- 12 Nisan 2020
- 353
- 256
- 18
- 29
Merhabalar herkese. Bir şey sormak istiyorum. 2 yıllık ilişkim 3 ay önce bitti. Bittiğinden beri hiçbir şey yapmak istemiyor canım. Zaten pandemi dönemindeydik dışarı çıkamıyorduk benim de işime geliyordu. Şimdi en yakın arkadaşım İzmir'e döndü beni evine çağırıyor, akşamları gel takılalım diyor ama canım hiç gitmek istemiyor. Sosyalleşmek sana iyi gelir diyor ki buna kesinlikle katılıyorum ama canım istemiyor. Çok saçma gelecek hatta çoğunuz sen delirmişsin diyeceksiniz biliyorum ama sanki dışarı çıkarsam, eğlenirsem eski sevgilime ihanet etmiş olacakmışım gibi hissediyorum. Eski sevgilimin yeni sevgilisi var, beraber kütüphaneye gidiyor, geziyorlardır eminim. Buna rağmen benim hiçbir şey yapasım yok.
Kendine gel sarscov2 diyorum o geziyor sen de gez ne olacak diyorum ama dışarı adımımı attığım an içimdeki huzursuzluk nefessiz bırakıyor beni. Allah aşkına terapiye git demeyin gidiyorum, burda yazdıklarımın çok daha fazlasını konuşuyorum ama sizlerin de fikrini merak ettim böyle olan bir tek ben miyim merak ettim
Yeni arkadaşlar edinmek istiyorum, eski sevgilimi unutmak istiyorum. Nasıl istiyorum hem de. O beni unutmuşken ben de yeni birisiyle tanışıp onu unutabilmek istiyorum ama işte dışarı adım attığımda o huzursuzluk hissinden kurtulamıyorum. Yaşayan var mı böyle bir şey, kurtulabildiniz mi?
Kendine gel sarscov2 diyorum o geziyor sen de gez ne olacak diyorum ama dışarı adımımı attığım an içimdeki huzursuzluk nefessiz bırakıyor beni. Allah aşkına terapiye git demeyin gidiyorum, burda yazdıklarımın çok daha fazlasını konuşuyorum ama sizlerin de fikrini merak ettim böyle olan bir tek ben miyim merak ettim

Yeni arkadaşlar edinmek istiyorum, eski sevgilimi unutmak istiyorum. Nasıl istiyorum hem de. O beni unutmuşken ben de yeni birisiyle tanışıp onu unutabilmek istiyorum ama işte dışarı adım attığımda o huzursuzluk hissinden kurtulamıyorum. Yaşayan var mı böyle bir şey, kurtulabildiniz mi?