- Emoji Skoru
- 353
- Puanlar
- 303
- Konu Sahibi Nerrantsula
Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Kullandığınız kelime çok doğru, resmen gevşekti. Mesleğinden ötürü zaten oteller restoranlar vs sık ziyaret ediyordu ve oralarda da insanlarla iletişimi bence aşırı aşırı rahattı. Ona göre flörtöz değildi ama işle ilgili yazan bir kadına "birlikte mi çalışacağız bu projede :)" yazması bile sinirimi bozuyordu açıkçası. İnanılmaz rahat bir arkadaş çevresi var zaten, netflix dizilerinden fırlama gibi, özenti, sitcom havasında, yapay, "en rahat biziz" modunda.Şartlar ,koşullar,ilişki yaşama şekliniz ne kadar uysada kalp te onun gerçekten sevgisi ve güveni var mıydı . Olsa bile bu gevşek halleri eski sevgilileri ,yakın kız arkadaşlari zaten bu kadar yakın ilişki soğutur. Bunu kabul edicek hiç bir kadın yoktur.Bunlara sınır cizemeyen biri güven vermez. Bence bu kişi size göre değilmiş. Hayatınıza sızıp dizi kendine alıştırmis. Atlatirsiniz kolaylikla ve o olmadanda var olduğunuzu unutmayın.
O yapaylıkta yüzeysel mutsuz olarak hayatına devam etsin istiyorum, sonra da utanıyorum böyle düşündüğüm için.
Teşekkür ederim tekrardan, uzun vadede daha büyük sorunlarımız zaten olurmuş diyorum.
Buraya yazmak farklı fikirler almak 2 haftanın sonunda ilk defa nefes aldırdı bana.
Pkos, diyabet, kalp, daha önce leep geçirmiş olmam vs, çocuk için böyle tiplerle çok vakit kaybettim kaygısı yaratıyor bazen. Yine de benim için de kalıcı güzellikler olduğuna inancım tam bir yandan da..