• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık sonrası nasıl kendime gelirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boşluktayım. Hiç birşeyden zevk almıyorum hayat bomboş geliyor uykular bile haram. Alışmak için bu durumu kabullenmem için neler yapmalıyım önerirmisiniz ? 2 ay oldu,
Kaçıncı konuyu açacaksın? Ufacık bebeğini bırakıp seni döven söven adamın yanına gitmişsin aylarca kalmışsın beter ol.

Boşluktayım. Hiç birşeyden zevk almıyorum hayat bomboş geliyor uykular bile haram. Alışmak için bu durumu kabullenmem için neler yapmalıyım önerirmisiniz ? 2 ay oldu,
Bebeğinize sahip çıkmakla başlayabilirsiniz mesela. Ben sizin bebeğiniz olduğunu bilmiyordum. Şimdi siz ciddi ciddi evladınıza sarılıp, o'nunla ilgilenmek yerine hala sizi insan yerine koymayan, istemeyen, hakaret eden herifin peşinden mi koşuyorsunuz?

Bebeğinize sahip çıkmakla başlayabilirsiniz mesela. Ben sizin bebeğiniz olduğunu bilmiyordum. Şimdi siz ciddi ciddi evladınıza sarılıp, o'nunla ilgilenmek yerine hala sizi insan yerine koymayan, istemeyen, hakaret eden herifin peşinden mi koşuyorsunuz?
Yok koşmuyorum sadece bu haldeyim ama bişey yapmıyorum. Bebeğime annemle bakıyoruz gayet çok iyi

Ya neden öyle diyorsun öneride bulunsan
ALLAH aşkına ne önerisi???sizi döven ,söven kapıdaki köpek kadar değer vermeyen,umursamayan ,ayak altında pas pas yapan,sokaktaki her hangi bir kadına bile güzel davranıp evdeki size küçük gören bir adam için ağlayan birine ne öğüt verilir?? Çocuğunu bile gözü görmeyen birine ne denir???

Sizde aşırı bağımlılık var .Bağlılık anlayışınız sıkıntılı bu evliliği geç bundan sonraki ilişkilerinizde evlendim aldı boşandı ayrıldı babama birakti olayını yaşamamak için çocuğu biraz büyutup bir işe girip 40 yaşına kadar falan evlilik ilişki düşünmeyin yada o çocuk bir lise bitirsin üniversite falan gitsin o zaman bakın.Kimseye gerek yok sizi istemeyen biri karsinizdaki siz onun için Hicbirsey siniz kıymetsiz birisiniz oturup buna üzülmek iyi geliyormu size Anneniz olmasa ne olacaktı kim bakacakti nereye gidecektiniz hiç düşündünüz mü .Siz kendinizi ne zaman düşünüp insanlar beni sevsin diye sacmalamayi keserseniz belki o zaman hayat güler size böyle ancak basar geçer üzerinize bu kadar yazıda sizi ofkelendirio su heriften sogutmadiysa sizin için yapacak birşey yok ölünce geçer üzüntünüz anca.Gomulunce.

Son kez rica ediyorum lütfen defalarca konu açmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X