• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrılık sonrası karamsarlığı nasıl yeniyoruz?

Yanlış kişiyi bu kadar çok seviyorsan doğru kişiyi ne kadar çok sevebileceğini düşün
ya doğru kişi karşıma çıkacak inancını o kadar kaybettim ki. Çevreme bakıyorum erkekler gerçekten şaşırmış durumda kızlar desen ayrı bir dünya

İşin garibi evli arkadaşlarımın çoğu da boşanıyor

Nasıl bir döneme denk geldik ya

Belkide uğraşmamak lazım .Belkide olanı biteni kabullenmek .Vardır bi hikmeti bu olayın ardından sevinçli birşey gelmedi gerekli .Hayat yer açmak için temizlik yapar .Canınız yanar işin olayı bu zaten .Sonrada birşeyler öyle bir degisirki oturur o günkü halimize seviniriz iyiki böyle olmuş deriz.Ben buna inaniyorum özellikle size yorum yaparken neden bilmem Gelecek güzel günlerle dolu .Bu kadar insan yanılıyor olamaz.Aliskanliklari da yenmenin yolu var yerine yenilerini koymanın.Mesela yürüme yeteneğiniz kaybolsa yatağa bağlı kalsanız belki Umut etmek zor olurdu fakat yinede bir yolu bulunurdu.Belkide tüm örnekler yada yazdiklarim saçma.Genede geçecek çünkü insan bi kere sevmez ve sevgi beslenmediginde ölür.Belkide anılara değil kendinize tutunmalisiniz.Sizsiz yasanabiliyorsa sizde sizi sevmesede yaşayabilir keyif alabilr devam edebilirsiniz.

Belkide uğraşmamak lazım .Belkide olanı biteni kabullenmek .Vardır bi hikmeti bu olayın ardından sevinçli birşey gelmedi gerekli .Hayat yer açmak için temizlik yapar .Canınız yanar işin olayı bu zaten .Sonrada birşeyler öyle bir degisirki oturur o günkü halimize seviniriz iyiki böyle olmuş deriz.Ben buna inaniyorum özellikle size yorum yaparken neden bilmem Gelecek güzel günlerle dolu .Bu kadar insan yanılıyor olamaz.Aliskanliklari da yenmenin yolu var yerine yenilerini koymanın.Mesela yürüme yeteneğiniz kaybolsa yatağa bağlı kalsanız belki Umut etmek zor olurdu fakat yinede bir yolu bulunurdu.Belkide tüm örnekler yada yazdiklarim saçma.Genede geçecek çünkü insan bi kere sevmez ve sevgi beslenmediginde ölür.Belkide anılara değil kendinize tutunmalisiniz.Sizsiz yasanabiliyorsa sizde sizi sevmesede yaşayabilir keyif alabilr devam edebilirsiniz.

söylediklerin saçma olur mu ya deli misin o kadar kıymetli ki benim için zaman harcayacak bunca şey yazman ♥️

ayrıca umarım hisleri çıkan birisindir ve gerçekten güzel günler gelir. çünkü şu an hiç gelmeyecek gibi…

ya doğru kişi karşıma çıkacak inancını o kadar kaybettim ki. Çevreme bakıyorum erkekler gerçekten şaşırmış durumda kızlar desen ayrı bir dünya

İşin garibi evli arkadaşlarımın çoğu da boşanıyor

Nasıl bir döneme denk geldik ya
Çok haklısın devirde artık aşka bakış açısı çok değişti yok taktik yok kaçan kovalanır ama eminim ki bu kadar duygusal zekası yüksek bir kadının karşısına onun hakkettiği değeri verecek adam çıkacaktır

Ne güzel yazmışsınız… 🌸 hala bir umut vardır umarım. 😔

b*k gibi bir ilişkiden çıktım kızlar.
o haklı ben haklıya girmeyeceğim.
3 yıllık bir bir ilişkiydi. aynı evde yaşıyorduk.
önümüzdeki yaz başı için düğün planlıyorduk.
ayrılalı 1 bucuk ay falan oldu. hattımı değiştirdim. ailesini ve kenedini sosyal medyadan engelledim. evimi taşıdım vs vs .

sadece neden ayrıldınız peki diye soran olursa el iyisiydi diyebilirim :)

bana gelince parası olmayan ama dansöze garsona bahşişler yagdıran
ne olursa olsun hep haklı olan. haksız olduğunda bile bana bunu sen yaptırdın diyen
elinde sürekli telefon arada sırada muhabbet edebildiğim
hala kirasını ve faturalarını babasının ödediği
kendi kendine abuk subuk ticaretler yapan
küsüp trip atıp günlerce konusmayan ben yanaştığımda da kavga gürültü barıştığım biriydi.
( baya da anlatmış bulundum :) )

neyse sonuç olarak toparlanma sürecindeyim ama biraz zorlu geçiyor.
bunca saçmalığa ragmen hala güzel şeyler aklıma geliyor.
ve inanılmaz karamsarım hem yaş hem çevre itibariyle.

bu arada İstanbul'da Caddebostan'da yaşayan bir iç mimarım.

spor desen yapıyorum
sosyallikse her gün bir arkadaşımlayım
3 günde bi kitap okuyorum nerdeyse
çooookk tatlı bir köpeğim var

merak ediyorum benimle aynı süreci atlatan var mı?
tekrar sevemem bu yasta bana kim bakar ya çocuğum olmazsa diye düşünen ?
ve eğer varsa ne yapıyorsunuz bu karamsarlıktan çıkmak için ?
Şahsen atlatabilen varsa bana da yardımcı olabilir mi? Takıntı mı yaptım bilmiyorum ama unutamıyorum da. Yapılan haksızlıklardan ötürüdür belki bilemiyorum. Atlatanlar nasıl atlattı, nasıl düşünmeyi bıraktınız?

Şahsen atlatabilen varsa bana da yardımcı olabilir mi? Takıntı mı yaptım bilmiyorum ama unutamıyorum da. Yapılan haksızlıklardan ötürüdür belki bilemiyorum. Atlatanlar nasıl atlattı, nasıl düşünmeyi bıraktınız?
ne kadar çok ayrıldık ya bu ara :(

ne kadar çok kişiyiz. elele verelim kurtulalım kızlar. böyle gitmeyecek Valla

Back
X