ayrılık sebebi mi?

aynı şeyi sen yapsan da aynı sakinlikte kalır mıydı acaba beyfendi? ona uyudum deyip başkasıyla kahvaltıya gitsen olay olurdu. bilemedim ben yutamayabilirdim.

o kadar yiprandim ve uzuldum ki..
benden cok ona deger veriyomus ki gitmis.
ben ona bu kadar degr verirken hak etmedim bunu :(

o konusmadan sonra bu saat oldu hala bisey yazmadi. sakinlesmemi bekliyo belki. belkide kendini hakli gorup benim yazmami bekliyo. bilemedim..
ne yapcam ne soylicem hangi cumleleri kurucam inanin bilmiyorum.
col guzel giden bi iliskimiz vardi. demekki bana gore guzelmis sadece :(

çook haklısın. o kızın ısrarı üzerine gitmiş olsa bile bu kötü bişey , çünkü sende ona konuşma demişsin . nerde kalmış buluşup kahvaltı yemek. seni dinlemeyip kızı dinlemiş. böyle yapacağını bildiğim için söylemedim demiş. bile bile yapmış demekki
aynen oyle.. cok zor sanki rest cekmek.. ne bitmek bilmeyen tesekkurmus ayrica..

o konusmadan sonra bu saat oldu hala bisey yazmadi. sakinlesmemi bekliyo belki. belkide kendini hakli gorup benim yazmami bekliyo. bilemedim..
ne yapcam ne soylicem hangi cumleleri kurucam inanin bilmiyorum.
col guzel giden bi iliskimiz vardi. demekki bana gore guzelmis sadece :(
sakın bsy yazma..

sevgilim bi konuda bi kız arkadasına yardımcı oldu. ve sonrasında kız tesekkür etmek için yemege götürmek istiyo. sevgiilim geçiştiriyo. snra kız iş yerine geliyo ve çıkarken sarılıyo sözde tesekkür etmek içinmiş.
sonra feyse lavbali yorumlar yazdı bi kaç kez.
ben kızdım tabi konuşma gitme vs. diye. oda gitmicem felan dedi.
bu olay baya önce oldu.
veee
şok.
bugun öğrendim ki hatta kendi agzı ile söyledi. o kız ile kahvaltıya gitmişler!!!!
ben onu uyuyo sanırken o kızla kahvaltı ya gitmiş düşünsenize.
bi kaçç ay önce hemde. bana şimdi söylüyo. kızdım bagırdım çağırdım.
bide diyo ki ne zaman görüşsek kavga çıkarıyosun.
nasıl dedim gidersin nasıl söylemezsin. senin böyle yapacağını bildiğim için söylemedim, çok ısrar etti illa tsk edicem diye diyo.
çıldırcammmmmm.
sonra arabada gelene kadar ne o konuştu ne ben. bastı gazaaa.
bu saate kadarda ne o yazdı ne ben. bide üste çıkıyo.
ve ben ayrılmayı düşünüyorum.
çünkü bunu bana yapılan bi saygısızlık olarak görüyorum. bunu kabullenirsem bu gibi seyleri tekrarlayacagını düşünüyorum.
ama çok da seviyorum :KK43: nasıl üzüldüm anlatamam :KK43:
sizce bu bi ayrılık sebebi mi?
Tabiki ayrilik sebebi.saklamak nedir yaa seni resmen enayi yerine koymus.bi gece onceden kahvaltiya gideceklerini saatini yerini konusmuslardir seninki onu almistir bi guzel kahvalti hos sohbet ve sen garibim onu uyuyo zannet.bide simdi sana tripmi yapio birak arama ayril gitsin.bu gibi durumlarda bir kere affedersen ikincide aldatilmisim meger diye konu acarsin buraya

Canım sen onu uyuyor sanırken, o seni ayakta uyutmus.
Sarilmalar falan :KK12:gereksiz samimiyetler
Gitme demişsiniz sizi çiğnemis gitmiş
Aramayın sakın

Arkadaşla yemeğe, kahvaltıya gitmekte bir anormallik yok bence. Ama çocuk kandırır gibi gizlice gitmekte bir sorun var. Madem o kadar elzemdi teşekkür, birlikte de gidebilirdiniz. En azından size gideceğini söyleyip dürüst olabilirdi. Bu arada gerçekten ne iyilik yaptı ki sevgiliniz kıza? İpe gitmekten mi kurtardı, nedir?

kıza kesin bi dille hayır diyemiyor sizi kandırmayı seçiyor.
ayrılın bu ilerde sizi aldatır da tabi henüz yapmadıysa

sevgilim bi konuda bi kız arkadasına yardımcı oldu. ve sonrasında kız tesekkür etmek için yemege götürmek istiyo. sevgiilim geçiştiriyo. snra kız iş yerine geliyo ve çıkarken sarılıyo sözde tesekkür etmek içinmiş.
sonra feyse lavbali yorumlar yazdı bi kaç kez.
ben kızdım tabi konuşma gitme vs. diye. oda gitmicem felan dedi.
bu olay baya önce oldu.
veee
şok.
bugun öğrendim ki hatta kendi agzı ile söyledi. o kız ile kahvaltıya gitmişler!!!!
ben onu uyuyo sanırken o kızla kahvaltı ya gitmiş düşünsenize.
bi kaçç ay önce hemde. bana şimdi söylüyo. kızdım bagırdım çağırdım.
bide diyo ki ne zaman görüşsek kavga çıkarıyosun.
nasıl dedim gidersin nasıl söylemezsin. senin böyle yapacağını bildiğim için söylemedim, çok ısrar etti illa tsk edicem diye diyo.
çıldırcammmmmm.
sonra arabada gelene kadar ne o konuştu ne ben. bastı gazaaa.
bu saate kadarda ne o yazdı ne ben. bide üste çıkıyo.
ve ben ayrılmayı düşünüyorum.
çünkü bunu bana yapılan bi saygısızlık olarak görüyorum. bunu kabullenirsem bu gibi seyleri tekrarlayacagını düşünüyorum.
ama çok da seviyorum :KK43: nasıl üzüldüm anlatamam :KK43:
sizce bu bi ayrılık sebebi mi?
bence ayrılık sebebi tabiki hem niye sizi de davet etmiyo bende olsam artniyet ararım

Ah su ucuncu sahislar...
sen de adama tesekkur et ve evrene sal gitsin.
guven tek kullanimlik cunku

Kesinlikle ayrilma sebebi.
Madem kotu bi durum yokmus senide cagirsaydi ama nerde ayrilman en dogru karar. En azindan hatasini anlamasini sagla süründur.

Kahvaltıya gitmesi değil üçünüz gidebilirdiniz kötü niyetli bir kıza fırsa tanıması evet yolver gitsin.

saçmalık hıcbır kız ılla tesekkur edıcem dıye kahvaltıya göturmez etkılemek ıstemıyorsa hoşlanmıyorsa tabı ayrılırsanız kızın amacına ulaşmasını saglarsınız ama kesınlıkle ayrılık sebebı arkama bıle bakmazdım

Back
X