• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık sonrası iç dökme

Şartlar ,koşullar,ilişki yaşama şekliniz ne kadar uysada kalp te onun gerçekten sevgisi ve güveni var mıydı . Olsa bile bu gevşek halleri eski sevgilileri ,yakın kız arkadaşlari zaten bu kadar yakın ilişki soğutur. Bunu kabul edicek hiç bir kadın yoktur.Bunlara sınır cizemeyen biri güven vermez. Bence bu kişi size göre değilmiş. Hayatınıza sızıp dizi kendine alıştırmis. Atlatirsiniz kolaylikla ve o olmadanda var olduğunuzu unutmayın.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Kullandığınız kelime çok doğru, resmen gevşekti. Mesleğinden ötürü zaten oteller restoranlar vs sık ziyaret ediyordu ve oralarda da insanlarla iletişimi bence aşırı aşırı rahattı. Ona göre flörtöz değildi ama işle ilgili yazan bir kadına "birlikte mi çalışacağız bu projede :)" yazması bile sinirimi bozuyordu açıkçası. İnanılmaz rahat bir arkadaş çevresi var zaten, netflix dizilerinden fırlama gibi, özenti, sitcom havasında, yapay, "en rahat biziz" modunda.
O yapaylıkta yüzeysel mutsuz olarak hayatına devam etsin istiyorum, sonra da utanıyorum böyle düşündüğüm için.
Teşekkür ederim tekrardan, uzun vadede daha büyük sorunlarımız zaten olurmuş diyorum.
Buraya yazmak farklı fikirler almak 2 haftanın sonunda ilk defa nefes aldırdı bana.
Pkos, diyabet, kalp, daha önce leep geçirmiş olmam vs, çocuk için böyle tiplerle çok vakit kaybettim kaygısı yaratıyor bazen. Yine de benim için de kalıcı güzellikler olduğuna inancım tam bir yandan da..

Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Kullandığınız kelime çok doğru, resmen gevşekti. Mesleğinden ötürü zaten oteller restoranlar vs sık ziyaret ediyordu ve oralarda da insanlarla iletişimi bence aşırı aşırı rahattı. Ona göre flörtöz değildi ama işle ilgili yazan bir kadına "birlikte mi çalışacağız bu projede :)" yazması bile sinirimi bozuyordu açıkçası. İnanılmaz rahat bir arkadaş çevresi var zaten, netflix dizilerinden fırlama gibi, özenti, sitcom havasında, yapay, "en rahat biziz" modunda.
O yapaylıkta yüzeysel mutsuz olarak hayatına devam etsin istiyorum, sonra da utanıyorum böyle düşündüğüm için.
Teşekkür ederim tekrardan, uzun vadede daha büyük sorunlarımız zaten olurmuş diyorum.
Buraya yazmak farklı fikirler almak 2 haftanın sonunda ilk defa nefes aldırdı bana.
Pkos, diyabet, kalp, daha önce leep geçirmiş olmam vs, çocuk için böyle tiplerle çok vakit kaybettim kaygısı yaratıyor bazen. Yine de benim için de kalıcı güzellikler olduğuna inancım tam bir yandan da..
Ne güzel işte çünkü bir yerlerde o kişiye kendinizi hiç bir zaman ait hisetmiyecektiniz.
Yüzeysel olmadığınız için, ya da o kadar rahat olmadığınız için. Adam bunları sen dert ediniyorsun deyip sorunu cozmedigi gibi ortadan yok olmuş seni ikna etmemiş ya da haklısin deyip kaybetmek istemiyorum dememiş .

Ne güzel işte çünkü bir yerlerde o kişiye kendinizi hiç bir zaman ait hisetmiyecektiniz.
Yüzeysel olmadığınız için, ya da o kadar rahat olmadığınız için. Adam bunları sen dert ediniyorsun deyip sorunu cozmedigi gibi ortadan yok olmuş seni ikna etmemiş ya da haklısin deyip kaybetmek istemiyorum dememiş .
Haklısınız, çaba, beni sakinleştime açıklama, sınır koymaya yönelik adımlar vs olsa zaten durum buraya gelmezdi. Sağolun gerçekçi yorumlarınız için

Kiymetli mesajınız icin cok tesekkur ederim. Gunluk hayatta ise tam tersi gibiydi. Hep vaktini bana ayirmak istedi, yapacagi islerin icindeydim, birlikte sirket kuracaktik vs vs. Yani hepsinin yalan oldugunu dusunmek de kabus gibi ama sonuc degismiyor. Aciklama yapmaya, emek vermeye, caba gostermeye deger gormedi. Sorundan kacmak daha kolay geldi. Kaygilarimizi hafifletmeye calisiyorduk hep, cok konusan bir cifttik. Nihayetinde kendi icinde bambaska yasamis bu iliskiyi ve buyuk sorunlarini paylasmamis, kendi kendine beni goklere cikarip sonra birakti.
Tesekkur ederim tekrardan, surecin zor ve gecici oldugunu okumak iyi geliyor
Sizi kesinlikle aldatıyor. Aşırı aldatan bir erkek profili olduğuna eminm anlattıklarınızdah

Sizi kesinlikle aldatıyor. Aşırı aldatan bir erkek profili olduğuna eminm anlattıklarınızdah
Tesekkurler yorumunuz icin. Ben bir an once atlatip duzgun biriyle hayatimi birlestirmenin niyetindeyim. Umarim baska bir hem cinsimin canini yakmaz, arkadaslariyla bel alti muhabbetler ede ede birbirlerini eyleye eyleye yaslanirlar.

Tesekkurler yorumunuz icin. Ben bir an once atlatip duzgun biriyle hayatimi birlestirmenin niyetindeyim. Umarim baska bir hem cinsimin canini yakmaz, arkadaslariyla bel alti muhabbetler ede ede birbirlerini eyleye eyleye yaslanirlar.
Bakın benim eşim de aynı şekildeydi sürekli belaltı muhabbetler sürekli arkadaşlarıyla kadın kız muhabbetleri defalarca çok çirkin şekilde aldatıldım öğrendim hem de çok çirkin şekilde yani bir kadınla bile değil aynı anda birden fazla kadınlık çok çirkin ortamlarda o yüzden sadece midemi bulandırıyor size anlatınca da çok tanıdık geldi. Bu yaratıklar için asla asla üzülmeye değmez

Bakın benim eşim de aynı şekildeydi sürekli belaltı muhabbetler sürekli arkadaşlarıyla kadın kız muhabbetleri defalarca çok çirkin şekilde aldatıldım öğrendim hem de çok çirkin şekilde yani bir kadınla bile değil aynı anda birden fazla kadınlık çok çirkin ortamlarda o yüzden sadece midemi bulandırıyor size anlatınca da çok tanıdık geldi. Bu yaratıklar için asla asla üzülmeye değmez
Çok haklısınız, umarım siz şimdi daha iyisinizdir kurtulmuşsunuzdur. Hiç hak etmediğiniz şeyler yaşatmış size. Size sevginin başarının mutluluğun en güzelini diliyorum, allah onu bildiği gibi yapsın umarım çıkmıştır bunların acısı ondan. Benimkinden de çıksın istiyorum. Beddua etmekten çok korkuyorum ama dayanamıyorum, bana yaşattığını acıyı o da yaşasın, hayatındaki her şey kötü gitsin istiyorum..

Mesleği nedir bu denli insanlarla iç içe?
Turizmciydi, çok sık telefonda konuşması, sahada aktif olarak çalışması gereken bir işi vardı. Çoğu işine birlikte de gittik bu arada, sahada da her yerde de birlikte çalıştık, herkes sevgili olduğumuzu biliyordu

...X salak denir bu tiplere.....
Cinsellik de değil niyeti biliyorum, ruh hastası kaç yaşında olursa olsun bi kadın ilgisi onayına ihtiyaç duyuyordu. Yeter ki biri ona ihtiyaç duysun, o da o ihtiyaçları karşılasın. Ne bileyim hastaneye götürsün, sahile hava almaya götürsün, bir işini halletsin vs vs..

date uygulamasında insanlar sanırım biraz böyle
çok fazla çevreleri oluyor (kadın/erkek çevresi) ve ilişkiler kolay tükeniyor gibi geliyor
zamanla unutursunuz

Merhaba, cevabınız için teşekkür ederim. Dün itibariyle 3 hafta oldu. Ben hala atak yaşar gibi, yoksunluk yaşar gibi hallere giriyorum. Buna üzülüyorum.
İlk kez ayrılık yaşamıyorum ama bıçak gibi birden kesilen, çok yüksekteyken birden bırakılmak ilk. İşime gücüme devam ediyorum, terapiye devam ediyorum ama hala bir azalma yok.
Hayatımın o kadar içine içine girmiş ki her yerde, aşırı özlem vuruyor bazen. Değmeyeceğini bilmek çare olmuyor işte. Allahım içime ferahlık ver diye dua ediyorum sadece.

adam seni resmen love bombalamasyonu yapmış. bu kadar ilgi verince adamın etrafındaki o kadın trafiğini yalanlarını vs sorguladığında seni sorunlu ilan ediyorlar klasik erkolar

adam seni resmen love bombalamasyonu yapmış. bu kadar ilgi verince adamın etrafındaki o kadın trafiğini yalanlarını vs sorguladığında seni sorunlu ilan ediyorlar klasik erkolar
Aynen öyle, bir de zeki geçinirim :KK14: İçindeyken çoğu şeyi göremiyoruz işte. Arkadaşlarım, aileme kadar ikna etmişti gerçek olduğuna, beni çok sevdiğine. Ki kolaylıkla bir yardımı, desteği kabul edebilen biri değildim, inanılmaz alıştırmıştı. 9 ay hiç mi yorulmadın be adam derler. Allah bildiği gibi yapsın ne diyeyim

adam inanılmaz ilgili
maddi manevi güçlü
çok enerjik, çok ilgili
hep yanımda
Kıskançlığı kısıtlayıcılığı yok
Cinsellik çok iyi
Ailem biliyor artık
sürekli ileriye yönelik planlar programlar ve çoğunu da gerçekleştiriyoruz.

sınır koyamaması
kadınlardan gelen ilgi alakayı önemsiyor

eskiden birlikte tatillere gittiği, yakın kadın bir arkadaşının telefonlarını benim yanımda açmıyor, hiç buluşmuyor.

Sen ve hayatında 'arkadaşım' diyip geçiştirdiğin kadınlardan bıktım dedim, bana ağzıma geleni de saydım.
ona normal gelen hiçbir şeyi değiştirmeyeceğini vs söyleyince o zaman bu konuşmanın anlamı yok dedim
ve o da ayrılalım dedi.
Ertesi gün eşyalarını topladım, almaya geldi.
bitti ayrıldık.
Söyliyecek bir şey bulamadım, herkese ilgili biri sizi de özel bir yere koymadı diye mi bozuldunuz.
"ileriye yönelik planlar programlar ve çoğunu da gerçekleştiriyoruz" demişsiniz ama bununla ilgili pek bilgi vermemişsiniz.

Söyliyecek bir şey bulamadım, herkese ilgili biri sizi de özel bir yere koymadı diye mi bozuldunuz.
"ileriye yönelik planlar programlar ve çoğunu da gerçekleştiriyoruz" demişsiniz ama bununla ilgili pek bilgi vermemişsiniz.
Merhaba. Hayır beni özel bir yere koyduğu da çok durum oldu, genel olarak yanımda olmayı beni desteklemeyi seviyordu. İşte de, günlük hayatımda da vs.
Kadın arkadaşlarıyla arasına bir sınır koyamaması, benim yanımdayken özellikle telefonunu açmadığı konuşmadığı benim de tanışmadığım bir kadın arkadaşıyla başladı problemler. Bir sefer denk geldim "kankacım da kankacım, ben seni sonra arayayım" ama ne muhabbet ediyorlar da sonrasında ne zaman arasa şimdi çok konuşacak diyip diyip açmamaya başladı.

Sorun çıkmasından, ben bir şeyleri sorun etmeyeyim diye hep kaçıyordu problemlerden. Her şey güzel, her konuda destekçi, çözümcül ama ilişki sorunlarından inanılmaz daralıyordu, konuşmaya değmez buluyordu. Yada o "o benim sadece arkadaşım" dediğinde hiç uzatmamalıydım konuyu bir daha açmamalıydım mesela. Gibi gibi..

Ev bakmaya gitmek, tatil planı yapıp ay sonunda onu gerçekleştirmek, alışveriş listeleri yapıp onları almak, ortak bir araç almamız vs gibi. Yaptığımız daha epey plan vardı ve ikimiz de gerçekleştirmek için uğraşıyorduk. Bıçak gibi kesildikten sonra ciddi bir afallama yaşamamın sebeplerinden biri de bu

Herkesin bakış açısı farklı olacaktır ben biraz daha dışarıdan değerlendirmeye çalışarak yorum yapıyorum, bana kırılmanızı istemem.

Ev bakma ve ortak araç alma tamam, onun dışında anlattıklarınızın çoğu flörtözlük bu kadar odaklanmayın.
Yani anlattıklarınıza göre flört etmek için ilgisi tam ama ilişki ciddiyeti devreye girince darlanıyor.
Anladığım kadarı ile çevresiyle "samimi görünen (laçka)" bir network kurmuş sizde buna karışınca anlaşamadınız.
Özel olarak karşılaşmanızdan çekindiği kişiler için direk bir kanıya varılıyor ister istemez.

Yani ileride bir sorun yaşamak yerine böyle erken olması daha iyi olmuş olabilir,
Sizde bu tavırlardan rahatsız olmayacak kaldıracak biri olsanız ilişkiyi bitirmeye gönüllü olmazdınız.
Karşınızdaki kişi size ilgi bombardımanı yaptığı için şuanda boşlukta kalmanız, duygu durumunuz normal.
Sizi kazanmak için çaba göstermesi gibi bir şeyler söz konusu değil sanırım.
Hem herkes sizi tanıyorduysa ortak arakdaşlarınızın arayıp nasıl olduğunuzu sorması beklenebilirdi.

Yani siz ciddi bir ilişki olarak değerlendirdiğiniz için kırılmışsınız.
Karşı taraf için öyle olup olmadığına emin değilsiniz gibi.

Hem iyi hem kötü şöyle bir yorum yapacağım;
Filmlerde olur ya kadın başka şehre taşınıyorum benimle gelsene der adam kararsız kalır.
Seviyor evet ama ne kadar çok seviyor,
Kendi hayatından, arkadaşlarından, alışkanlıklarından vaz geçebilecek kadar mı?

Hiç kırılmadım, çok teşekkür ederim kıymet verip yorum yaptığınız için.
Yazıklarınızın çoğuna katılıyorum, nasıl desem, adamın kadın ilgisine zaafı vardı gibi. Yaş vs önemli değil, kendini işe yarar hissetmek çok önemliydi onun için.
Tam olarak öyle, konfor alanından çıkmayı istemedi, benimle devam etmeyi istemedi. Şuan ayrılık acısından aşk acısından sürünse de, çok rahatlamış mutlu kendini özgür hisseden birine de dönüşse benim gerçekliğim değişmiyor. Çabalamaya değer bulmadı, beni hayatında istemedi. Yakın kadın arkadaşlarıyla özgür, mutlu, netflix dizilerinden çıkmış gibi bir hayat istiyor.
Düşünüyorum, o benim yakın erkek arkadaşlarımla ilgili bir davranışımdan rahatsız olsaydı, asla ilişkimi bitimezdim ama sınırlarıma konuşmalarıma çok daha fazla dikkat ederdim, onu rahatlatmaya çalışırdım.
Hayatımın tam ortasındasın, sen istemedikçe ordan çıkamazsın, dikkat edeceğim dediği her şey bir yere kadarmış.
Neticede tercih edilmedim, örümcek ağı gibi işlediği hayatımdan çat diye gidebildi. Hazmetmesi zor, 1 ay oldu hala çok zorlandığım anlar oluyor ama yapacak hiçbir şey yok.
Kıymetli yorumunuz için çok teşekkür ederim.
Herkesin bakış açısı farklı olacaktır ben biraz daha dışarıdan değerlendirmeye çalışarak yorum yapıyorum, bana kırılmanızı istemem.

Ev bakma ve ortak araç alma tamam, onun dışında anlattıklarınızın çoğu flörtözlük bu kadar odaklanmayın.
Yani anlattıklarınıza göre flört etmek için ilgisi tam ama ilişki ciddiyeti devreye girince darlanıyor.
Anladığım kadarı ile çevresiyle "samimi görünen (laçka)" bir network kurmuş sizde buna karışınca anlaşamadınız.
Özel olarak karşılaşmanızdan çekindiği kişiler için direk bir kanıya varılıyor ister istemez.

Yani ileride bir sorun yaşamak yerine böyle erken olması daha iyi olmuş olabilir,
Sizde bu tavırlardan rahatsız olmayacak kaldıracak biri olsanız ilişkiyi bitirmeye gönüllü olmazdınız.
Karşınızdaki kişi size ilgi bombardımanı yaptığı için şuanda boşlukta kalmanız, duygu durumunuz normal.
Sizi kazanmak için çaba göstermesi gibi bir şeyler söz konusu değil sanırım.
Hem herkes sizi tanıyorduysa ortak arakdaşlarınızın arayıp nasıl olduğunuzu sorması beklenebilirdi.

Yani siz ciddi bir ilişki olarak değerlendirdiğiniz için kırılmışsınız.
Karşı taraf için öyle olup olmadığına emin değilsiniz gibi.

Hem iyi hem kötü şöyle bir yorum yapacağım;
Filmlerde olur ya kadın başka şehre taşınıyorum benimle gelsene der adam kararsız kalır.
Seviyor evet ama ne kadar çok seviyor,
Kendi hayatından, arkadaşlarından, alışkanlıklarından vaz geçebilecek kadar mı?

Turizmciydi, çok sık telefonda konuşması, sahada aktif olarak çalışması gereken bir işi vardı. Çoğu işine birlikte de gittik bu arada, sahada da her yerde de birlikte çalıştık, herkes sevgili olduğumuzu biliyordu
Mesleğini öğrenene kadar minnoş bir yorum yazabilirdim ama işte artık o kişide mesleki deformasyon olmuş olabilir artık. İnsanlar tatil moduna girince birçok şeyi tatile çıkarıyor kafasında çoğunlukla, o da böyle kişilerle flörtöz flörtöz sohbertler filan. Meslek bence gönül ilişkilerinde çok çok önemli nacizane.

Back
X