telefonda konuşurken sinirlendirdi kapattım msj attım ayrıldık diye. ciddiye almamış bikaç saat sonra aradı bende seni faceden sildim dedim kapat telefonu dedi kapattı bidahada konuşmadık bugun 4. gün. sonra msj attım aradım actı ılk gun konustuk face goremıorum engelledınmı dedım dondurmus bana sınırlenıp ertesı gun actı vs ekle benı dedım gerek yok dedı:S sonra bırsuru msj attım cvp vermedı ewdeyım fılm ızlıorum dondurdum faceı engellemdım ıyı geceler yazmıs sadece ama 2 gunudr tellerı acmıo msjlara cvp vermıo bı ınsan bukadr kolay vazgecermı senı sewıorum derken hemde ortada bısey yokken tel acmıcak kadar düşman olabılırmı:S :44:
Telefonda "sinirlendirdi" diye mesajla "ayrıldık" demek nasıl bir psikolojiyle yapılıyor merak ediyorum...Üstüne "Seni faceden sildim" demişsiniz... Sonra da sizi tekrar eklemesini istemişsiniz... Madem ekletecektiniz neden sildiniz?... Madem "İnsan bu kadar kolay vazgeçer mi?" diye dövünecektiniz ayrıldığınızı neden ayrılmak istediniz hatta bunu "mesajla bildirdiniz" ?
Ben tahmin edeyim: Ayrılığı kabullenmesin ve peşinizden koşsun... Aksi olsa neden şimdi şikayet edesiniz aramıyor, açmıyor diye? Madem araması, sorması, varlığı bu kadar önemliydi niye "Ayrılalım" dediniz? Zaten mesajla ayrılmayı hiç anlamamışımdır üstüne bir de "Ortada sebep yok" diyorsunuz, konu başlığınız bile "Hiçbir şey anlamadım"... Garip... Neyi anlamadınız ki? Yahut sahiden anlamadınız mı?
Erkek arkadaşınızı kendinizden soğutmuşsunuz... Çocukça davranmışsınız...Onun yerinde olsam sizi bir daha hiç aramazdım... Hatta o mesajdan sonra görüşmezdim sizinle... O yine de medeni davranmış... "İnsan bu kadar düşmanca davranabilir mi?" demişsiniz de ortada düşmanlık yok... Mantıklı davranmış, neden uğraşsın siz "Ayrıldım" diye mesaj attığınızda peşinizden koşmaya, küsmeye barışmaya? Sizinki "kaçan kovalanır" değil, "kaçan kurtulur" olmuş...
Derseniz ki "Beni sinirlendirdi, o da saçma davrandı" o kısmı da anlatın da onu yorumlayalım... Bu yazdıklarınız sizin ilgi görmek için gözdağı vereyim derken ilgi gösterecek kişiyi de kaybettiğinizi, yersiz davrandığınızı ve onun da sizin nazınızı çekemediğini düşündürdü bana...
İlişkiniz ne kadar da enteresan... :2:
Facebooktan engellemeler, silmeler, telefondan 100lerce mesaj atmalar :86:
Bunlarsız da hayat dönebilir farkında mısınız bilmiyorum ama gerçek yaşamdaki ilişkilere önem verin.
Dürtmesiz iletisiz yorumsuz filan yani.
evet haklısınız konu açtıkta sonra düşündüm tamam ben bi anlık sinirle fevri davrandım hata yaptım ama onun öncesinde onun davranışları tetikledi. şimdi madem beni umursamıyo demekki öncesindede söyledikleri kalpten değil dildenmiş. artık peşine düşmicem asla deger verseydi en azından msjıma cevap verirdi. ben hata yaptığımı düşündüüm için aradım msj attım ama egosunu tatmin etmekten başka işe yaramadı sanırım...
anlıyorum bi anlık sinir hırs olur da böyle şeyler sonra pişman olmuş olabilirsin ama asla kendinden ödün verme seven insan zaten sen ayrılmış bile olsan o geri dönmek ister zaten tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?