- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
-
merhaba kızlar benim çok yeni bir ilişkim var daha ay bile olmadı erkek arkadaşımla anlaşıyoruz ilgisizliğinden yakınıyordum ama su sıralar ilgili neyse konu bu değil ,erkek arkadaşım beni arkadaşının evine davet etti arkadası çarşamba günü memleketine gidiyormuş bana gel beraber otururuz film falan izleriz dedi. yani ben direk kötü niyet algıladım onada saçmalama istersen falan dedim, bana düşündüğün gibi değil dedi yemin etti o şekilde bişey düşünmediğine ama bana bi garip geldi arkadaşıma anlattım oda şaşırdı, niyeti kötü bence ayrıl dedi. ben zaten asla gitmem nasıl böyle bir şey düşünebilir ki aklım almıyor .ama sizce ayrılmalı mıyım? ne yapacağımı bilemedim kızlar tecrübe sahibi değilim böyle bir şey ayrlık sebebi mi sizce?
arkadaşlar yorumlarınız için öncelikle hepinize teşekkür ederim .Genelde cevaplar gitme şeklinde olmuş ama ben zaten gitsem mi gitmesem mi diye sormadım, gitmem gibi bir şey söz konusu dahi olamazi böyle bir şey mümkün değil zaten. ben ayrılmalı mıyım bu kişiden diye sormak istemiştim siz olsanız ayrılır mısınız?
onu en iyi sen bilirsinarkadaşlar yorumlarınız için öncelikle hepinize teşekkür ederim .Genelde cevaplar gitme şeklinde olmuş ama ben zaten gitsem mi gitmesem mi diye sormadım, gitmem gibi bir şey söz konusu dahi olamaz böyle bir şey mümkün değil zaten. ben ayrılmalı mıyım bu kişiden diye sormak istemiştim siz olsanız ayrılır mısınız?
arkadaşlar yorumlarınız için öncelikle hepinize teşekkür ederim .Genelde cevaplar gitme şeklinde olmuş ama ben zaten gitsem mi gitmesem mi diye sormadım, gitmem gibi bir şey söz konusu dahi olamaz böyle bir şey mümkün değil zaten. ben ayrılmalı mıyım bu kişiden diye sormak istemiştim siz olsanız ayrılır mısınız?
20 yasndaym kendisi 22 yasında öğrenciyz aynı okulda cnm elimi tutuyr sarılıyorda sinemayada gittik cnm ama ben bunlara birsey demiyorm sevgililikte olması gerekenler bence, ama daha ilerisi olamaz nasıl eve davet eder aklım almıyor laubali değil cnm aksine çok olgun hiçbirşey için beni zorlamaz öyle biri değil sapık değil yani ama belkide gerçekten kötü değil niyeti ama erkek sonuçta bu düşündürüyor beni
eve gitme çok farklı kategorize edilebilecek bir mevzu. ve tamamen güven ortamına bağlı. zate cinsel dürtüleri tavan yapmış asansörü bile fırsat bilen yetişkin olma yolunda olan birisi için evde durdurmak mümkün değildir.Ben ilişkimizin birinci ayında öğrenci evine gitmiştim. Kıştı ve dışarda kafelerde donuyoduk resmen birinci ayın sonunda 2 saat vaktim vardı ve gitmiştim. Ki benim sınıf arkadaşımdı ama tanışmamız iki ay çıkmaya başlayalı bir ay daha yeni bitiyodu. Hem gidiyorum hem aklımdan senaryolar, acabalar, böbrekler, gazozlar, yatak vb sahneler geçiyorum ister istemez.
Sonuç akan burnum için koca rulo tuvalet kağıdını elime tutuşturup, ıhlamur yapmaya mutfağa gitmişti. Evdeyiz diye dışardakinden soğuk durmuştu hatta
Ama ben 30 günün sadece 4 gününü ayrı geçirmişimdir ondan oyüzden şanslıu gruptaydım galiba. Malesef üniversite gençliğinin çoğu aşktan öte çok başka şeyler peşinde. Nasılsa evdeyiz dışardakinden daha samimi bi'ortam oluşur vs. diye. Ama şu da var cidden parayı yetiremeyip evde buluşmak isteyenler de var. Ancak senin sevgilin bu gruba girmiyo bence genele baktığımızda.
Bence zaman ver. Eve gitmedin diye ayrılacaksa zaten niyet bellidir. İyi gözlemle.
bence cok saçma canm ben napayım onun erkek arkadasının evinde olurmu hiç o uğurlasın arkadaşını ben kız arkadaşlarımla otururken eşime gel sende bizle takıl mi diyeyim aslaa o gitsin odasında yada dışarıda canı nasıl isterse haa tabiki gelir iki lafeder sohbet eder hal hatır sorar ama oturup bizle filmmi izleyecek özel konularımız vardır bizim kızkıza konuşacak bence olmaz oo saçmalık gitme benceeemerhaba kızlar benim çok yeni bir ilişkim var daha ay bile olmadı erkek arkadaşımla anlaşıyoruz ilgisizliğinden yakınıyordum ama su sıralar ilgili neyse konu bu değil ,erkek arkadaşım beni arkadaşının evine davet etti arkadası çarşamba günü memleketine gidiyormuş bana gel beraber otururuz film falan izleriz dedi. yani ben direk kötü niyet algıladım onada saçmalama istersen falan dedim, bana düşündüğün gibi değil dedi yemin etti o şekilde bişey düşünmediğine ama bana bi garip geldi arkadaşıma anlattım oda şaşırdı, niyeti kötü bence ayrıl dedi. ben zaten asla gitmem nasıl böyle bir şey düşünebilir ki aklım almıyor .ama sizce ayrılmalı mıyım? ne yapacağımı bilemedim kızlar tecrübe sahibi değilim böyle bir şey ayrlık sebebi mi sizce?
tavır alması,niyetinin masumane olmadığının göstergesidir bana görekızlar sağolun yorumlarınız icin gerçekten hepinize cook teşekkür ederim.. burası olmasa kime sorarm bilmiyorm kk iyiki var bu yüzden.. o olaydan sonra ben biraz soğuk davranmstm yolda giderken sonrasında iki gün geçti birsey yazmıyor anlamadım gitti
merhaba kızlar benim çok yeni bir ilişkim var daha ay bile olmadı erkek arkadaşımla anlaşıyoruz ilgisizliğinden yakınıyordum ama su sıralar ilgili neyse konu bu değil ,erkek arkadaşım beni arkadaşının evine davet etti arkadası çarşamba günü memleketine gidiyormuş bana gel beraber otururuz film falan izleriz dedi. yani ben direk kötü niyet algıladım onada saçmalama istersen falan dedim, bana düşündüğün gibi değil dedi yemin etti o şekilde bişey düşünmediğine ama bana bi garip geldi arkadaşıma anlattım oda şaşırdı, niyeti kötü bence ayrıl dedi. ben zaten asla gitmem nasıl böyle bir şey düşünebilir ki aklım almıyor .ama sizce ayrılmalı mıyım? ne yapacağımı bilemedim kızlar tecrübe sahibi değilim böyle bir şey ayrlık sebebi mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?