Ayrılık sonrası bir erkek kıza neden çok kötü davranır kalbini kırıp durur ?üstelik suç onun iken

hanzadee135

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2023
12
-4
1
30
Kendisi de aynı şeyleri yaptığı halde neden böyle davranır

Nedenini sorgulamak yerine heryerden engelle onun saçmalıklarını mı dinleyeceksin , zaten ilişkiniz inada binmiş o yaptı bende yaptım benim yaptıklarımı yaptığı halde o çok kötü davranıyor falan yani hiç gerek yok bunları düşünmeme ver yolu gitsin. (Normalde aşktan yanayım ama nedense aşka dair bir şey hissetmedim sizin durumda)

Kendisi de aynı şeyleri yaptığı halde neden böyle davranır

Adam evli evliiiiiii

Evli adamla mı sevgiliydiii 😮😮😮🤦🏻‍♀️
Yaklaşık on yıl önce falan yollarımız ayrıldı çok üzülmüştük peşimden gelmişti ama o zman hesapları hackleyip mesajlarimj okudu diye sinir olup bırakmıştım daha sonra baya peşimden koştu 7 yil kadar ve sonra evlendi simdi geçenler de baktım bildirim geldi hesabınıza giriş yapıldı diye Instagramdan birde baktım o sosyal medyada gönderme yapıyor herkesin için de üstelik evli neden böyle çoktan yoluna devam etmesi gerekmiyormu
Evli bir adamın kendisiyle uğraştığını zannediyor

Ne evlisi ya

Bir şey sorcam ben başka bir şey sordum siz başka cevap veriyorsunuz burası parayla yorum yazılan bir yermi
Parayla yorum yazmıyor kimse keşke parayla olsaydı en azından bazıları akıl alır para verdiği için kullanırdı
Velhasıl kelam geçen face hesabım hacklendi dediniz. Eski sevgilim yaptı ama evli dediniz ardından iyi davranıyor dediniz bugün de kötü dediniz noluyo hepsi birbirine bağlı görünüyor

Dün konu açmışsın sevdiğim şeyleri yapıyor vs demişsin bugün çok kötü davranıyor neyin kafası bu ? Ya da birden fazla sevgilin mi var

Ne evlisi ya

Bir şey sorcam ben başka bir şey sordum siz başka cevap veriyorsunuz burası parayla yorum yazılan bir yermi
Heee evet sadece 200 tl karşılığında istediğiniz cevabı veriyoruz. Yok eğer para vermezseniz burda açık arttırma sistemi var kim hangi üyeye en yüksek parayı verirse o herkese giydiriyor. Tövbeee

Heee evet sadece 200 tl karşılığında istediğiniz cevabı veriyoruz. Yok eğer para vermezseniz burda açık arttırma sistemi var kim hangi üyeye en yüksek parayı verirse o herkese giydiriyor. Tövbeee
O yüzden mi toplu savunmaya geçtiniz uygulama daha çok kullanılsın diye

Back
X