Ayrılık sebebimiz çok saçma

bencede kesinlikle katılıyorum sana geri dönmeye niyetide yok sadece kendini hatırlatmak için yaptı. hayatında başkasının olduğuna eminim artık dün telefonda konuştuk sordum ayrılma sebebimize bak senin tavrına bak ben ne yaptım sana bukadar düşmanınmışım gibi cevap vermıcek diye bitti dedin bitti işte diyo. bence hayatında 2 kişi vardı ve digerini sectın sen dedim çıt yok. söyleyemeiyo çünkü ben çok üstüne gitmiştim biri var diye hissetmiştim şimdi nasıl söylesinki ewet biri var diye. baktım ses çıkmıyo bende Allah yolunu açık etsin hoşcakal dedım senınde dedı kapattım artık kesinlikle dönüp bakmam arkama. ben yeterince çaba gösterdim hatta fazlasını gösterdim. okadar sevgi gösterisinin ardından böyle açıklamasız gidebiliyosa biri sebep bellidir zaten. atalarımız ne demiş ben gittim ellere sen kendini vur yerlere:) artık umrumda değil.güzel oynamış şimdide oyun bitti tek isteğim bigün dönsün yaptığını yapıp çekip gideyim..

sanal ortamdan ilişki çok sağlıklı bir durum değil canım zaten bu şekil nereye kadar sürerdi sanallıktan sıkılmıştır diye düşünüyorum hem bitmesi çok daha hayırlı olmuştur üzülmene değcek bişi değil sevseydi içten böyle saçma hareketlere gerek kalmazdı o yüzden sıkma canını çocukluk anına denk gelmişsin diyelim

sanal değildiki ilişkimiz öyle başlamıştı ama buluşuyoduk sanallıktan çıkmıştı.yinede sağlıklı değil tabiki çünkü birbirimizi görmeden aylarca konuştuk alıştık birbirimize sonra buluştuk.27 yaşında ne istediğini bilmeyen koca bi çocukla karşılaşmışım demekki:)

kesinlikle canım 27 yaşında diye büyümüş olması gerekmiyor :) çok çocukça hareket geliyor bunlar bana bence can sıkmana gerek bile yok kimse için değmez biri gider biri gelir özetle :) ve gerçek bir ilişki yaşanır :)

bugün keyfim yerinde zaten içimi kemiren sessiz kalmasıydı ben bi anlık sinirle ayrılalım dedim ayrıldık diye düşünüyodum o cewap vermedikçede deliriyodum. dün konuşunca anladımki benimle ilgili değil bu ayrılık zaten yeri yapılmış söylemem bekleniyomuş.canımı sıkmıcam artık onun için 4 kiloya sebep oldu onun yüzünden şiştim ahla vahla geçirmicem vaktimi nasılsa adam olmuş biri çıkar karşıma:)

aynen canım çok doğru can sıkmaya gerek yok bide spora başlarsın eh iyi bir şeye vesile olmuş olur ex sevgili :)

gerçek hayatta bile hırlısı hırsızı arsızı,sapığı,katili var.sanal alemden birisi ile beraber olmak cidden cesaret istiyor.gerçi artık herşey sanallaştı.doktorundan mühendisine mimarına işçisine kadar herkes sanal alemde.sanal alemden birisiyle tanışmayan yoktur sanrım.Ama senin konunla şunu anladım ki;biz derin vede tehlikeli sularda yüzmüşüz vede alnımızın akıyla çok yara almadan çıkmışız canım.neyse sağlık olsun.cana geleceğine mala gelsinnn,yapacak bişey yok,yeni ufuklara yelken açmaktan başka.ölenle ölünmüyor nede olsa:)

ewet haklısın sanal alemdekilere güvenilmiyo kimin ne olduğu belli değil ama reel hayattada bu böyle face hayatımıza girdiğinden beri herşey daha bi kolay daha sahte sanki...benim durumumda sanallgın etkısı oldugunu düşünmüyorum çünkü amacımız tanısalım bişeyler yaşayalım değildi herşey kendiliğinden gelişti. bizimki kişilik bozukluğu meselesi seninde söylediğin gibi cana geleceğine mala gelsin:)

bugün arkadaş gazına gelerek msj attım boyle sessiz kalıcagına acıklama yap ayrıldık bıttı gıttı bu tavrının sebebını söyle huzursuz oluorum gbi şeyler baya uzundu msj oyüzden oldugu gbı yazmıyorum.bide bi kızdan bahsettim msjda onun tanıdığını sandığım benden hoşlanmayan biri onunla ilgisi varmı diye cevap olarak o kim attı sonraki msjda yine yazdım tanımıosun sebep bu değil söylermisin diye cevap vermedi:S anlamıyorum kızlar cidden anlamıyorum cevap vermıceksen nıe kım dıye soruyosun yada madem cevap verıyosun ıkıncısıne nıye vermıyosun. bukadar zor bı sorumu sordum. 1 hafta önce sewıyorum aşıgım derken ne oldu dıye soruyorum cevap vermıyo. bana bi akıl verin ben bulamıyorum bişey..... hayatında biri var ben sürekli söyledim beni aldatıosun diye haklı çıkmayım diyemi sizce? bi erkek bukadar neden susar?

bence msj atmakla hata etmişsin.bu gibi durumlarda en güzeli sessiz kalmak.adamın hayatında birisi olduğu aşikar yani.boşver takılma artık.orda o gününü gün ediyor sen ise ondan gelecek mesajın yolunu bekliyorsun.seven insan onun yaptığını asla yapmaz...

benim tek derdim sadece sorunun ne olduğunu söylemesi barışması ne biliyim araması filan değil istediğim. beynimi kemiriyo neden sorusu. sende benim gibi düşünüyosun hayatında biri var diye. kuruntumu yapıyorum yada biri bişeymi söyledi vs diye kendimi yiyorum ama hayatında biri var bu artık aşikar söylediğn gibi. daha önceki ilişkimde aldatılmıştım biliyodu ve bu konuda hassas olduğumu biliyodu. şimdi susmasının sebebi belkide budur. ben okadar üstüne giderken hayatında biri var diye beni yalanlayıp paranoyasın diyen biri nasıl itiraf etsinki şimdi....

ya arkadaşım eskini niye anlatıyorsun bu kadar aldatıldığını falan ya

konuyla alakası olabileceği için arkadaşım..... ayrıca canım istediği için.. içimizdekileri anlatmak paylaşmak için burdayız eskiyide anlatırım yeniyide gelecektekinide okumazsın konuyu sorun kalmaz ok?

konuyla alakası olabileceği için arkadaşım..... ayrıca canım istediği için.. içimizdekileri anlatmak paylaşmak için burdayız eskiyide anlatırım yeniyide gelecektekinide okumazsın konuyu sorun kalmaz ok?

yanlış anlaşılmışım bize değil sevgiline neden anlattın demek istemiştim ben
onun eline koz geçirmiş bence aldatıldığını bilmesi o yüzden söyledim yoksa bize niye anlatıyorsun demedim yaa

evet yanlış anlamışım seni pardon o na anlatmamın sebebi önceleri aklımda hiç onunla beraber olma düşüncesi olmamasıydı.arkadaşca konuşuyoduk konuşma aralarındada bahsediyodum nerden bilirdimki bigün sevgilim olucağını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…