Ayrılık sonrası sessizlik ?

Sorum şu ayrılık sonrası sessiz kalmanın önemi nedir ? Bugün 5 gün oldu ses yok geri gelsin geri dönsün istemiyorum ama ondan gelecek bir adım içimin acısını geçirecek beni hiç görmezse daha mı çok kafasına dank eder özlemesine fırsat mı vermeliyim yoksa sosyal medyada falan paylaşım yapmak normal hayatıma devam ediyormuş gibi davranmak daha mı etkili olur (nispet yapar gibi değil kesinlikle )şuan beni hiçbir yerden göremiyor birtek instagram kullanıyorum profilim gizli onu mu açsam ? Yani çok keyfsizim hep bunları kuruyorum kafamda içim acıyor
Aynı durumdayım, benim konumda da herkes sessiz kal bir şey yapma dedi. Ben ayrılık nedenini de bilmiyorum üstelik. Ve dayanamadım ve bir arkadaşını aradım hiç bir işe yaramadı. Sonra da başka bir şey yapmadım, iki haftayı çoktan geçti döndüğü de yok. İçimde hala bitmedi, aman giden gitmiş boşver vs demek kolay da başına gelen bilir unutmak zor. Oyalanmaya çalışıp aklınızı dağıtın bence bir şeylerle. Bir süre oyalanın o arada ararsa zaten arar yoksa da az da olsa alışmış olursunuz onsuzluğa. Sessiz kalıp kalmamak bir şeyi değiştirmiyor bence içi neyse sonuç o olacak.

Sorum şu ayrılık sonrası sessiz kalmanın önemi nedir ? Bugün 5 gün oldu ses yok geri gelsin geri dönsün istemiyorum ama ondan gelecek bir adım içimin acısını geçirecek beni hiç görmezse daha mı çok kafasına dank eder özlemesine fırsat mı vermeliyim yoksa sosyal medyada falan paylaşım yapmak normal hayatıma devam ediyormuş gibi davranmak daha mı etkili olur (nispet yapar gibi değil kesinlikle )şuan beni hiçbir yerden göremiyor birtek instagram kullanıyorum profilim gizli onu mu açsam ? Yani çok keyfsizim hep bunları kuruyorum kafamda içim acıyor
Daha 5 gün olmuş ama.

Ayrılık böyle bir sessizlik hali değil mi zaten? Hala ara ara konusmaksa niyetiniz onun ismi küsmek olur. Gönül alınır,barisilir.
En güzel ayrılık komple engelleyip daha da görmemektir vallahi:) eskiden alıştıra alıştıra , yavaş yavaş kopulsun derdim ama yaşam bana bunun ne saçma ve ayrılmayı gerçekten istemeyen taraf için süreci kötü hale getiren bir şey olduğunu öğretti...
Sizin için de eminim iletişim kurmamak daha iyi olacaktır. Stalklamayin da. Umursamamaya çalışın. O artık sizin için bir el.
Kendi hayatınıza bakın. O rahatsız olur diye yapamadığıniz şeyleri falan yapın, arkadaşlarınız varsa buluşun için ağlayın,anlatın anlatın rahatlayın... Bu da bir süreç ve aşk acısı çekmek de bir his. Neden kacinasiniz ki...insan aşk acısı çekerken yaratıcı zekası daha aktif olur,algıları açık olur. Şarkı dinlerken daha anlamlı gelir sözler.
'Dün yine seni andım, gözlerim doldu
O tatlı günlerimiz, bir anı oldu
Ayrılık geldi başa, katlanmak gerek
Seni çok çok özledim, arkadaşım eşek' şarkısının bile derinliği gözlerinizi doldurur :) ben seviyorum şahsen bu dönemi de. Hiçbir şey hissetmemekten iyidir. Duygularınızı dolu dolu yasayin, hayatınıza bakın derim ben
Ellerinize sağlık çok güzel yazmışsınız ☺️ Haklısınız yapacak hişbirşeyim yok ölümden başka herseyin çaresi var ben değil o üzülsün o ağlasın bu günler geçecek ve çok güçlü olucam

Aynı durumdayım, benim konumda da herkes sessiz kal bir şey yapma dedi. Ben ayrılık nedenini de bilmiyorum üstelik. Ve dayanamadım ve bir arkadaşını aradım hiç bir işe yaramadı. Sonra da başka bir şey yapmadım, iki haftayı çoktan geçti döndüğü de yok. İçimde hala bitmedi, aman giden gitmiş boşver vs demek kolay da başına gelen bilir unutmak zor. Oyalanmaya çalışıp aklınızı dağıtın bence bir şeylerle. Bir süre oyalanın o arada ararsa zaten arar yoksa da az da olsa alışmış olursunuz onsuzluğa. Sessiz kalıp kalmamak bir şeyi değiştirmiyor bence içi neyse sonuç o olacak.
Ayrılık nedenini bile bilmemek ..çok zor gerçekten haklısınız eğer benim mesaj atmamla kendimi hatırlatmamla olacaksa hiç olmasın sessizlik burda devreye giriyor işte aslında hatasını anlaması için bi zamanı var kullanabilen zaten yazar yazmayan da artık ne diyim ..elbet geçecek bu günler sonunda üzülen onlar olacak

Kişisine göre değişir ama bence bir süre sessiz kalıp paylaşımlara sonra başla. Çünkü erkeklerde ayrılık ilk başta bir rahatlama oh be dünya varmış hissiyle yaşanıyor sonra kafalarına dank ediyor. Kadınlarda tam tersi başta kahrolup zamanla kendine geliyor. O yüzden biraz hem kendini dinle, tam onun modu düştüğü zaman sen zaten ufak ufak toparlanmaya başladığın zaman paylaşımlara başlarsın böylelikle daha vurucu bir darbe olur ve yapay da durmaz

Geri doner mi adim atar mi diye soruyosan karsindakinin karakterine yapisina bağlı bence. Benimki mantığına biseyi oturtmussa pes etmisse geri adim pek atmazdi ice dönüktü ve gururluydu. Benim ilk ayrilik konusmasi uzerinden 7 ay gecti hic konusmayali 5 bucuk ay oldu o bir bucuk aylik zaman diliminde ara ara konustuk ama tek tarafli cabanin biseyler anlatmaya calismanin yoruculugunu ve bir ise yaramadigini, mutluluktan ziyade aci verdigini farkedince dedim sessiz kalayim artik geri cekilme vakti bu seferde boyle davranayim dedim ama hala direkt olarak bi ses yok.
Arada biseyler oldu sanki ama olmamista olabilir:) Egom icin istiyor olabilirim yazmasini falan ve tabi konusamadiklarimiz icin yuzlesmek icin cunku farkli sehirlerde yuzyuze konusamamistik korona falan filanda olmustu unutmami zorlastirdi bu yarim kalmislik. Belkide onun isine geldi tabi bilemiyorum yuzume konusabilceni sanmiyorum dedide zaten ben yuzune bakarak konusamam aman ne dramatik:) zaten uzakliktan ayrilmisti ya hoş, Ama ne var biliyomusun ben onunla eski guzel günlerimizi özlediğimi farkettim onu degil sanirim. Tam gecmedi ama kendi hayatim yogunlastikca geciyor yani baslardaki gibi degilim emin ol artik duygusaldan ziyade mantikla düşünüyorum . Baslarda boyle hissetmen normal zamanla eger derin dusunen biriysen ben gibi ve zor sevip zor birakan biriysen daha yavas bu surec ama yinede eskisi gibi olmuyo canim emin ol. Bu surecte kafani dagitip kesinlikle stalklamamn lazim cunku stalkla sanki hayatindan cikmamis gibi oluyo surec uzadikca uzuyo..
Bence nispet yapan paylaşımlar cok itici ruhsal olarak kendini topladigin dinlendigin bi surec olsun hem bazi erkeklerde tutuyo bu sessiz kalma ama taktik gibi degil sessiz kaldigin surecte elinde telefon onu bekleme stalklama kitap oku seni dinlendiren seyleri yap enerjinide onun ustunden cekmis ol yani o zaman belki özler gelir iliski kocu sayfasi vardi instagramda onada bakabilirsin ben bakiyodum belki seversin ozelden yazarim istersen belki burda reklam zannederler

YouTube da adil yildirim in 30 gun kurali videosunu izleyin 😁 kendisi diyor ki 30 gun icin sessizlige burunup mesaj atmayip dikkat cekmeye calismayip duygusal paylasimlar yapmazsaniz karsi taraf geri donebilir diyor 😌

Ayrılık sonrası sessizlik kadar doğalı yok arkadaşım. Sesini çıkarmıyorsa karşı taraf, bu olayı düşünmüş taşınmış ve bu durumdan çok da memnundur demektir. Kendimizi kandırmayalım. Artık geçmişe bakmak yerine geleceğe odaklanmalısın. Dündü, bitti.

Back
X