- 7 Haziran 2010
- 1.409
- 2.775
- 733
- Konu Sahibi hicmimar90
Böyle alengirli ilişkiler daha çok yer ediyor akılda. Ben kiminle beraberdim gerçekten bu kişi kim, sözler, davranışlar vs. bi gün diyodum ben salak olamam bu kadar aslında böyle olmamıştır. Bi gün diyodum anaa deccalmiş bu.çook çok mutlu ol
bu kadar farkındalıkla mesela nasıl su an sabah kalktığımda bu kadar kötü hissedebiliyorumhayat akmıyor gibi. işe gidiyorum su an ama zombi gibiyim sıfır enerji full negatiflik…. ooffff çok sıkıldım
Ben anksiyete yaşadığım için o dönem ilaç kullanmıştım. Seninle şartlarımız benzer. Bi de yeni gelmiştim İstanbul'a. Yana yakıla forum geziyordum o zaman. Her şeyi yapıyorum, her eğlencenin sonu bana niye yapıldı bu ya diye zırlayarak bitiyo falan djjdjd kafam dağılmıyor napıcam ben diye saatlerce arkadaşlarıma ne zaman geçiyo bu diye soruyodum. Şimdi manyakmışım herhalde diyorum. Farkında olmadan böyle yaparken yaparken üzülmediğimi farkettim. Ne zaman geçecek iyi olucam peşine düşme. Geçeceğini bil. Dağıt, dağıl. Birileri de sen istemesen de karşına çıkıy