- 2 Mart 2023
- 12
- -4
- 1
- 30
- Konu Sahibi hanzadee135
Kendisi de aynı şeyleri yaptığı halde neden böyle davranır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evli adamla mı sevgiliydiiiEvli adamların peşini bırakın artık ya
Kendisi de aynı şeyleri yaptığı halde neden böyle davranır
Evli adamla mı sevgiliydiii![]()
Evli bir adamın kendisiyle uğraştığını zannediyorYaklaşık on yıl önce falan yollarımız ayrıldı çok üzülmüştük peşimden gelmişti ama o zman hesapları hackleyip mesajlarimj okudu diye sinir olup bırakmıştım daha sonra baya peşimden koştu 7 yil kadar ve sonra evlendi simdi geçenler de baktım bildirim geldi hesabınıza giriş yapıldı diye Instagramdan birde baktım o sosyal medyada gönderme yapıyor herkesin için de üstelik evli neden böyle çoktan yoluna devam etmesi gerekmiyormu
Ayrılık sonrası bir erkekle bir kız görüşmeyi keserse bir davranış da kalmaz ortadaKendisi de aynı şeyleri yaptığı halde neden böyle davranır
Ne evlisi yaEvli adamların peşini bırakın artık ya
Hayal dünyanızda boşandı galibaNe evlisi ya
Ne evlisi yaEvli eski sevgilinden de uzak dur artık takmışsın kafayı
Bir şey sorcam ben başka bir şey sordum siz başka cevap veriyorsunuz burası parayla yorum yazılan bir yermiMetres is loading...
Bak canım kardeşim konuyu kısa yazınca kimse anlamaz üç konu açtın buda devamı görünüyor. Daha açık ve uzun yaz anlasın insanlarNe evlisi ya
Parayla yorum yazmıyor kimse keşke parayla olsaydı en azından bazıları akıl alır para verdiği için kullanırdıNe evlisi ya
Bir şey sorcam ben başka bir şey sordum siz başka cevap veriyorsunuz burası parayla yorum yazılan bir yermi
Eski konuların silinmiyor görebiliyoruz, beyin bedavaNe evlisi ya
Bir şey sorcam ben başka bir şey sordum siz başka cevap veriyorsunuz burası parayla yorum yazılan bir yermi
Heee evet sadece 200 tl karşılığında istediğiniz cevabı veriyoruz. Yok eğer para vermezseniz burda açık arttırma sistemi var kim hangi üyeye en yüksek parayı verirse o herkese giydiriyor. TövbeeeNe evlisi ya
O yüzden mi toplu savunmaya geçtiniz uygulama daha çok kullanılsın diyeHeee evet sadece 200 tl karşılığında istediğiniz cevabı veriyoruz. Yok eğer para vermezseniz burda açık arttırma sistemi var kim hangi üyeye en yüksek parayı verirse o herkese giydiriyor. Tövbeee