• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık sebebi olabilir mi yardım edin lütfen :(

hayatbubellimiolur

Mutsuzluk Sardı Beni
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
771
70
68
İstanbul
merhaba kızlar benim çok yeni bir ilişkim var daha ay bile olmadı erkek arkadaşımla anlaşıyoruz ilgisizliğinden yakınıyordum ama su sıralar ilgili neyse konu bu değil ,erkek arkadaşım beni arkadaşının evine davet etti arkadası çarşamba günü memleketine gidiyormuş bana gel beraber otururuz film falan izleriz dedi. yani ben direk kötü niyet algıladım onada saçmalama istersen falan dedim, bana düşündüğün gibi değil dedi yemin etti o şekilde bişey düşünmediğine ama bana bi garip geldi arkadaşıma anlattım oda şaşırdı, niyeti kötü bence ayrıl dedi. ben zaten asla gitmem nasıl böyle bir şey düşünebilir ki aklım almıyor .ama sizce ayrılmalı mıyım? ne yapacağımı bilemedim kızlar tecrübe sahibi değilim böyle bir şey ayrlık sebebi mi sizce?

merhaba kızlar benim çok yeni bir ilişkim var daha ay bile olmadı erkek arkadaşımla anlaşıyoruz ilgisizliğinden yakınıyordum ama su sıralar ilgili neyse konu bu değil ,erkek arkadaşım beni arkadaşının evine davet etti arkadası çarşamba günü memleketine gidiyormuş bana gel beraber otururuz film falan izleriz dedi. yani ben direk kötü niyet algıladım onada saçmalama istersen falan dedim, bana düşündüğün gibi değil dedi yemin etti o şekilde bişey düşünmediğine ama bana bi garip geldi arkadaşıma anlattım oda şaşırdı, niyeti kötü bence ayrıl dedi. ben zaten asla gitmem nasıl böyle bir şey düşünebilir ki aklım almıyor .ama sizce ayrılmalı mıyım? ne yapacağımı bilemedim kızlar tecrübe sahibi değilim böyle bir şey ayrlık sebebi mi sizce?

onu sen tanıyorsun biz değil.
daha önce böyle bir yaklaşımı oldu mu?

Bence eve gitmemen çok doğru bir karar biraz daha gözlemle bakalım niyeti neymiş keza pek hoş görünmüyor burdan bakınca.

Yani daha ay bile olmamış tanışalı fırsat yaratmaya calısıyo.

Daha ilk aydan çocuğun bunu sorabilmesi hata zaten nasıl sorabilir sana böyle birşeyi bu kadar rahatsa evde daha da rahat olabilir tabii ki reddedeceksin çok seviyorum da filan diye gitme sakın seviyorsa her halukarda devam eder seninle yok başka birşeyse niyeti zaten bırakması hayırlı olur sende erkenden gerçek yüzünü görürsün bir de arkadaşının memlekete gittiği günü seçiyor çok manidar. Gideceksiniz normal bir sinemaya gidip film izleyin ev ne oluyormuş.

Son düzenleme:
Arkadaşımın evine gidelimin anlamı çok açık.
Ben zavallı buluyorum böylelerini.
Neden dışarıda değil.
Film izlemek istiyorsanız sinemaya gidin.
Sohbet etmek istiyorsanız gidin biryerlerde kahve için.
Eve götürmek demek ne demek..
Bir de arkadaşının evine..

Her eve çagran gazozuna ilaç atıcak diye bi kaide yok:21: nasıl biri karakteri nasıl bu cocugun yada adamın ( buarada yaş kaç ) elinizi tuatarmı yoldayken fln sarılırmı gerekli gereksiz öpermi laubali mi yani düzgün biriyse bi yanlışı yoksa gidin belki fazla parası yoktur yada başbaşa zaman geçirmek istiyodur yani hmn akla kötü şeyler gelmesin hatta dur sna hemen bişi anlatim :) ben nişanlımın ailesini 6 7 yıldır tanıyorum nişanlımın annesşyle babası ayrı nişanlım babasıyla kalıyodu o yüzden onu hiç görmemiştim neyse görümcem bni kahvaltıya cagırdı gittim görümce ortada yok:) nnişanlım annesi kardeşi kahvaltı ettik kayınvelidecik de küçük oğlunu hastaneye götürcem diye gitti :) kaldık mı biz orda başbaşaa :) görümcem gelcekti ben onu bekledim tabi iki saat sonra geldi o iki saat boyunca mal mal tv ye baktık :) ölmedim yaşıyorum gördüğün gbi :))))))):27::37::1:

Her eve çagran gazozuna ilaç atıcak diye bi kaide yok:21: nasıl biri karakteri nasıl bu cocugun yada adamın ( buarada yaş kaç ) elinizi tuatarmı yoldayken fln sarılırmı gerekli gereksiz öpermi laubali mi yani düzgün biriyse bi yanlışı yoksa gidin belki fazla parası yoktur yada başbaşa zaman geçirmek istiyodur yani hmn akla kötü şeyler gelmesin hatta dur sna hemen bişi anlatim :) ben nişanlımın ailesini 6 7 yıldır tanıyorum nişanlımın annesşyle babası ayrı nişanlım babasıyla kalıyodu o yüzden onu hiç görmemiştim neyse görümcem bni kahvaltıya cagırdı gittim görümce ortada yok:) nnişanlım annesi kardeşi kahvaltı ettik kayınvelidecik de küçük oğlunu hastaneye götürcem diye gitti :) kaldık mı biz orda başbaşaa :) görümcem gelcekti ben onu bekledim tabi iki saat sonra geldi o iki saat boyunca mal mal tv ye baktık :) ölmedim yaşıyorum gördüğün gbi :))))))):27::37::1:

Evet yok da daha tanısalı 20 gün olan biri de eve cagırılmaz değil mi, cagırılıyorsa da vardır bir sebebi.

Verdiğiniz örnekte de sizin abska bir tanısıklığınız varmış. Alakasız bir adamın evine gitmemişsiniz. BU devirde herşey olur, böbrekleriniz alınmış bir şekilde buz dolu küvette de bulabilirdiniz kendinizi.

:
Evet yok da daha tanısalı 20 gün olan biri de eve cagırılmaz değil mi, cagırılıyorsa da vardır bir sebebi.

Verdiğiniz örnekte de sizin abska bir tanısıklığınız varmış. Alakasız bir adamın evine gitmemişsiniz. BU devirde herşey olur, böbrekleriniz alınmış bir şekilde buz dolu küvette de bulabilirdiniz kendinizi.

:1::1::1: yani doğru insanın basına hersey gelebilir bu devirde o yüzden nasıl biri diye sordum ya :) çok gitmek istiyosa kız arkadasıyla fln gitsin birde biber gazı al yanına canım ben deneme amaçlı azcık sıktım öldüm öldüm dirildim :)))))) ama içi rahat degilse güvenmiyosa gitmesin tabiki

İlacına gazoz atacak demedim.
manasını çözemedim eve götürmenin.
Ne gereği var diyorum böyle bir teklifin.
Sizin anlattığınız da garip.
Görümceniz kahvaltya çağırıyor ortada görümce yok.
Neyse..
Elmayra da çok çok haklı. Üçüncü sayfalarda neler okunuyor..
Bunların bizim başımıza gelmeyeceği garantisi de yok.
Size arkadaşının evine davet etmesi normal gelebilir ama bana gelmedi.
Hepsi bu..

İlacına gazoz atacak demedim.
manasını çözemedim eve götürmenin.
Ne gereği var diyorum böyle bir teklifin.
Sizin anlattığınız da garip.
Görümceniz kahvaltya çağırıyor ortada görümce yok.
Neyse..
Elmayra da çok çok haklı. Üçüncü sayfalarda neler okunuyor..
Bunların bizim başımıza gelmeyeceği garantisi de yok.
Size arkadaşının evine davet etmesi normal gelebilir ama bana gelmedi.
Hepsi bu..

Görümcecik çalışıyo işten erken cıkıp geldi ama geç geldi o varken abisiyle konuşmam diye öyle bişi yapmış ( genelde biz odaya kapanıp konusurduk görümcemle ) çok istiyolardı bizim tanışmamızıda :) kaynanam beni ilk gördüğü zmn keşke böyle bi gelinim olsa demiş yılmadı pes etmedi şuan nişanlıyız :) bencede haklı ben haksız demedimde herkesede sapık gözüyle bakılanz farkındaysan nasıl biri dşye sordum direk aaaaa gitme pis sapık senş kötü emellerine alet edicek mi diyim bi desin nasıl biri güven teşkil ediyomu kişiliği nasıl napar ne eder? Al çantanı git demiyorumda önyargılıda olmamak lazım

Son düzenleme:

20 yasndaym kendisi 22 yasında öğrenciyz aynı okulda cnm elimi tutuyr sarılıyorda sinemayada gittik cnm ama ben bunlara birsey demiyorm sevgililikte olması gerekenler bence, ama daha ilerisi olamaz nasıl eve davet eder aklım almıyor laubali değil cnm aksine çok olgun hiçbirşey için beni zorlamaz öyle biri değil sapık değil yani ama belkide gerçekten kötü değil niyeti ama erkek sonuçta bu düşündürüyor beni:(

20 yasndaym kendisi 22 yasında öğrenciyz aynı okulda cnm elimi tutuyr sarılıyorda sinemayada gittik cnm ama ben bunlara birsey demiyorm sevgililikte olması gerekenler bence, ama daha ilerisi olamaz nasıl eve davet eder aklım almıyor laubali değil cnm aksine çok olgun hiçbirşey için beni zorlamaz öyle biri değil sapık değil yani ama belkide gerçekten kötü değil niyeti ama erkek sonuçta bu düşündürüyor beni:(

Herşey normal görünüyo :) aklında soru işareti varsa gitme ama malum ögrenci bnce parası yoktur :)yada bi kızrakadasınla beraber git temkinli olmak amaçlı :)

Son düzenleme:
Üniversiteye ilk gittiğim aydı bi cocukla tanıştık. Cocuk okulun en yakışıklısı, ama yok böyle bir karizma. Hatta cıkmaya basladığımızda aynaya bakıp yok ya bu cocuk bana nasıl cıkma teklif etti fln dyorum. Biz 20 gün fln cıktık, yedik ictik gezdin fln. Hicbir sıkıntı yok.

Sonra beni evine cagırdı. Ne işim var dedim, ya gel yemek yeriz dedi iyi dedim gittim. Cocuk beni bariz kullanmak istedi, bastım tokadı cıktım. Bir daha da yüzünü görmedim.

İlla anlattıracaksınız bana :)

uzak dur ayrıl derim böylelerınden yok geniş düşünelim avrupai olalım diye etrafta saglam kız kalmadı. sakın taviz verme böylelerının nıyeti baska bende 21 yasındyım ve cok boylelerıyle karsılaştım. seni gercekten sevse seni eve davet etcek kadar yüzsüz olmaz. aaman diyim uzak dur orda basına neler gelcegını bilemezsın. erkek milleti bu. ya güven olurmu. hiç.

ilişkiniz çok yeni birbirinizi tanıma dönemindesiniz önce sosyal ortamlarda bir süre tanımaya çalışın niyetine gelince malesef her erkeğin aklında fırsat bulursam diye bir anlayış mevcuttur. Niyeti illa sizi yatağa atmakdır diyemem ama fırsat olursada değerlendirecektir. ERKEK FITRATI bu YAPICAK BİŞEY YOK siz biraz akıllı olacaksınız SAĞLAM TEMELLER VE İLERİYE DÖNÜK BİR İLİŞKİ İSTİYORSANIZ ZAMANLA OLGUNLAŞMASINI SAĞLAMALISINIZ .HER NE KADAR DAVET SAHİBİ KENDİSİ OLSADA BİR AYLIK BİR İLİŞKİ DE BAŞKA BİRİNİN EVİNE GELME DAVETİNİ KABUL EDEN BİR BAYAN İÇİN HOŞ DÜŞÜNMEYECEKTİR

uzak dur ayrıl derim böylelerınden yok geniş düşünelim avrupai olalım diye etrafta saglam kız kalmadı. sakın taviz verme böylelerının nıyeti baska bende 21 yasındyım ve cok boylelerıyle karsılaştım. seni gercekten sevse seni eve davet etcek kadar yüzsüz olmaz. aaman diyim uzak dur orda basına neler gelcegını bilemezsın. erkek milleti bu. ya güven olurmu. hiç.

"sağlam kız" ne demek acaba ,onu bir açıklasanız??

Back
X