Kaçıncı konuyu açacaksın? Ufacık bebeğini bırakıp seni döven söven adamın yanına gitmişsin aylarca kalmışsın beter ol.Boşluktayım. Hiç birşeyden zevk almıyorum hayat bomboş geliyor uykular bile haram. Alışmak için bu durumu kabullenmem için neler yapmalıyım önerirmisiniz ? 2 ay oldu,
Bir de bebek mi var? Ben o kısmı atlamışım. Bebek varken kocaaaa kocaa mı diyor şimdi bu kadın.Kaçıncı konuyu açacaksın? Ufacık bebeğini bırakıp seni döven söven adamın yanına gitmişsin aylarca kalmışsın beter ol.
Bebeğinize sahip çıkmakla başlayabilirsiniz mesela. Ben sizin bebeğiniz olduğunu bilmiyordum. Şimdi siz ciddi ciddi evladınıza sarılıp, o'nunla ilgilenmek yerine hala sizi insan yerine koymayan, istemeyen, hakaret eden herifin peşinden mi koşuyorsunuz?Boşluktayım. Hiç birşeyden zevk almıyorum hayat bomboş geliyor uykular bile haram. Alışmak için bu durumu kabullenmem için neler yapmalıyım önerirmisiniz ? 2 ay oldu,
Yok koşmuyorum sadece bu haldeyim ama bişey yapmıyorum. Bebeğime annemle bakıyoruz gayet çok iyiBebeğinize sahip çıkmakla başlayabilirsiniz mesela. Ben sizin bebeğiniz olduğunu bilmiyordum. Şimdi siz ciddi ciddi evladınıza sarılıp, o'nunla ilgilenmek yerine hala sizi insan yerine koymayan, istemeyen, hakaret eden herifin peşinden mi koşuyorsunuz?
Galiba evet ama zaten demezÇocuğu annene bırak gel ikimiz yeniden başlayalım dese bu adam sen gidersin ya, öyle bir enerji geçiyor senden. Rezalet, bu kadar gurursuzluk çok fazla. Az kendine saygın olsun ne kocaymış.
Evet 1 buçuk yaşında kızım varBir de bebek mi var? Ben o kısmı atlamışım. Bebek varken kocaaaa kocaa mı diyor şimdi bu kadın.
Ya neden öyle diyorsun öneride bulunsanSeni hiçbir şey kendine getiremez aklın uçmuş senin.
ALLAH aşkına ne önerisi???sizi döven ,söven kapıdaki köpek kadar değer vermeyen,umursamayan ,ayak altında pas pas yapan,sokaktaki her hangi bir kadına bile güzel davranıp evdeki size küçük gören bir adam için ağlayan birine ne öğüt verilir?? Çocuğunu bile gözü görmeyen birine ne denir???Ya neden öyle diyorsun öneride bulunsan
Hanımefendi günlerdir sizin nazınızla oynuyoruz. Bu kaçıncı konu. Millet ne önersin size artık. Bizde öneri filan bitti. Bundan ötesini beklemeye hakkınız var mı sizce?Ya neden öyle diyorsun öneride bulunsan
Annenizle bakacağınız bir durum yok. Çocuk sizin. Herifin ardından ağlamayı bırakıp anneliğe başlamanız lazım.Yok koşmuyorum sadece bu haldeyim ama bişey yapmıyorum. Bebeğime annemle bakıyoruz gayet çok iyi
Neden dediğimi gayet iyi biliyorsun. Çünkü dinlemeyeceksin.Ya neden öyle diyorsun öneride bulunsan
Son kez rica ediyorum lütfen defalarca konu açmayın.Boşluktayım. Hiç birşeyden zevk almıyorum hayat bomboş geliyor uykular bile haram. Alışmak için bu durumu kabullenmem için neler yapmalıyım önerirmisiniz ? 2 ay oldu,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?