Eksikliğini hissederse arar zaten. Ama yok hissetmezse zaten yapacak bişey yok.Etkili olur mu peki onu unuttuğumu mu düşünür ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eksikliğini hissederse arar zaten. Ama yok hissetmezse zaten yapacak bişey yok.Etkili olur mu peki onu unuttuğumu mu düşünür ?
Aynı durumdayım, benim konumda da herkes sessiz kal bir şey yapma dedi. Ben ayrılık nedenini de bilmiyorum üstelik. Ve dayanamadım ve bir arkadaşını aradım hiç bir işe yaramadı. Sonra da başka bir şey yapmadım, iki haftayı çoktan geçti döndüğü de yok. İçimde hala bitmedi, aman giden gitmiş boşver vs demek kolay da başına gelen bilir unutmak zor. Oyalanmaya çalışıp aklınızı dağıtın bence bir şeylerle. Bir süre oyalanın o arada ararsa zaten arar yoksa da az da olsa alışmış olursunuz onsuzluğa. Sessiz kalıp kalmamak bir şeyi değiştirmiyor bence içi neyse sonuç o olacak.Sorum şu ayrılık sonrası sessiz kalmanın önemi nedir ? Bugün 5 gün oldu ses yok geri gelsin geri dönsün istemiyorum ama ondan gelecek bir adım içimin acısını geçirecek beni hiç görmezse daha mı çok kafasına dank eder özlemesine fırsat mı vermeliyim yoksa sosyal medyada falan paylaşım yapmak normal hayatıma devam ediyormuş gibi davranmak daha mı etkili olur (nispet yapar gibi değil kesinlikle )şuan beni hiçbir yerden göremiyor birtek instagram kullanıyorum profilim gizli onu mu açsam ? Yani çok keyfsizim hep bunları kuruyorum kafamda içim acıyor
Daha 5 gün olmuş ama.Sorum şu ayrılık sonrası sessiz kalmanın önemi nedir ? Bugün 5 gün oldu ses yok geri gelsin geri dönsün istemiyorum ama ondan gelecek bir adım içimin acısını geçirecek beni hiç görmezse daha mı çok kafasına dank eder özlemesine fırsat mı vermeliyim yoksa sosyal medyada falan paylaşım yapmak normal hayatıma devam ediyormuş gibi davranmak daha mı etkili olur (nispet yapar gibi değil kesinlikle )şuan beni hiçbir yerden göremiyor birtek instagram kullanıyorum profilim gizli onu mu açsam ? Yani çok keyfsizim hep bunları kuruyorum kafamda içim acıyor
Ellerinize sağlık çok güzel yazmışsınızAyrılık böyle bir sessizlik hali değil mi zaten? Hala ara ara konusmaksa niyetiniz onun ismi küsmek olur. Gönül alınır,barisilir.
En güzel ayrılık komple engelleyip daha da görmemektir vallahi:) eskiden alıştıra alıştıra , yavaş yavaş kopulsun derdim ama yaşam bana bunun ne saçma ve ayrılmayı gerçekten istemeyen taraf için süreci kötü hale getiren bir şey olduğunu öğretti...
Sizin için de eminim iletişim kurmamak daha iyi olacaktır. Stalklamayin da. Umursamamaya çalışın. O artık sizin için bir el.
Kendi hayatınıza bakın. O rahatsız olur diye yapamadığıniz şeyleri falan yapın, arkadaşlarınız varsa buluşun için ağlayın,anlatın anlatın rahatlayın... Bu da bir süreç ve aşk acısı çekmek de bir his. Neden kacinasiniz ki...insan aşk acısı çekerken yaratıcı zekası daha aktif olur,algıları açık olur. Şarkı dinlerken daha anlamlı gelir sözler.
'Dün yine seni andım, gözlerim doldu
O tatlı günlerimiz, bir anı oldu
Ayrılık geldi başa, katlanmak gerek
Seni çok çok özledim, arkadaşım eşek' şarkısının bile derinliği gözlerinizi doldurur :) ben seviyorum şahsen bu dönemi de. Hiçbir şey hissetmemekten iyidir. Duygularınızı dolu dolu yasayin, hayatınıza bakın derim ben
Ayrılık nedenini bile bilmemek ..çok zor gerçekten haklısınız eğer benim mesaj atmamla kendimi hatırlatmamla olacaksa hiç olmasın sessizlik burda devreye giriyor işte aslında hatasını anlaması için bi zamanı var kullanabilen zaten yazar yazmayan da artık ne diyim ..elbet geçecek bu günler sonunda üzülen onlar olacakAynı durumdayım, benim konumda da herkes sessiz kal bir şey yapma dedi. Ben ayrılık nedenini de bilmiyorum üstelik. Ve dayanamadım ve bir arkadaşını aradım hiç bir işe yaramadı. Sonra da başka bir şey yapmadım, iki haftayı çoktan geçti döndüğü de yok. İçimde hala bitmedi, aman giden gitmiş boşver vs demek kolay da başına gelen bilir unutmak zor. Oyalanmaya çalışıp aklınızı dağıtın bence bir şeylerle. Bir süre oyalanın o arada ararsa zaten arar yoksa da az da olsa alışmış olursunuz onsuzluğa. Sessiz kalıp kalmamak bir şeyi değiştirmiyor bence içi neyse sonuç o olacak.
Bana o kadar uzun geliyor ki beni unuttu falan diye düşünüyorum halbuki daha 5 gün demi ..Daha 5 gün olmuş ama.