Ayrılık sonrası erkek neden bunu yapar? Biçare oldum..

overdosed

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2012
278
61
68
Ankara
Arkadaşlar biz nerdeyse bir ay önce ayrıldık ve çok ciddi bir ilişkimiz vardı.Ailelerimiz tanıştı.Benim kuruntularım ve tereddütlerim artık onu bezdirdi ve biz nişan, nikah yapacakken ayrıldık. nişana yakın zamanlarda benim kafam karıştı, stres yaptım ve "tamam sen istemiyorsun beni, anladım artık" dedi ve gitti. şimdi çok pişmanım ama ne çare ama 10 gün önce fln ablasıyla konuştuk hala resmim ekranındaymış, duvardaymış. Msni açıyor bazen görüyorum hala ikimizin resmi, whatsapp'a bakıyorum hala ikimizin resmi. Acaba önemsemediği için mi yoksa bir şey ifade etmediği için mi? İşin kötüsü ilk günlerde çok çabaladım, uğraştım didindim ama ne çare dinlemedi bile beni.Hiç açık kapı bırakmadı.Yani umudum da yok aslında ama bunları görünce içim çok acıyor. Bir akıl verin be canlar...

bence o ara verıyor ya senden tamamen bagıı koparmıs olsaa onemsemese bıle bılıkte olan resımlrınızı sılerdı hıcbır erkek onemsemedıgı bıseyı bırakmaz.. bence sana ders vermeye calısıyo bıraz onun degerını anlamanı ıstıyor olabılır.. ondan uzak olunca degerını anlayacagını dusundugu ıcn yanı ve bıdaha bu tarz hanı stresslı olma kafan karısmasın , kendınden emın ol dıye yapıor olabılır ama emın ol senı sevıyor o resımler bosuna orda durmuyor :)) yakın zamanda barısacaksınız merak etmeee ama barısırsanızz eskısı gıbı olma artk evlenıorsunuz ufak tefek seylerı aşş skıntı yapma erkekler kaldıramaz gercekten bole seylerı

hala resminizi tuttuguna gore size karsi hisleri degismemis demekki ama konusmak istemedine gore kafasinda ikinizin gelecegine dair soru isaretleri olmus. aranizda ne gectigini bilemiyorum ama eger cok evham yaptiysaniz ya da sikayet ettiyseniz (bilemiyorum tabi sadece tahmin) erkekler pek oyle seylere gelemezler. sonucta insanlar mutlu olmak icin evleniyorlar sizin ona onu cok mutlu edeceginizin sinyalini vermeniz lazim. insallah konusur bakalim eger konusursa siz zaten ozelestirinizi yapmissiniz ona da anlatin duygularinizi ve pismanliginizi. Allah kavustursun.

bence o ara verıyor ya senden tamamen bagıı koparmıs olsaa onemsemese bıle bılıkte olan resımlrınızı sılerdı hıcbır erkek onemsemedıgı bıseyı bırakmaz.. bence sana ders vermeye calısıyo bıraz onun degerını anlamanı ıstıyor olabılır.. ondan uzak olunca degerını anlayacagını dusundugu ıcn yanı ve bıdaha bu tarz hanı stresslı olma kafan karısmasın , kendınden emın ol dıye yapıor olabılır ama emın ol senı sevıyor o resımler bosuna orda durmuyor :)) yakın zamanda barısacaksınız merak etmeee ama barısırsanızz eskısı gıbı olma artk evlenıorsunuz ufak tefek seylerı aşş skıntı yapma erkekler kaldıramaz gercekten bole seylerı

ah keşke umudum olsa. gittim yanına hiç yüzüme bakmadı. anlattım anlattım dinlemedi.istemedi beni.inanmıyor artık bana.çok seviyorum kaybedince daha çok anladım ama bir şey gelmiyor artık elimden. inşallah dediğin gibi olur arkadaşım ne olur dua et..

hala resminizi tuttuguna gore size karsi hisleri degismemis demekki ama konusmak istemedine gore kafasinda ikinizin gelecegine dair soru isaretleri olmus. aranizda ne gectigini bilemiyorum ama eger cok evham yaptiysaniz ya da sikayet ettiyseniz (bilemiyorum tabi sadece tahmin) erkekler pek oyle seylere gelemezler. sonucta insanlar mutlu olmak icin evleniyorlar sizin ona onu cok mutlu edeceginizin sinyalini vermeniz lazim. insallah konusur bakalim eger konusursa siz zaten ozelestirinizi yapmissiniz ona da anlatin duygularinizi ve pismanliginizi. Allah kavustursun.

Evet kesinlikle anlattığın gibi. Çok iyi analiz yaptın canım.Bendeki evlilik stresi uzunca bir süre onu yordu ve dayanamadı.Ona duygularımı, pişmanlığımı çok anlattım çook ama artık günlerdir sessizim.bir şey yapmıyorum çünkü istese o bir şey yapardı.demek ki vazgeçti artık ama pişmanlığımı anlatamam. dua et arkadaşım dilerim dediğin gibi kavuşuruz tekrar.

arkadaşn dediği gibi gerçekten istemiyo olsa fotoğrafları silerdi sana drs vermeye çalışıyodur hem ne kadardır ayrısınız yahu ?

arkadaşn dediği gibi gerçekten istemiyo olsa fotoğrafları silerdi sana drs vermeye çalışıyodur hem ne kadardır ayrısınız yahu ?

Bir ay olmadı ama mesela canım annesinin beni aramasını beklerdim aramadı.ben de aramadım.belli ki kimseye izin vermiyor ve kafasına koymuş. anlaşamayacağız dedi ama bunları görünce saçma bi şekilde umut ediyorum. hiç aklına gelmedi bence değiştirmek resimleri ya da önemsemedi. mantık sevgisini bastırıyor artık bence.

dediğin gibi sevgisi bastırıyo olabilir ama oda çok büyütüyo canım ya mektup yazssan ona hislerini döksen madem konuşmuyor yazdıklarını okusun

bence zamana bırak oda ozlemıomu sanıyosun o da delı gıbı ozluyordur senı bekle smdı bıde o gururlu hanı ayrıldı ya erkeklıgıne leke surdurup gerı barısmaz kolay kolay :D:D bu erkekler dayaklıklar yaa valla gururları adamı hasta eder :D sennn canını skmaa bıtırseydıı yenı ılısıye bıle baslayabılırdı ve mecburen o resımler kalkardı o hala senı sevıo ve baskasını dusunmuo bır ay gecmesıne ragmen.. sennn dua et hepp yumusaması ıcn bıran once cnm elde baska bısey gelmez

dediğin gibi sevgisi bastırıyo olabilir ama oda çok büyütüyo canım ya mektup yazssan ona hislerini döksen madem konuşmuyor yazdıklarını okusun

canım yazmayı çok düşündüm ama hep vazgeçtim çünkü o kadar öfkeliydi ki görsen. yüzüme bile bakmadı bir kez. anlıyorum büyük hayal kırıklığı yaşattım ona ama ağladım anlattım. yok işe yaramadı. bilemiyorum ay sonuna kadar beklemek istiyorum duruma göre yazarım belki.

bence zamana bırak oda ozlemıomu sanıyosun o da delı gıbı ozluyordur senı bekle smdı bıde o gururlu hanı ayrıldı ya erkeklıgıne leke surdurup gerı barısmaz kolay kolay :D:D bu erkekler dayaklıklar yaa valla gururları adamı hasta eder :D sennn canını skmaa bıtırseydıı yenı ılısıye bıle baslayabılırdı ve mecburen o resımler kalkardı o hala senı sevıo ve baskasını dusunmuo bır ay gecmesıne ragmen.. sennn dua et hepp yumusaması ıcn bıran once cnm elde baska bısey gelmez

hayatınızda eminim o kadar inatçı bir insan görmemişsinizdir. onun bu inadı beni inanılmaz korkutuyor. umut etsem de inadını ve gururunu düşündükçe yok diyorum dönmez geri. ilişkimiz esnasınca beni ne kadar çok sevmiş olduğunu şimdi şimdi anlıyorum, ben de çok sevdim ama sevgi de bir işe yaramıyor şu durumda. mantık, gurur, inat öne geçti :(

konuya gırebılır mıyım :) aynen bebem kovalar hep mantık hep gururdur ..puufff... yanı benm kova burcunda bı sevgılım olmadı ama abımden bılıyorum cok ınatcı degıldır ama matık yurutur herseye ask yok adamda mantk hep ruhsuz gıbıı !!

inattan degıldır yaa.. insan aşık olduğu birine inat yapıp onu üzermi? benim eşimde cook inatcıdır hele kayınpederım aman allahım yanı... ama eşimin bana daha hiiiiç inat yaptıgını görmedim başkasına öyle bi yapıyorki adamı deli ediyor ama bana kuzu gibi :) bence seninki biraz düşünmek istemiş yani sen cok kuruntular yapyıgını söylemişsin birdaha böyle şeyler yapayacagına onu ıkna etmelisin.. ama yapmıcan deme :):)

Back
X