- 12 Mayıs 2017
- 205
- 322
- 103
- 34
- Konu Sahibi Crazy-cat-lady
-
Ben de canım yanarken anlayışla karşılayıp uzlaşma gücünü kendimde bulamadım
Gelişme var mı?
Sil... Kafanda bitirdiğini düşünsün, net olduğunu anlasın. Eğer hala niyeti varsa bunu fark edip bir süre sonra iletişime geçer. 15 gün... Süre 15 günü geçerse dönmeye çalışsa bile bir daha hayatına sokma.
Denemek için ya Twitter ya Instagramdan çıkarın. İletişime geçmek için yazar o sırada zaten bahanesi olur. Baktınız o da diğerinden çıkarttı o zaman anlarsınız ki adım atası yok.Merhaba. Erkek arkadaşımla ayrılalı yaklaşık 2 ay oldu. Kötü ayrılmadık ama o günden beri konuşmadık. Kendisini sosyal medyadan sürekli izliyorum ve onun da beni izlediğini gözlemleyebiliyorum. (Favorilediğim twitleri hemen ardımdan twitliyor, örneğin bi etkinlikle alakalı bir etkileşimim olduysa o etkinlikle ilişkili hareketlerde bulunuyor vb) Ama iki taraf da herhangi bir adım atmıyor.
Açıkçası özlüyorum ama ilişki içinde de hep özveride bulunan taraf olduğum için adım atıp da beni iyice çantada keklik görmesini istemiyorum.
Onu twitter ve instagramdan takipten çıkarmayı düşünüyorum ama bu onu bir şey yapacağı varsa da yapmaktan alıkoyar mı yoksa kendimi çekmem harekete geçmeye yöneltir mi sizce?
Hiç taktik yapmayı bilmiyorum bana fikir verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Barıştılar bileSil... Kafanda bitirdiğini düşünsün, net olduğunu anlasın. Eğer hala niyeti varsa bunu fark edip bir süre sonra iletişime geçer. 15 gün... Süre 15 günü geçerse dönmeye çalışsa bile bir daha hayatına sokma.
Eh hayırlı uğurlu olsun o zaman. Umarım bu defa kendini biraz geri çeker.Barıştılar bile
Kendi de paylaşsa bari görsek nasıl oldu takipten çıktı diye çocuk adım mı attı acabaEh hayırlı uğurlu olsun o zaman. Umarım bu defa kendini biraz geri çeker.
Kendi de paylaşsa bari görsek nasıl oldu takipten çıktı diye çocuk adım mı attı acaba
İyi bari hayırlısı olsunSonraki konusunda yazmıştı. Adamın eski tweetlerinden birini beğenmişti. Adam sonra yeniden iletişime geçmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?