• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık sonrası iç dökme

Önünüzdeki günlerde daha çook çıkar "şunu da bende unutmuş, eski günlerin hatrına bi soru sorabilir miyim, rüyamda gördüm iyi misin"ler. Egosunu sarstınız ya, yeni challenge'ı aklınıza yeniden girmek muhtemelen.
Beter olsun p.... Bu saatten sonra ayağınızın ucunu bile koklatmayın bu herife. Kusura bakmayın en yakın arkadaşımın ayrılık mesajını kendim yazıyomuşum gibi sinirlendim bu konuyu okuduktan sonra asdsdsadf
Ahsgdashd ya aşırı tatlısınız ahahaahah
Aynı arkadaşımla konuşuyorum gibi hissettim. Kesinlikle çok sarsıldı egosu. Bir de ben nasıl onsuz bir şeyler hallederim? Nasıl akü değiştirebilirim mesela, şok olmuş bunlara da haspam, noterde arkadaşla konuşurlarken söylemek durumunda kalmış. Aküyü halledicem diye tutturmuş çünkü benim ex, Nerrantsula halletti cevabı almıi, sigortacımın numarasını vereyim, Nerrantsula kendi sigortacısına yaptırdı sağol vs.. Haspam sanki dünyaya gözümü onunla açtım hiçbir halttan haberim yok. Bu kadar onay bağımlısıydı işte, insanların ona bir şeyler yaptırmasıyla var olabiliyordu.

Tek bir iletişim kırıntısı bile alamadı benden, o yüzden aynı dediğiniz gibi new challenge accepted moduna girdi kesin, yazmamı sağlamak, onun aklına geldiğimin haberini uçurmak istiyor

Modumuzdur:

1773734139394.webp

Back