına yardımcı oldu. ve sonrasında kız tesekkür etmek için yemege götürmek istiyo. sevgiilim geçiştiriyo. snra kız iş yerine geliyo ve çıkarken sarılıyo sözde tesekkür etmek içinmiş.
sonra feyse lavbali yorumlar yazdı bi kaç kez.
ben kızdım tabi konuşma gitme vs. diye. oda gitmicem felan dedi.
bu olay baya önce oldu.
veee
şok.
bugun öğrendim ki hatta kendi agzı ile söyledi. o kız ile kahvaltıya gitmişler!!!!
ben onu uyuyo sanırken o kızla kahvaltı ya gitmiş düşünsenize.
bi kaçç ay önce hemde. bana şimdi söylüyo. kızdım bagırdım çağırdım.
bide diyo ki ne zaman görüşsek kavga çıkarıyosun.
nasıl dedim gidersin nasıl söylemezsin. senin böyle yapacağını bildiğim için söylemedim, çok ısrar etti illa tsk edicem diye diyo.
çıldırcammmmmm.
sonra arabada gelene kadar ne o konuştu ne ben. bastı gazaaa.
bu saate kadarda ne o yazdı ne ben. bide üste çıkıyo.
ve ben ayrılmayı düşünüyorum.
çünkü bunu bana yapılan bi saygısızlık olarak görüyorum. bunu kabullenirsem bu gibi seyleri tekrarlayacagını düşünüyorum.
ama çok da seviyorumnasıl üzüldüm anlatamam
sizce bu bi ayrılık sebebi mi?
bence ayrılık sebebi tabiki hem niye sizi de davet etmiyo bende olsam artniyet ararımsevgilim bi konuda bi kız arkadasına yardımcı oldu. ve sonrasında kız tesekkür etmek için yemege götürmek istiyo. sevgiilim geçiştiriyo. snra kız iş yerine geliyo ve çıkarken sarılıyo sözde tesekkür etmek içinmiş.
sonra feyse lavbali yorumlar yazdı bi kaç kez.
ben kızdım tabi konuşma gitme vs. diye. oda gitmicem felan dedi.
bu olay baya önce oldu.
veee
şok.
bugun öğrendim ki hatta kendi agzı ile söyledi. o kız ile kahvaltıya gitmişler!!!!
ben onu uyuyo sanırken o kızla kahvaltı ya gitmiş düşünsenize.
bi kaçç ay önce hemde. bana şimdi söylüyo. kızdım bagırdım çağırdım.
bide diyo ki ne zaman görüşsek kavga çıkarıyosun.
nasıl dedim gidersin nasıl söylemezsin. senin böyle yapacağını bildiğim için söylemedim, çok ısrar etti illa tsk edicem diye diyo.
çıldırcammmmmm.
sonra arabada gelene kadar ne o konuştu ne ben. bastı gazaaa.
bu saate kadarda ne o yazdı ne ben. bide üste çıkıyo.
ve ben ayrılmayı düşünüyorum.
çünkü bunu bana yapılan bi saygısızlık olarak görüyorum. bunu kabullenirsem bu gibi seyleri tekrarlayacagını düşünüyorum.
ama çok da seviyorumnasıl üzüldüm anlatamam
sizce bu bi ayrılık sebebi mi?