Ayrılık sonrası yapılacaklar

erkekler beyinden yoksun oldukları için taktik uygulamazlar tatlım sadece saçmalarlar ha tabi bu bize çektirip defolan erkekler için geçerli iyi olanları da var şimdi
bendede şu an aynı durum var.7 sene birlikteliğimiz sürdü ama kendisi yurdışındaydı senede 2 veya 3 bana geldi 2 ay önce evlendik tekrar gitti geleceğim dedi 5 aydır gelecek:))))evlilik şokuna girdi devamlı kavga ettik en ufak şeyi bahane etti ve ben sıkıldım aramadım oda bunu bahane etti tamam sen istedin dedi beni face listesinden bile çıkarmış ve aramıyor:)))

Aaaa ogle demeyin benim exim bir takdik ustasiDi beni takdikleyle kendine asik etti iliskimiz suresince kendimi taniyamaz olmusdum tartismalarda hemen bitirmeye megilliydi anlam veremiyordum yani surekli kacani oynadi bende kovaladim :confused:

Bu otamatikmen oluyor.. bundan bir kac ay once ayrildik ve bu yazi itibariyle uyguladim maili attiim dusuncemi degistirdim ve iyi geldi bana rahatladim tabiyki sancili donemi atlatdikdan sonra... ve gercekden adim atti altdan almalar gonul.almaya calismalar ama ben ofkeliydim ayrilma sebebimiz beni yaralamis onu affedemiyordum :(

Kendimi toparladim neysekintam iyi gidiyor derken bi tartisma :o ben cikarmisdim arizayi bu sefer bitti dedi! Cok sacmaydi ayrilcak bi sebeb degildi sanirim birikim neyse (ayri ulkelerdeyiz gurusmemiz zor oluyor) seminerim vardi onda yakin atladim gittim aradim ben vurdayim diye gorusucez aklimca konusucaz ve tatli baglicaz...
Neden geldin gorusmek istemiyorum dedi.. ama donene kadar arayip iyimisin diye ilgilendi gelmek istemedigini zamana ihtiyaci oldugunu soyledi ve gelmedi... yasadigim hayal kirikligini tahmin edersiniz resmen sinir kirizi gecirdim.

Ve cok kirginim ona benim icin bitti ona okadar yakinken yanima gelmemis olmasi bence bana deger vermedigini gosteriyor.

Nerden nereye geldim kusura bakmayin doluyum.

Diycem sevgilisini geri dondurmek isteyen uygulasin tabide.

Ben huzur istiyorum :( hakedeni sevmek istiyorum normal bir insan istiyorum yaaa normal

öncelikle bu bir çıktıymış arkadaşlar o sitedeki reyhan isimli arkadaş sağ olsun çevirisini yapmış yardımcı olabilmek adına bunu yaşayanlara ve arkadaşı kitabın çıktısını vermiş o yüzden yazarı falan kendisi de bilmiyormuş okudum yazdıklarını reyhan hanımın umarım bir yerlerde güzel bir hayat yaşıyordur kendisi yardımlarından sonra insanlara ne diyelim kim ingilizce bir kitabı çevirip paylaşır ki anca aşk acısı çeken biri... evet şimdi yazarın kitabında yazdıklarını reyhan adlı hanımın çevirisiyle atıyorum devamını isterseniz söyleyin lütfen devamı gelecektir. İşinize yaradı mı hepsini paylaşın arkadaşlar (benim gerçekten yaradı umarım sizin de yarar)

Yazar kitabinda ne nedenle ayrıldığınızın önemi yok diyor.Veya ne zaman ayrıldığınızın da önemi yok diyor.

Erkek arkadaşınız sizi terk etti ve siz;

İştahtan kesildiniz.
Hiç durmadan ya telefonunuzu ya da e-mailinizi kontrol ediyorsunuz.
Hiçbir şeye konsantre olamıyorsunuz.
Depresif bir sekilde dolaşıyorsunuz.
Devamlı onu düşünüp acaba napıyor, birini mi buldu diyorsunuz..

Ve bunlarin sonucu olarak da bu asagidaki hatalari mi yapiyorsunuz? :

1.Ya tamamen bitti ise deyip devamli korku icindesiniz.

2.Erkek arkadasiniza her zamankinden de iyi davranıp ona devamli ne kadar sevdiginizi soyluyorsunuz.

3.Ona ayriliginizin sizin hataniz olmadigina inandirmaya calisiyorsunuz .

4.Hic durmadan ariyorsunuz( email,telefon,sms vs..)

5.Arkadaslari, kardesleri veya akrabalari vs ile temasa geciyorsunuz.
En kotusu ise, ona size donmesi icin yalvariyorsunuz.

Erkek arkadasiniz veya sevgiliniz sizi terk ettiginde yapacaginiz en buyuk hata onun sizin uzuldugunuzu gormesi ve sizin onsuz yasayamayacaginiz mesajini vermenizdir.Bu davranislarinizla verdiginiz mesaj: “benim hic gururum yok, kendime guvenim de yok, ben bir zavalliyim, ben tek basima sensiz bir hicim ve bana istedigin gibi davranabilirsin" demektir.

Siz olsaniz boyle birine saygi duyar misiniz? Tabiki Hayir.

O halde Onun sizi reddettigi gibi ayni sekilde sizde onnu reddedin.

Ona ben de seni istemiyorum seklinde davranin.( gidin yuzune soylemeyin tabiki, davranislariniz boyle gostersin)
Bu demek degil ki erkek arkadasinizi veya sevgilinizi hatta eski esinizi istemiyorsunuz ve onu birakiyorsunuz.
Tavsiyem ( yazarin ) en az 3 veya 4 hafta kesinlikle ve kesinlikle iletisime gecmeyin.Telefon, email,sms, ne yapiyorsaniz , hepsini kesin)
Rica etmek, yalvarmak, gel bir daha deneyelim demek, mantikli fikirler sunmak erkeklerin bir kulagindan girip oburunden cikar.

Mantik yolu ile veya seni cok seviyorum demekle o kisiyi geri getiremezsiniz.
Cunku seven sizsiniz.Ve onun icin bunun hicbir onemi yoktur.Sevgiliniz sizden ayrilmayi kafasina koymustur.Ve sevdiginizi soylerek bunun degisimini saglayamazsiniz.

Ve siz aradikca ,yalvardikca aslinda erkek arkadasinizi tamamen kendinizden uzaklastiriyorsunuz.
Unutmayin kacan kovalanir ama sonuna kadar kacilmaz.Bir yerde durup ikinci plana gecis yapmaniz gerekir.
Oncelikle dedigimiz gibi sizi terk eden sevgilinizle en az 3-4 hafta kontaga gecmeyin.
Hic endiselenmeyin, birisini bulsa bile uzun surmeyecektir.Ayriliklardan sonra bulunan kisilerle
iliski devami % 2 dir.Yani kazanc sizden yanadir.% 98 yeni iliskisi biter.Bu yuzden endiselenmeyin.

Bu 3-4 haftalik zaman icinde ise kendinizle mesgul olun.Yapmak istediklerinizi yapin.
Bu belki bir hobi,belki sacinizin rengini veya modelini degistirmek, belki eski arkadaslarla bir araya gelme veya uzun zamandir yapmak istediginiz diet veya uzun suredir yapamadiginiz diger sehirdeki akraba ziyareti vs vs..

Ama mutlaka ve mutlaka kendi uzerinizde yogunlasin.Evet, kolay olamayacak sizin icin tum bunlari yapmak, o kisiyi hic aramamak...Ama ise yarayacagini goreceksiniz.
Sadece bu sure icinde sabir.

Siz ondan uzakta durdukca o sizi ozleyecektir.Simdi top sizin elinize gececek.En az endiselenen iliski icin aslinda en cok kontrolu elinde tutandir.

Cunku onun istedigi sizin aglamaniz, yalvarmaniz..Bunlara belkide cok alisik.Oysa siz farkli bir mesaj veriyorsunuz simdi.Benim sana ihtiyacim yok.Bitmesinden de hic etkilenmedim.

Bu kez panik sirasi onda olacak.hatta simdi o belkide baska birini buldugunuzu , ne kadar da cabuk onu unuttugunuzu dusunecek ve narin egosu incinecektir.Ve o gelecek size ve af dileyecektir.
Bu tur ayriliklarda ilk yol eger size sevgiliniz ''buraya kadar!!'' dedi ise KABUL edin. Hatta cok kisa bir mektup yazin.Bu mektupta ayriligi kabul ettiginizi yazin.

Devami var arkadaslar ( tabi eğer isterseniz devamını söylemeniz yeterli) .Nasil bir mektup yazilacak.

Sonrasinda ise, bu devreyi bekleyip o kisi ile kontaga gecmek ....

çok beğendimm :)

erkekler beyinden yoksun oldukları için taktik uygulamazlar tatlım sadece saçmalarlar ha tabi bu bize çektirip defolan erkekler için geçerli iyi olanları da var şimdi

devamı yok mu:) kitabın adı ne tatlım nerden kopyalıyorsun bunu linkini atabilirmisin

kizlar moralim cok bozuk bende 1 hafta once ayrildim daha once de bir cok kez ayripdik ve en son 5 ay ayri kaldik ve hic aramadim 5 ay sonra dogum gunumden bir gun once aradi ve cok guzEl bir surpriz yapti baristik birde ipad bilgisayari hediye etmek istedi kabul etmedim sadece ders calismak icin gecici bir sureligine almistim sonrasinda hersey cok gusel gidiyorken hpv vrusu die birsey varmis sanirim bu vrus bunda ortaya cikti onda sigiller cikmis oyle farketmisti sonra doktora gittik ama ben bunun agzina tükürdüm neyseki doktir kontrol etti krem verdi bende herhangi birsey cikmadi gerci smear testi yaptirmak gerekiyormus onu henuz yaptiramadim aonra doktordan ciktik onunla o kadar gusel bir konusma yaptimki maddi manevi falan aradan 2 gun gecti adamin bu konusmadan tek anladigi senin maddi drumun iyi bana ihtiyacin yok sonrasinda adam bana surekli beni kendinden sogutuyorsun demeye basaladi ve yaptigim hic birs ey yok tamam biraz bende onu umursamaz davraniyordum ama sonrasinda doktara gidicez tekrar kontrole birlikte gitmek istedigimi biliyor tek gitmekten korkuyorum dktr gitmeden bir gece once facden yaziyor yarin erken kalkicaksin biliyorsun diymi hayatim faln gene beni bekletme ( cok bekletirim normalde) sonra birdedediki sana birsey sorucam sor dedim facden baaka erkeklerle konusma tamami bende anlamadin ne dedigini ben ne diyorsun dedikce bana hala yalab soyluyrsun bu yazismalari laj diyeckoyicam onune falan diyip iyice sinirlendi bene ne oluyor kimden bahsediyorsun dedim yarin saja son iyiligimi yapicam yarin gelirken doktora ipadide getir bundan sonra gönlune gore hareiet etmem ben falan dedi bende ipadini sana gonderirim seninle görusmek istemiyorum dedim sonra telefonda konustuk adam sakin ben daha cok sinirliyim kiminle konusmami gordun diye sordum sonra kim oldugunu tahmin etigim kisinin adini soyledim su kisiyle olan kinusmami- evet dedi alti ustu soyliyceksin sununla konustum diye beni sinirlendiriyorsun bosyere dedi bende konusmada yalniz anlasilicak birsey olmadigini soyledim ayrica onun baska laflarini yuzune vurdum ve birbirimuzin yuzune kapatik.. ertesi gün aksam beni aradi ve dediki bende kalan tabaklarin vardi onlari getiriyin iyi dedim getir derdi benden ipadi almak bende bindim arabama gittim 25 dkda bekletim sonra yanina gitim arabayi girdu tabaklari arabanin icine koydu bendegerek yok deyip firlatip attim tabaklari ipadinude verdim buda sinirlendi bende bastim gttim ve 2 hafta sonra oss sinavim vardi

sinav gunu sunava girmeden once aradim 7:30 da dogal olarak acmadi bende sinava girdim telckapatin sinavdan ciktim 8 kere aramis sonra mesaj atmis aradiginda uyuyordum aradim ama tel kapali diye bende geri donmedim sonucta sinavdan cikmisim diye baktim bir kackere ust uste aradi acmadikca daha cok ariyor bende actim iste sabah cok heyecanlanmistim sinava giricektim o yuzden bir sesini duymak istedim falan dedim iyi yapmissin falan sinav nasil falan diye konustuk sonrasinda kapatim aradan yarim saat sonra buna yalnislikla cagri attim baktim ariyo acmadim saat 6 dan aksam 10 kadar 11 kez aradi acmadim sonra ben geri dondum uyuya kalmisim cok yorgunum falan k.bakma dedim ne oldu aramissin o kadar birseymi oldu merak ettim dedim oda
-beni gunduz aramissin merak ettim aradim o kadar acmadin dedi bende yok ya yalnislikla aradim neyse cok yorgunun hoscakal dedim kapatim simsi ne yapicam birdaha ararmi yoksa gercekten kiskandimi benimmi bir aciklama yapmam gerek bilmiyorum yok beklemeliyim bana fikirr verin lutfenn

Back
X