• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık sonrası hayata küsmek

sarscov2

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2020
353
256
18
29
Merhabalar herkese. Bir şey sormak istiyorum. 2 yıllık ilişkim 3 ay önce bitti. Bittiğinden beri hiçbir şey yapmak istemiyor canım. Zaten pandemi dönemindeydik dışarı çıkamıyorduk benim de işime geliyordu. Şimdi en yakın arkadaşım İzmir'e döndü beni evine çağırıyor, akşamları gel takılalım diyor ama canım hiç gitmek istemiyor. Sosyalleşmek sana iyi gelir diyor ki buna kesinlikle katılıyorum ama canım istemiyor. Çok saçma gelecek hatta çoğunuz sen delirmişsin diyeceksiniz biliyorum ama sanki dışarı çıkarsam, eğlenirsem eski sevgilime ihanet etmiş olacakmışım gibi hissediyorum. Eski sevgilimin yeni sevgilisi var, beraber kütüphaneye gidiyor, geziyorlardır eminim. Buna rağmen benim hiçbir şey yapasım yok.
Kendine gel sarscov2 diyorum o geziyor sen de gez ne olacak diyorum ama dışarı adımımı attığım an içimdeki huzursuzluk nefessiz bırakıyor beni. Allah aşkına terapiye git demeyin gidiyorum, burda yazdıklarımın çok daha fazlasını konuşuyorum ama sizlerin de fikrini merak ettim böyle olan bir tek ben miyim merak ettim :KK43:

Yeni arkadaşlar edinmek istiyorum, eski sevgilimi unutmak istiyorum. Nasıl istiyorum hem de. O beni unutmuşken ben de yeni birisiyle tanışıp onu unutabilmek istiyorum ama işte dışarı adım attığımda o huzursuzluk hissinden kurtulamıyorum. Yaşayan var mı böyle bir şey, kurtulabildiniz mi?

Yahu hiçbirşey için acele etmene gerek yok ki.
Acınıda çekceksin tabi geçici bir dönem zaten. İster evinde dert edin, ister gez dolas .
Dolasırkende acını yaşayabilirsin eve hapsolmana gerek yok. Canın nasıl istiyorsa.. Ve ihanet ettigini mi düsünüyorsun sevgilisi olan eski sevgiline ?!?!

Ne onun icin yaşayın ne de onun icin hayattan soyutlayın kendinizi.Yaşandı bitti,güzeldi veya değildi.Hepsi tecrübe.Sizin heybenize kattıklarıyla yola devam.Yine seveceksiniz,cok seveceksiniz ve diğeri de aşk mıydı diyeceksiniz.Bu süreci atlatmak icin yaşamaya devam etmeniz lazım.Evde düsünerek daha kötü olursunuz,arkadasınıza gidin zorlayın kendinizi.Sonradan kolaylasacaktır

Aşk acısı kadar boş bir duygu yok inan bana. Bak mesela o dallama hayatına kaldığı yerden hımhızlı devam ediyor . Sen ise hayat küsüyorsun... Hayat çok kısa böyle şeyler için. Öyle şeyler yaşatıyor ki hayat şu yaşadığın duyguların aslında ne kadar boş olduğunu anlıyorsun.
İnsanlar 20 30 yıllık evliliklerini bitirip aslanlar gibi devam ediyorlar hayatlarına..
kendine gel lütfen bir birey olarak sen çok değerlisin unutma!

Acını yaşaman normal ama artık o acıylada vedalaşma vakti gelmedi mi ?
psikolog dışında psikiyatriste gittin mi ? İlaç kullanıyor musun ?

Öncelikle yaşadıkların çok normal
2 senelik bir ilişkiden çıkmışsın gayet olağan şeyler yaşıyorsun
Öncelikle acını yasa hafifle ağla içini iyice boşalt
Sonrasında zaten yükün hafifleyecek
Ve artık yeter diyeceksin
Hayatına yeni kişilerde girecek
Yeniden aşıkta olacaksın
Hersey çok güzel olsun senin için

Bende yeni boşandım ve şuan bende senin gibiyim suslensem gezsem mutlu olsam eglensem sanki ihanet gibi geliyor yalnız değilsin. Öte yandan canım ne makyaj yapmak istiyor ne giyinmek elime attığım her kıyafette bunu onunla sırada giymiştim diyorum. İnşallah buradaki arkadaşların dedikleri gibi geçer

Sana onlarca mesaj yazdik. Pes artık. Sem sevgiline ihanet etme otur yas tut o sevgilisiyle gününü gün etsin. Bu kadar da olmaz doktor olacak kadinsin. Kocaman boşandım bu kadar dibe vurmadan. Gerçi sen asla değişmez sin. Otur ağla devam et. En iyisi seni görmezden geleyim çünkü bir kadının bu kadar da diplerde olmasi sinirimi bozuyor! Yazık ya hadi uğurlarken ola!

Bende yeni boşandım ve şuan bende senin gibiyim suslensem gezsem mutlu olsam eglensem sanki ihanet gibi geliyor yalnız değilsin. Öte yandan canım ne makyaj yapmak istiyor ne giyinmek elime attığım her kıyafette bunu onunla sırada giymiştim diyorum. İnşallah buradaki arkadaşların dedikleri gibi geçer
Geçerrrr Geçerrrr mis gibi de geçer ben de yeni boşandım devam edebılseydık ederdik edemedik demekkı .. 2 gun ağladım 3. Gün iydim.. Kötü giden biten hiçbirşeye artık üzülmek için bir gününüzü bile harcamayın yeterince gunlerınızı aylarınızı vermediniz mi sizce...

1. Gün ağlarsın
2. Gün ağlarsın
3. Gün ağlarsın..

Peki nereye kadar ağlayacağız.. Onlar gununu gün ederken bız nereye kadar ağlamalıyız acilen toparlanıp yola koyulmak lazm bunun için eve tıkılırsan cok zor atlatırsın kendıne zorda olsa uğraş bulmalısın konu sahıbı gezmeli kafa dağıtmalı Yenı ortamlara girmelisin..hayat kısa bugun varız yarın yokuz olmadıysa olmadı kısmet dıyıp yola devam edıcez yapacak bişey yok...

Ayrıca süslenın püslenın kılo alın kılo verın çıkın dısarı bu çok ıyı bır terapi ☺💓

Geçerrrr Geçerrrr mis gibi de geçer ben de yeni boşandım devam edebılseydık ederdik edemedik demekkı .. 2 gun ağladım 3. Gün iydim.. Kötü giden biten hiçbirşeye artık üzülmek için bir gününüzü bile harcamayın yeterince gunlerınızı aylarınızı vermediniz mi sizce...

1. Gün ağlarsın
2. Gün ağlarsın
3. Gün ağlarsın..

Peki nereye kadar ağlayacağız.. Onlar gununu gün ederken bız nereye kadar ağlamalıyız acilen toparlanıp yola koyulmak lazm bunun için eve tıkılırsan cok zor atlatırsın kendıne zorda olsa uğraş bulmalısın konu sahıbı gezmeli kafa dağıtmalı Yenı ortamlara girmelisin..hayat kısa bugun varız yarın yokuz olmadıysa olmadı kısmet dıyıp yola devam edıcez yapacak bişey yok...

Ayrıca süslenın püslenın kılo alın kılo verın çıkın dısarı bu çok ıyı bır terapi ☺💓
Kızıma baktıkça üzülüyorum karşı tarafla bağları direk koparma durumum yok arada çocuk olduğu için bu sefer de yıpranıyorum işte

Vallahi konularınıza çok rast geliyorum o yüzden yazmak istedim. Konu mesajınızı okumadım onu söyleyeyim. Hatırladığım kadarıyla siz sevgiliniz istedi diye TUS'a hazırlanmamıştınız. Ama çalışacağım, mesleğimde iyiyim demiştiniz. Size bir Youtuber'ın linkini bırakıyorum, meslektaş olacaksınız. Onu izleyerek ilham alabilirsiniz sanırım. TUS, ben de arkadaşlarımdan biliyorum, zor bir sınav. Başarılar çalışmalarınızda.

Topluma faydalı bir doktor hanımın çok talibi olur merak etmeyin.

Kızıma baktıkça üzülüyorum karşı tarafla bağları direk koparma durumum yok arada çocuk olduğu için bu sefer de yıpranıyorum işte
Evet canm Geçicek bıraz sabır buna da alışacaksın önündeki aydınlık yollar seni bekliyor güçlü ve 2 kat güçlü olman gerek.. Birgün butun bunlar sana normal gelecek.. Dertleşmek istersen bana nezaman istersen yazabilirsin ☺️💓

Geçer hem de öyle bir geçer ki zihninizde hatırası bile kalmaz sevgilinizin.biraz zaman sadece... insan bu hayatta herşeye alışıyor boşuna üzüyoruz kendimizi

Kuzucum o kadar zaman geçmiş konularını biliyorum. Arkadaşım yok kimsem kalmadı onun yüzünden diye üzülüyordun bak ne güzel arkadaşın var şu yaz akşamlarında istemesende zorla kendini çıkın bi yürüyüş yapIn çimlerde sahil kenarında oturun gençler cıvıl cıvıl biz geçen iki kuzen çıktık baktık sohbet muhabbet sayımız artmış güldük eğlendik evimize döndük. artık sen de yeni hayatına adapte olmalısın 🙏

Bence arkadaşının lafını dinle. Git, ona takıl biraz. Zamanla kafan dağıldıkça bir bakmışsın aklına bile gelmiyor. Bazen bizim içimiz almasa bile sosyalleşmek iyidir. Evden çıktığınla eve girdiğin ruh hali bambaşka olur.

Bir de bence nickini değiştir. Gördükçe hayata küsüyor insan asıl. 🙈

Bence arkadaşının lafını dinle. Git, ona takıl biraz. Zamanla kafan dağıldıkça bir bakmışsın aklına bile gelmiyor. Bazen bizim içimiz almasa bile sosyalleşmek iyidir. Evden çıktığınla eve girdiğin ruh hali bambaşka olur.

Bir de bence nickini değiştir. Gördükçe hayata küsüyor insan asıl. 🙈
Nick nasıl değiştiriliyor ben de istiyorum değiştirmek :(

Back
X