- Emoji Skoru
- 353
- Puanlar
- 303
- Konu Sahibi Nerrantsula
Hep bunu duyuyorum :)Her şey yoluna girdiğinde geri gelecek![]()
Umarım öyle bir şey olduğunda bir şey hissetmeyerek gülüp geçebileceğim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep bunu duyuyorum :)Her şey yoluna girdiğinde geri gelecek![]()
Canım sen narsist birisinin kurbanı olmuşsun maalesef seni parmağında oynatmak için istediklerini yaptırmak için zaten her işine koşuyor herkesten ilgi bekliyor herkese yeşil ışık yakıyor senin yanında neden telefonları açmasın çünkü kadınlara ümit veriyor ve kadınlar onunla flörtleşiyor yani bayağı bayağı aldatılmışsın diyemem ama flörtöz bir erkek bu seni çok yorar ve yıpratır seni anlıyorum çok yıpratıcı zor bir süreçten geçiyorsun ama yaşadıklarını öğreti olarak gör ve unutmaya çalış bu arada bu adam ilgisiz kalınca boşta kalınca sana dönecek umarım tekrar aynı hatayı yapmazsın ya da o da hatalarını fark eder ve tekrarlamazSelamlar herkese. 10 yıl sonra hesabımı bugün tekrar aktif ettim. Biraz forumda dolaşmak iyi geldi.
Ben 30 yaşındayım, şimdiye dek ilişkilerim hep uzun oldu. Geçen yıl kısa bir bocalama sürecinde (yurtdışından yeni gelmiştim, sosyal çevremden de uzak kalmıştım uzun süre) dating appler kullanıp sık date'e çıktığım bir dönem oldu sadece. Sonra 2025 Nisanda biriyle ilişkim başladı.
Her şey mükemmel, adam inanılmaz ilgili, 37 yaşında o da, maddi manevi güçlü biri, çok enerjik, çok ilgili, hep yanımda olmak ve hayatımı kolaylaştırmak istiyor. Kıskançlığı kısıtlayıcılığı yok, yurt dışı seyahatler, yurt içi seyahatler, sık sık bana gelip kalmalar, işe giderken bile ben götüreyimler vs. Adam her anıma sızdı, az iştahım kesilsin o gün mutlaka işlerini toparlar gelir beni almaya, sevdiğim bir restorana götürür ki iştahlanıyım. Cinsellik çok iyi. Ailem biliyor artık, sürekli ileriye yönelik planlar programlar ve çoğunu da gerçekleştiriyoruz.
Zurnanın zırt dediği yer yakın kadın arkadaşları, sınır koyamaması, cinsellik beklentisi olmasa da yaşı kaç olursa olsun kadınlardan gelen ilgi alakayı önemsiyor, herkesin her işini çözmeye çalışıyor, her soruna 'sorun yok, çözerim, hallederim'ler. Sorunları görmezden gelmeye genel bir meyil. 9 ay boyunca eskiden birlikte tatillere gittiği, yakın kadın bir arkadaşının telefonlarını benim yanımda açmıyor, hiç buluşmuyor. Sadece arkadaşlar, geçmişlerinde bir şey yaşanmadı söylediği tek şey bu. Bunun gibi birkaç kadın arkadaşı daha var, biri eski ortağı biri arkadaşı biri çocukluk arkadaşı vs. Beni şimdiye dek sadece 1 tanesiyle tanıştırmıştı, o da bana yukardan bakmaya çalışan, 'biz birbirimiz için daha önce sevgililerimizden ayrıldık' cümlesini kurabilecek hadsizlikte bi tip. Eyledim geçtim sorun etmedim ama doz arttıkça ben de sınırlarına dikkat et bunu istemiyorum, karı-koca ilişkisi muamelesi yapmasına katlanamıyorum dedim ve o sınırlarına dikkat etmeye başladı ama diğer arkadaşlarıyla görüşmemeler, telefonlarını benim yanımda açmamalar devam ediyor.
Bir gün de bu yukarda hadsiz diye bahsettiğim insanın yanına gidip bana orda olmadığıyla ilgili yalan söylüyor. Doğrusunu bildiğimi söylediğimde, şimdi kafana bir şey takılmasın, reglsin zaten durduk yere sorun olmasın diye söylemedim vs diyor.
Böyle böyle güven sorunlarım oluşmaya ve artmaya başladı. En son yılbaşında beraberken gece 00.00 sonrası yine bir sürü mesajlar, tanımadığım kim olduğunu anca sora sora öğrendiğim insanlar, cevap vermiyor, 1 ocak günü evdeyken cevap vermediği kadınlardan biri arıyor, yine 'ay şimdi çok kafa açacak çok konuşacak' diyip açmak istemiyor. Ben de artık patlıyorum. Sen ve hayatında 'arkadaşım' diyip geçiştirdiğin kadınlardan bıktım dedim, bana ağzıma geleni de saydım. Yürüyüşe çıkıp sakinleşip dönecektim, ben zaten senin gözünde şerefsizim, hep aldatıyorum, istenmediğim yerde durmam dedi bastı gitti. Kaçmak istemenin sorumlusu ben değilim, doğru düzgün bir açıklama bile yapamayıp kaçan sensin dedikçe bikaç gün konuşmadık. Sonra bikaç gün sonra konuşalım her şeyi çözelim diye buluştuk ve bana bu kadın arkadaşlarıyla ilişkilerinin normal olduğunu, her şeyin normal olduğu, benim güven problemlerim olduğunu, ona normal gelen hiçbir şeyi değiştirmeyeceğini vs söyleyince o zaman bu konuşmanın anlamı yok dedim ve o da ayrılalım dedi. Ertesi gün eşyalarını topladım, almaya geldi. 5'inden beri 0 iletişim, bitti ayrıldık.
Normalde hızlı kendime gelirim, ayrılık, yas sürecini biliyorum, uzun süre kendi hayatımı güzelleştirebilmek, öz şevkatimi pekiştirmek için zaten terapiye gidiyorum ara ara. Yine terapiyle aşmaya çalışıyorum ama inanılmaz zorlanıyorum. Uçan kuşa, yoldan geçene bir şeyler anlatmak istiyorum. Ara sıra aşırı özlem hali oluyor, sonra öfke, depresif haller, aşırı beklentiye girme (döneceğine dair), gibi gibi ruh halleri arasında gidip geliyorum işte. İşe asla odaklanamıyorum, ofise geliyorum ama ruh gibiyim. Çevrimiçi durumuna bakma eğilimim çok, o kadınları bazen stalklıyorum. Fotoğrafları ilk gün sildim ama whatsapp yazışmalarını henüz silemedim, telefon şifrelerimi vs hep o hallediyordu ara sıra lazım oluyor değiştirmek için. Tüm hesaplarını tv'den kaldırdım, apple tv netflix vs. Sadece whatsapp kaldı onu da silerim yakında. Umutsuzluk, keyifsizlik ve yıkım çok büyük. Bir daha nasıl sevildiğime ikna olcam bilmiyorum. Beni uğraşmaya değer bulmadı hissi kötü, egomu da yıktı gitti. Tercih edilmedim, istenmedim psikolojisine giriyorum ister istemez bazen.
Kusura bakmayın epey uzun oldu, içimi dökmeye çok ihtiyacım vardı.
Mesajınız için çok teşekkür ederim, yaşadıklarınıza hem çok üzüldüm hem de kurtulmuş olmanıza çok sevindim. Acınızı sonuna kadar yaşamış olmanıza, terapi de alarak atlatmanıza gerçekten çok sevindim.Umarım daha iyi hissediyorsundur şu an. Buna benzer bir olay yaşadım. Ayrıldıktan sonra çok sevdiğim için bir şans daha verip barışmıştım. Sonrasında ise kendisi daha fazlasını veremeyeceğini söyleyerek ayrılmak istedi. Onun talebi ardından mecburen eşyalar vs için iletişime geçtik ama hiç yüz yüze gelmedik. Kendisi çok istedi, ısrar etti, kontrolünü kaybedip beni çok üzdüğü anlar oldu. Ama görüşmedim. Arkadaş kalmak istedi, her zaman değerli olacağımı söyledi. İnanmadım ama bi tarafımdan tutundu tabi. Severek ayrılmıştık. Sonra ne mi oldu ? Bana bunları söyledikten ve benim sert sınır koymamdan hemen sonra biriyle sevgili olmuş. Ayrılığımızın üzerinden 2 ay geçmişti. Şimdi ise o kadınla bu ay evlendi, ayrılığımızın 7. ayında. Kendime saygısızlık gibi hissedip, çok üzüldüm. Ayrılıktan beri hayatımda kimse olmadı, düşünmedim, alabilecek gibi de hissetmedim. Kendime izin verdim, acıyı dibine kadar yaşadım, terapi aldım. Bunların hepsi bana çok iyi geldi ve şu an her şeyi daha net görebiliyorum. Birilerine tavsiye verebilecek konumda değilim ama benim tecrübem bu şekildeydi. Şu an her anıma şükrediyorum ve hayat çok güzelyaşımız genç ve önümüzde bir sürü seçenekler, yaşanacaklar mevcut. Sevgiler
Aynen öyle, sadece arkadaş olunabilir biriymiş de geç fark edebiliyor bazen insan, çok şükür geçti gitti kurtuldum, eski neşeli hallerime kavuştum :)Gevşek en basit tabirle ben kıskanç değilim kendime çok güvenirim fakat bu kadar insan sever biriyle yaoamam bu ne öyle birleşik milletler yardım fonu gibi sıkar beni bu .Hem çocuk gibi iştahım kesildi falan ilgilenecek boğdu sıktı okumak bile iyi yapmışsınız üzülecek birşey yok o onun hayatı bildiği gibi yaşasın demekki verici olmayı seviyor demekki öyle mutlu ise yarar hissediyor özel alana yada birinin kıymetlisi olmaya ihtiyacı yok.Arkadas olunur bununla sadece
Çok teşekkür ederim tatlı yorumunuz için. Çok şükür evet sonradan çok daha fazla vakit kaybedeceğime bitti. İlk zamanlar çok canımı yakıyordu bu durum ama bittiğine şükretmeye başladım bile.42 yaşındayım 31 yaşında aşk evliliği yaptım. Aşka saygım sonsuz ama evliliğimde dahada emin oldumki asıl olay değer görmek sahiplenilmek mutluluğumuzun önemsenmesi işte bu ayrımı yapabilirseniz pişman olmayacağınız bir evliliği doğru kişiyle gerçekleştirebilirsiniz. Evet malesef ki eski sevgilinizin önceliği siz olmamışsınız aslında bu krizin çıkması ve sizin bi karar vermesi için kişiyi zorlamanız çok güzel olmuş kendinize iyilik yapmışsınız çünkü sizin hakettiğiniz böyle bir sevgi olamaz 9 aya üzülmek boşa gidecek belkide 9 yıla üzülmekten çok daha iyi olmuş . Sevgiler Herşey çok güzel olucak önce buna siz inanın
Diğerleriyle de mi böyle arkadaş kalmış acaba?Merhaba,
Şaşırtıcı biçimde saç sakal karışık gelmiş (normalde her zaman iyi görünmeye çalışır), aracı çamurluymuş hep, direkt beni sormuş, birkaç kez daha konuya girmek istemiş. Ağlamaklı geçti hep demiş, çıkmamış pek evden onu söylemiş. Eşyalarını tertemiz ve düzenli verdiğim için teşekkür etmiş arkadaşıma. O da Nerrantsula yaptı iletirim teşekkürünü rica ederim onun adına demiş.
Benimle görüşmek istemiyor herhalde iletişim bile kurmak istemiyor demiş. Arkadaşım da sadece gerek duymuyor demiş. Sen ayrılmak istedin saygı duydu demiş daha ne istiyorsun gibisinden. Sonra kuyruğu dik tutmaya başlamış bir şey duyamayınca. Bir yılda yapacağım işi şimdiden yaptım işler iyi gidiyor demiş, sonra ben ayrılmadım da neyse, arkadaş kalmak isterdim demiş en son.
Bu son cümlenin şokundayım hala ahahaha arkadaş kalacakmışız. Pardon?? Özledim diyememiş de böyle saçmalamış gibi geldi bana biraz. Belki niyet okumaya çalışıyor beynim bilmiyorum. Ama kesinlikle hayatımı kontrol etmek bir şekilde varlığını hissettirmek bana dair bir şeyler bilmek adına söyledi gibi geliyor.
Ne olursa olsun bu da bir etkileşim sonuçta, pek iyi hissetmiyorum o günden beri. Cumartesi akşamı dahil hemen her gün programım vardı arkadaşlarımla. Fena geçmedi günlerim ama içten içe ufak bir beklenti yine var, üzüntü halim tam geçti diyemem.
Beklenti derken gelse bile imkansız bir şey bu ilişki o ayrı. Ama engel olunamayan bir üzüntü de yok diyemem açıkçası. Ve hala özlem de var biraz biraz. Güzel olduğumuz zamanlara dair.
GEÇECEK diye kendi kendime yükseliyorum ara sıra, içimden bağırıyorum geçecek geçecek az kaldı diye :)
Teşekkür ederim merak edip sorduğunuz için de
Değil mi. İlk duyduğumda inanılmaz gıcık oldum. Kaç exinden bana arkadaşım diye bahsetti acaba diye :) Bir de öldüm bittim sürekli ağlıyorum diyip de sonrasında arkadaş kalmak nedir. Ne istediğini bilse böyle olmazdı zaten, zırtapoz. Allaha havale ettim :) Çok şükür benim keyfim yerinde..Diğerleriyle de mi böyle arkadaş kalmış acaba?
Gerizekalı...
Tebrik ederim sizi. Valla helal olsun.
cevresindeki diger kadın arkadasları da bu kategoride miydi acaba? diye düşündüm istemeden…ben ayrılmadım da neyse, arkadaş kalmak isterdim demiş en son.
Bu son cümlenin şokundayım hala ahahaha arkadaş kalacakmışız. Pardon??
Ahahaha ya çok tatlısınız bence de beter olsun :))cevresindeki diger kadın arkadasları da bu kategoride miydi acaba? diye düşündüm istemeden…
beter olsun ayrıca
çok sevindim daha iyiye gitmenize. çok yoğun tutkulu bir ilişki yaşamışsınız ve tüm uyaranlar bir anda çekilmiş. o yüzden yoksunluk hissi yaşamak çok normal. Her ilişki bir tecrübe artık ne isteyip istemediğinizi ve sınırlarınızı daha iyi biliyorsunuz daha güçlüsünüz![]()
Alıntı yapacaktım hangi cümleyi alıntı yapsam şaşırdım. Hepsinin altına tek tek imzamı atarım gerçekten.Ay okuyunca Avrupa Yakası'ndaki Bülent canlandı gözümde bu ne iğrenç herifmiş öf.
Konu sahibi, sizin adınıza gerçekten çok sevindim. Verilmiş sadakanız varmış ki böyle bir ahlak yoksunundan kurtulmuşsunuz. Aklınca sizi ayrılıkla terbiye edecekti, siz "tamam görüş arkadaşlarınla" diye mecburen razı gelecektiniz o da kendince hüküm sürecekti. Bir de o kadar uğraşmış prodüksiyon yapmış notere gelirken karaktersiz ahahahdsad.
Bazı adamlar böyle işte. Karşısındakini değil, karşısındakini kullanarak kendini işe yarar hissetmeyi seviyor. Karakteri tamamen dış onay üzerine kurulu, bu şekilde takdir görmek zorunda çünkü bunun dışında takdir göreceği, kendinde tutunabileceği birşey yok ki? Tesbih dizer gibi diziyor eski sevgililerini etrafına, o zavallı egosu hasar aldığında onları kendine hatırlatıyor "Ben böcek değilim, değerliyim, bak etrafımda ne kadar kadın var" diye... Birinin bi işini görmese, bir allahın kulu "ama bu adam da şöyle iyi yürekli, karakterli biri" demeyecek (çünkü öyle bişey yok), koyacak totosuna tekmeyi.
Bu adama en güzel cevabı ayrıldıktan sonra hiçbir şekilde egosunu beslemeyerek vermişsiniz. Umarım bundan sonra yolunuz hep güzel insanlarla kesişir.
Ben hala abartılı bir durum olduğunu düşünmüyorum bunun. Herkesin ilişki dinamiği farklı. Bu beni ekstra üzen bir şey değil, ayrılmış olmanın kendisi, geçen zaman ve emeğe üzüntü, her gün iletişimde olduğum birinin pat diye birden artık hiç olmaması üzücü tarafıydı benim için. Kenarda duran kokulu çorap konusuna hiç katılmıyorum. Gördüğüm hiçbir eşyası vs beni daha da üzmedi durumun kendisinden. Ayrıldığımızın ertesi günü eşyalarını verdim ve ben de bir daha iletişime hiç geçmedim. Ne mesaj ne telefon ne bir ima. Onun açısından da ben anında hayatıma devam ettim.Olan olmuş, ilişki bitmiş. Bence bundan sonrakiler için dersler çıkarabilirsin. Evlenmeden evli gibi yaşamak gereksiz yere bağ kurup sonra ayrılırken zorluyor insanı işte. Yani şifrelerin filan onun üzerinden olmasına ne gerek var. Ya da netflix appletv hesaplarının senin TVde olması filan. Yani bunlar biraz abartı değil mi sence de? Erkekler pat diye bitirip yoluna deva ediyor, kadınlar da işte böyle kenarda duran kokulu çorabını görse maziye dalıp ağlama krizlerine giriyor. Biraz kendimizi korumak için dogamiza ters hareketlerden kacinmaliyiz bence.
İkimiz de biliyoruz ki kokulu çorap sadece abartılı bir ornekti :) TVdeki netflix hesabı vs gibi.. Genel bi çıkarım yapmak için. Atlatmana sevindim. Umarım sana çok s değer veren ve çok mutlu olacağın bi ilişki çok yakinlarindadirBen hala abartılı bir durum olduğunu düşünmüyorum bunun. Herkesin ilişki dinamiği farklı. Bu beni ekstra üzen bir şey değil, ayrılmış olmanın kendisi, geçen zaman ve emeğe üzüntü, her gün iletişimde olduğum birinin pat diye birden artık hiç olmaması üzücü tarafıydı benim için. Kenarda duran kokulu çorap konusuna hiç katılmıyorum. Gördüğüm hiçbir eşyası vs beni daha da üzmedi durumun kendisinden. Ayrıldığımızın ertesi günü eşyalarını verdim ve ben de bir daha iletişime hiç geçmedim. Ne mesaj ne telefon ne bir ima. Onun açısından da ben anında hayatıma devam ettim.
1 günde her şey normal olmuyor ama elbette.
Ben üzüntümü de öfkemi de yaşadım, aştım ve kendime geldim. Şuan o saçma sapan sebeplerle iletişime geçmeye çalışıyor ama mümkün olmadığını biliyor.
Daha korumacı davranma konusunda katılıyorum size, maalesef ilişki içindeyken bazen öngörülemeyebiliyor bir şeyler. Her zaman korumacı olmakta fayda var.
Ben hemen hemen 3 ayın sonunda tamamen iyiyim diyebiliyorum çok şükür
Elbette.. Ben yine aynı saftiriklikleri yaparım gibi geliyor da du bakalım boşuna terapiye gitmiyorumdur umarım ahahahaİkimiz de biliyoruz ki kokulu çorap sadece abartılı bir ornekti :) TVdeki netflix hesabı vs gibi.. Genel bi çıkarım yapmak için. Atlatmana sevindim. Umarım sana çok s değer veren ve çok mutlu olacağın bi ilişki çok yakinlarindadir![]()
Önünüzdeki günlerde daha çook çıkar "şunu da bende unutmuş, eski günlerin hatrına bi soru sorabilir miyim, rüyamda gördüm iyi misin"ler. Egosunu sarstınız ya, yeni challenge'ı aklınıza yeniden girmek muhtemelen.Alıntı yapacaktım hangi cümleyi alıntı yapsam şaşırdım. Hepsinin altına tek tek imzamı atarım gerçekten.
Bülenti tip olarak da andırıyor birazcık, ona ayrıca çok güldüm ahahaahah
Dün arkadaşıma tekrar yazdı bu arada akşama doğru. Bazı eşyalarımın arabanın bagajında kaldığını, yeni fark ettiğini, bugün için arkadaşın ofisine bırakacağını söyledi. 3 aydır eksikliğini hissettiğim bir eşyam yok. Atmasını yazmasını rica ettim dün de.
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim bu arada, yaptığınız tespitler de o kadar doğru ki. Genel olarak epey anlaşılmış hissettirdi