- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
-
merhaba kızlar benim çok yeni bir ilişkim var daha ay bile olmadı erkek arkadaşımla anlaşıyoruz ilgisizliğinden yakınıyordum ama su sıralar ilgili neyse konu bu değil ,erkek arkadaşım beni arkadaşının evine davet etti arkadası çarşamba günü memleketine gidiyormuş bana gel beraber otururuz film falan izleriz dedi. yani ben direk kötü niyet algıladım onada saçmalama istersen falan dedim, bana düşündüğün gibi değil dedi yemin etti o şekilde bişey düşünmediğine ama bana bi garip geldi arkadaşıma anlattım oda şaşırdı, niyeti kötü bence ayrıl dedi. ben zaten asla gitmem nasıl böyle bir şey düşünebilir ki aklım almıyor .ama sizce ayrılmalı mıyım? ne yapacağımı bilemedim kızlar tecrübe sahibi değilim böyle bir şey ayrlık sebebi mi sizce?
merhaba kızlar benim çok yeni bir ilişkim var daha ay bile olmadı erkek arkadaşımla anlaşıyoruz ilgisizliğinden yakınıyordum ama su sıralar ilgili neyse konu bu değil ,erkek arkadaşım beni arkadaşının evine davet etti arkadası çarşamba günü memleketine gidiyormuş bana gel beraber otururuz film falan izleriz dedi. yani ben direk kötü niyet algıladım onada saçmalama istersen falan dedim, bana düşündüğün gibi değil dedi yemin etti o şekilde bişey düşünmediğine ama bana bi garip geldi arkadaşıma anlattım oda şaşırdı, niyeti kötü bence ayrıl dedi. ben zaten asla gitmem nasıl böyle bir şey düşünebilir ki aklım almıyor .ama sizce ayrılmalı mıyım? ne yapacağımı bilemedim kızlar tecrübe sahibi değilim böyle bir şey ayrlık sebebi mi sizce?
Her eve çagran gazozuna ilaç atıcak diye bi kaide yoknasıl biri karakteri nasıl bu cocugun yada adamın ( buarada yaş kaç ) elinizi tuatarmı yoldayken fln sarılırmı gerekli gereksiz öpermi laubali mi yani düzgün biriyse bi yanlışı yoksa gidin belki fazla parası yoktur yada başbaşa zaman geçirmek istiyodur yani hmn akla kötü şeyler gelmesin hatta dur sna hemen bişi anlatim :) ben nişanlımın ailesini 6 7 yıldır tanıyorum nişanlımın annesşyle babası ayrı nişanlım babasıyla kalıyodu o yüzden onu hiç görmemiştim neyse görümcem bni kahvaltıya cagırdı gittim görümce ortada yok:) nnişanlım annesi kardeşi kahvaltı ettik kayınvelidecik de küçük oğlunu hastaneye götürcem diye gitti :) kaldık mı biz orda başbaşaa :) görümcem gelcekti ben onu bekledim tabi iki saat sonra geldi o iki saat boyunca mal mal tv ye baktık :) ölmedim yaşıyorum gördüğün gbi :)))))))
Evet yok da daha tanısalı 20 gün olan biri de eve cagırılmaz değil mi, cagırılıyorsa da vardır bir sebebi.
Verdiğiniz örnekte de sizin abska bir tanısıklığınız varmış. Alakasız bir adamın evine gitmemişsiniz. BU devirde herşey olur, böbrekleriniz alınmış bir şekilde buz dolu küvette de bulabilirdiniz kendinizi.
Her eve çagran gazozuna ilaç atıcak diye bi kaide yoknasıl biri karakteri nasıl bu cocugun yada adamın ( buarada yaş kaç ) elinizi tuatarmı yoldayken fln sarılırmı gerekli gereksiz öpermi laubali mi yani düzgün biriyse bi yanlışı yoksa gidin belki fazla parası yoktur yada başbaşa zaman geçirmek istiyodur yani hmn akla kötü şeyler gelmesin hatta dur sna hemen bişi anlatim :) ben nişanlımın ailesini 6 7 yıldır tanıyorum nişanlımın annesşyle babası ayrı nişanlım babasıyla kalıyodu o yüzden onu hiç görmemiştim neyse görümcem bni kahvaltıya cagırdı gittim görümce ortada yok:) nnişanlım annesi kardeşi kahvaltı ettik kayınvelidecik de küçük oğlunu hastaneye götürcem diye gitti :) kaldık mı biz orda başbaşaa :) görümcem gelcekti ben onu bekledim tabi iki saat sonra geldi o iki saat boyunca mal mal tv ye baktık :) ölmedim yaşıyorum gördüğün gbi :)))))))
İlacına gazoz atacak demedim.
manasını çözemedim eve götürmenin.
Ne gereği var diyorum böyle bir teklifin.
Sizin anlattığınız da garip.
Görümceniz kahvaltya çağırıyor ortada görümce yok.
Neyse..
Elmayra da çok çok haklı. Üçüncü sayfalarda neler okunuyor..
Bunların bizim başımıza gelmeyeceği garantisi de yok.
Size arkadaşının evine davet etmesi normal gelebilir ama bana gelmedi.
Hepsi bu..
20 yasndaym kendisi 22 yasında öğrenciyz aynı okulda cnm elimi tutuyr sarılıyorda sinemayada gittik cnm ama ben bunlara birsey demiyorm sevgililikte olması gerekenler bence, ama daha ilerisi olamaz nasıl eve davet eder aklım almıyor laubali değil cnm aksine çok olgun hiçbirşey için beni zorlamaz öyle biri değil sapık değil yani ama belkide gerçekten kötü değil niyeti ama erkek sonuçta bu düşündürüyor beni
uzak dur ayrıl derim böylelerınden yok geniş düşünelim avrupai olalım diye etrafta saglam kız kalmadı. sakın taviz verme böylelerının nıyeti baska bende 21 yasındyım ve cok boylelerıyle karsılaştım. seni gercekten sevse seni eve davet etcek kadar yüzsüz olmaz. aaman diyim uzak dur orda basına neler gelcegını bilemezsın. erkek milleti bu. ya güven olurmu. hiç.
"sağlam kız" ne demek acaba ,onu bir açıklasanız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?