Ayrılık sonrası yaşanacak şeyler...

fairytale4

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
135
4
16
Antalya
Merhaba... Beni bi önceki açtığım konudan hatırlayanlar vardır belki... Konumun ismi "İşin içinden çıkamıyorum..." du.

Hatırlamayanlar için çok kısa bi özet geçmek istiyorum... Benim 3 senelik bi ilişkim var aileler tanışıyor ve çok iyi anlaşıyorlar fakat arada henüz söz, nişan tarzı bişey yok...

Yakın oturduğumuz icin sürekli görüşüyoruz ama ben ilişkimde hiç mutlu değilim... Erkek arkadaşımın ilgisiz tavırları, ağzı bozuk tavırları, aşırı kıskançlıkları, kompleksleri beni çok yordu... Üniversiteyi kazandım ama onun yüzünden gidemedim.....

Şimdi hemen konuya girmek istiyorum... Ben ayrılmayı çok istiyorum ama ayrıldıktan sonra olacakları düşündükçe boğazıma bi düğüm saplanıp kalıyor... :14:

Bizi zamanında çok fazla kıskanan gözler olmuştu, şimdi ayrılırsak çok fazla sevinecek insanlar var etrafta. Benim bunca zaman kimseye karşı bi kötülüğüm dokunmadı.. Erkek arkadaşımın bir sürü çevresi vardı, bir sürü de normal olarak kız arkadaşları vardı. ben bir kere bile erkek arkadaşımı arkadaşlarından koparmaya çalışmadım.. Ama zaman geçti, o olgunlaştı ben olgunlaştım, herkes işine gücüne bakmaya başladı... Dolayısıyla biçok arkadaşından koptu kendiliğinden...

Ama o arkadaşları her zaman benim bilerek onu onlardan kopardığımı düşündüler...

Şimdi ayrılınca hepsi bunu bi zafer olarak görücek, kim bilir ilişkimiz bittikten sonra nasıl kanına girecekler onun... Kim bilir nasıl kötüleyecekler beni... Sonra en başında erkek arkadaşımın ikiz kardeşi var. İkizinin de kız arkadaşı var 2 senedir. En başında o kız çok sevinecek... Hayatı boyunca benimle hep bi rekabet içindeydi. Ben hep onunla kardeş gibi olmaya çalıştım hep iyi olmak istedim ama o en başından benimle samimiyet kurmak istemedi. Zaten yapısı da öyle, soğuk bi kız. Otururuz iki cümle laf etmez.. Yani sırf bana karşı değil herkese karşı böyle... Beni her zaman erkek arkadaşımın ailesinden kıskandı.. Kendisi o kadar samimi olamadığı için kaç defa kıskançlık krizlerine girdi. halbuki ne gerek var böyle şeylere, ben onu ilk gördüğüm an çok sevmiştim. çok istemiştim yakın bi dostluğumuz olsun diye ama olmadı...Şimdi ayrılırsak o da çok sevinecek ayrılığımıza :14:

Ayrılık değil de ayrılık sonrası olacak şeylerden korkuyorum... Sonra düşünüyorum acaba ailesi ne olacak? Ailesi beni çok sever ben de onları kendi ailemden ayrı tutmam. Annesine "anne" diyorum... Bitince nasıl olacak? Arasan bi türlü aramasan bi türlü.. :14:

Altından kalkabilir miyim acaba? Erkek arkadaşımla gerçekten hiç mutlu değilim... Ayrılığı kafama koydum ama diyorum ya; ayrılıktan değil de ayrılık sonrası olacakları düşünmek çok üzüyor beni :14:

Aranızda böyle uzun süreli ilişkisini bitiren tecrübeli arkadaşlarım vardır mutlaka, sizler ne yaşadınız ayrılık sonrası? Sizde de böyle bi korku olmuş muydu? Nasıl atlatacağım ben bittikten sonra? :14: :14:

Son düzenleme:
ayrılmayı istiyorsan bu sana gerçekten zarar veren ilişkiye dönüştüyse neden başkalarının ne düşüneceğini önemsiyorsun ki? onlar senin yakının bile değil ayrıldığın insanın çevresi üstelik.

ayrılmayı istiyorsan bu sana gerçekten zarar veren ilişkiye dönüştüyse neden başkalarının ne düşüneceğini önemsiyorsun ki? onlar senin yakının bile değil ayrıldığın insanın çevresi üstelik.

Haklısınız ama bilmiyorum işte düşündükçe çok rahatsız oluyorum... Sırf o da değil ki konu... Ailesi ne olacak? Benim mi açıklamam gerek ayrıldığımızı? sonrasında herşey bittikten sonra onları arasan bi türlü aramasan bi türlü.. Bi de erkek arkadaşımın bu ayın sonunda halası doğum yapacak. Halasını da tanıyorum çok samimiyiz.. Hastaneye hep birlikte gidicektik doğuma... Ama şimdi ben ayrılınca öyle bişey de mümkün olmayacak. Ne yapmam gerek hiç bilmiyorum her yerden sıkışmış hissediyorum kendimi daha önce başıma hic böyle bişey gelmemişti o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum :14:

Bu birlikteligin seni cok mutsuz ettigini yazmissin. Ayrilik durumunda diger insanlarin mutlulugundan rahatsiz olmaktansa, su anki mutsuz goruntunun aslinda onlari ne kadar mutlu edecegini dusun, eger illa kendimden ziyade baskalarinin dusuncesi onemli diyorsan..

Mutsuzmussun, otesi varmi?

Bu birlikteligin seni cok mutsuz ettigini yazmissin. Ayrilik durumunda diger insanlarin mutlulugundan rahatsiz olmaktansa, su anki mutsuz goruntunun aslinda onlari ne kadar mutlu edecegini dusun, eger illa kendimden ziyade baskalarinin dusuncesi onemli diyorsan..

Mutsuzmussun, otesi varmi?

Haklısınız, çok teşekkür ederim yorumunuz için...

Haklısınız ama bilmiyorum işte düşündükçe çok rahatsız oluyorum... Sırf o da değil ki konu... Ailesi ne olacak? Benim mi açıklamam gerek ayrıldığımızı? sonrasında herşey bittikten sonra onları arasan bi türlü aramasan bi türlü.. Bi de erkek arkadaşımın bu ayın sonunda halası doğum yapacak. Halasını da tanıyorum çok samimiyiz.. Hastaneye hep birlikte gidicektik doğuma... Ama şimdi ben ayrılınca öyle bişey de mümkün olmayacak. Ne yapmam gerek hiç bilmiyorum her yerden sıkışmış hissediyorum kendimi daha önce başıma hic böyle bişey gelmemişti o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum :14:
doğum yapan halasına telefon açar tebrik edersin evli değilsin nişanlı değilsin kimseye açıklama mecburiyetindede değilsin.:ssz:

ayrılık sonrasını sevmiyorum çok zor oluyo böyle düğüm düğüm oluyo insan
sürekli sosyal medyadan takip
imalı şarkılar
sözler
hele benim erkek arkadaşım gibi yanlış insanmış gibi laflar duyarsan gör bak neler oluyo
zor ama atlatılmayacak bişey değil

ayrılık sonrasını sevmiyorum çok zor oluyo böyle düğüm düğüm oluyo insan
sürekli sosyal medyadan takip
imalı şarkılar
sözler
hele benim erkek arkadaşım gibi yanlış insanmış gibi laflar duyarsan gör bak neler oluyo
zor ama atlatılmayacak bişey değil

Evet aynen öyle... Ayrılıktan çok ayrılık sonrası şeyler yorucak beni. Bi de yaşanan onca güzel şeyin üstüne seni kötü hatırlaması da ayriyetten sinir bozucu bi durum... Her ne kadar dışardan kolay gibi görünse de öyle hemen kestirip atmak çok zor oluyor maalesef...

Evet aynen öyle... Ayrılıktan çok ayrılık sonrası şeyler yorucak beni. Bi de yaşanan onca güzel şeyin üstüne seni kötü hatırlaması da ayriyetten sinir bozucu bi durum... Her ne kadar dışardan kolay gibi görünse de öyle hemen kestirip atmak çok zor oluyor maalesef...

yakın arkadaşlarınızla bi süre görüşme en çok da onlar üzer sizi
tek takılın

bu nasıl ayrılınır kompleksi sanırım
ayrılmak isteyen herkeste oluşan bir duygu
verdiğin emekleri ve karşılaşacağın sorunları düşünür göze alamazsın
oysa bir ilişkiyi devam ettiren tek neden ayrılık sonrası oluşacak sorunlar olmamalı
çünkü evlendikten sonra boşanmak çok daha zor
boşandıktan sonraki sorunlar çok daha yıpratıcı

Son düzenleme:
bu nasıl ayrılınır kompleksi sanırım
ayrılmak isteyen herkeste oluşan bir duygu
verdiğin emekleri ve karşılaşacağın sorunları düşünür göze alamazsın
oysa bir ilişkiyi devam ettiren tek neden ayrılık sonrası oluşacak sorunlar olmamalı
çünkü evlendikten sonra boşanmak çok daha zor
boşandıktan sonraki sorunlar çok daha yıpratıcı

Çooook haklısınız... İlerde geri dönüşü daha zor olabilir evet... Şimdi arada hiçbi bağ yokken koparmak daha kolay ama ilerde boşanmak ve boşandıktan sonraki sorunlar daha yıpratıcı olur sizin de dediğiniz gibi... Çok haklısınız çok teşekkür ederim yorumunuz için..

daha önceki konunuda biliyorum canım maalesef toplum olarak elalem ne der die düşünmekten kendi hayatımızı yaşayamıyoruz
millet ne derse desin sen kendi mutluluğuna bak kötü olduğunda o düşündüklerinin hiçbiri yanında olmucak çünkü

daha önceki konunuda biliyorum canım maalesef toplum olarak elalem ne der die düşünmekten kendi hayatımızı yaşayamıyoruz
millet ne derse desin sen kendi mutluluğuna bak kötü olduğunda o düşündüklerinin hiçbiri yanında olmucak çünkü

Hakısınız, aslında başkaları ne düşünürden ziyade hani acaba kendim kaldıracak mıyım yaşananları onu düşünüyorum... En iyisi ayrıldıktan sonra bi daha onu ve olanları hiç düşünmemek galiba... Çok teşekkür ederim yorumunuz çoookk :16:

başkalarının ne düşündüğüne bu kadar takılmamalısınız. çünkü onların zafer ya da kayıplarıyla ne eksiliyoruz, ne artıyoruz. merkezi kendiniz, istekleriniz ve kendi mutluluğunuz olarak belirleyin. siz ayrılınca sevinenler olabilir. her ilişkinin düşmanı var bu hayatta gizli olsun açık olsun. ama onların hayatında bir artı olmaz, sizin de hayatınızda bir eksi olmaz. bunu niye bir kayıp olarak görüyorsunuz?

şimdi ayrıldıktan sonra bu insanlardan birisi erkek arkadaşınıza yanaşırsa onunla rekabete girip sevmediğiniz bir adamı sırf hırs uğruna geri almaya çalışacak bir yapıda gibi geldiniz bana. çok dikkatli olmanız gerekiyor. ben sizi başka birine aşık olduğunuzu yazdınız diye anımsıyordum oysa ki. bilmiyorum yanlış mı anımsıyorum. hırsınıza kurban olmayın.

Bende 3 yıllık ilişkmi bitirdim. ailesini ailem gibi görürdüm( ne kadar aptal olduğumu sonradan anladım). kendisi çok kıskançtı ama birsürü hayal kurmuştuk işte. aileler tanıştı ve o gün çok terbiyesizce davrandıkları için ayrıldım ondan. o gün çok ağladım. ama sonra her geçen gün şükrettim. zaten o kadar yıpranmışımki farkına bile varamamışım. şimdi sözlüyüm... Allahım hayırlısını nasip etsin. onun ailesi falan diye düşünme. sen kafanda bitirdiysen mutsuzsan milletin hibirşey demeye hakkı yok. diyende desin dursun oralı olma. bi şekilde geçiyo. helede seni yıprattıysa üstünden bi yük kalkmış gibi oluyo...

Kalbin başkasında olduğu için hiçbirini umursamayacaksın diye düşünüyorum

Canım, benim de 6 senelik bi ilişkin var.. Ayrılmadıkları tabii birlikteyiz. Hatta şuan o balık tutarken onu izliyorum..:)... Konunu okuyunca kendimi yerine koydum bi şekilde bu aşamaya gelsek neler hissedrrdim diye. Haklisin düşüncesi bile çok zor. Şun hala çok güçlü bu bağımsız var hala, boyle birşeyasla ddüşünmüyoru belki onun da etkisi var bana bu kadar zor gelmesinde... Ama sen mutsu olduğunu yazmissin. Bu bambaşka bi konu . senin mutluluğundan daha değerli bi şey yok inan. İnşa kar kaç senelik evliliklerini bitiriyolar, hem de yaarinda evlatlariyla. Onlar bile butun bu yasanacaklatn üstesinden gelebiliyosa, senin basaramicagin kaldiramicagin bi durum asla yok ... Önemli olan senin mutluluğun senin hayatin. Gerisi çok çok onemsiz

evlıler boşanırken senın kadar düşünmüyorlardır..

sanane kım ne dusunurse duşunsun..

ayrılınca önüne bakacaksın,gerıye degıl..

Merhaba... Beni bi önceki açtığım konudan hatırlayanlar vardır belki... Konumun ismi "İşin içinden çıkamıyorum..." du.

Hatırlamayanlar için çok kısa bi özet geçmek istiyorum... Benim 3 senelik bi ilişkim var aileler tanışıyor ve çok iyi anlaşıyorlar fakat arada henüz söz, nişan tarzı bişey yok...

Yakın oturduğumuz icin sürekli görüşüyoruz ama ben ilişkimde hiç mutlu değilim... Erkek arkadaşımın ilgisiz tavırları, ağzı bozuk tavırları, aşırı kıskançlıkları, kompleksleri beni çok yordu... Üniversiteyi kazandım ama onun yüzünden gidemedim.....

Şimdi hemen konuya girmek istiyorum... Ben ayrılmayı çok istiyorum ama ayrıldıktan sonra olacakları düşündükçe boğazıma bi düğüm saplanıp kalıyor... :14:

Bizi zamanında çok fazla kıskanan gözler olmuştu, şimdi ayrılırsak çok fazla sevinecek insanlar var etrafta. Benim bunca zaman kimseye karşı bi kötülüğüm dokunmadı.. Erkek arkadaşımın bir sürü çevresi vardı, bir sürü de normal olarak kız arkadaşları vardı. ben bir kere bile erkek arkadaşımı arkadaşlarından koparmaya çalışmadım.. Ama zaman geçti, o olgunlaştı ben olgunlaştım, herkes işine gücüne bakmaya başladı... Dolayısıyla biçok arkadaşından koptu kendiliğinden...

Ama o arkadaşları her zaman benim bilerek onu onlardan kopardığımı düşündüler...

Şimdi ayrılınca hepsi bunu bi zafer olarak görücek, kim bilir ilişkimiz bittikten sonra nasıl kanına girecekler onun... Kim bilir nasıl kötüleyecekler beni... Sonra en başında erkek arkadaşımın ikiz kardeşi var. İkizinin de kız arkadaşı var 2 senedir. En başında o kız çok sevinecek... Hayatı boyunca benimle hep bi rekabet içindeydi. Ben hep onunla kardeş gibi olmaya çalıştım hep iyi olmak istedim ama o en başından benimle samimiyet kurmak istemedi. Zaten yapısı da öyle, soğuk bi kız. Otururuz iki cümle laf etmez.. Yani sırf bana karşı değil herkese karşı böyle... Beni her zaman erkek arkadaşımın ailesinden kıskandı.. Kendisi o kadar samimi olamadığı için kaç defa kıskançlık krizlerine girdi. halbuki ne gerek var böyle şeylere, ben onu ilk gördüğüm an çok sevmiştim. çok istemiştim yakın bi dostluğumuz olsun diye ama olmadı...Şimdi ayrılırsak o da çok sevinecek ayrılığımıza :14:

Ayrılık değil de ayrılık sonrası olacak şeylerden korkuyorum... Sonra düşünüyorum acaba ailesi ne olacak? Ailesi beni çok sever ben de onları kendi ailemden ayrı tutmam. Annesine "anne" diyorum... Bitince nasıl olacak? Arasan bi türlü aramasan bi türlü.. :14:

Altından kalkabilir miyim acaba? Erkek arkadaşımla gerçekten hiç mutlu değilim... Ayrılığı kafama koydum ama diyorum ya; ayrılıktan değil de ayrılık sonrası olacakları düşünmek çok üzüyor beni :14:

Aranızda böyle uzun süreli ilişkisini bitiren tecrübeli arkadaşlarım vardır mutlaka, sizler ne yaşadınız ayrılık sonrası? Sizde de böyle bi korku olmuş muydu? Nasıl atlatacağım ben bittikten sonra? :14: :14:

herkesi boşver öncelikle kendini düşün sen mutlu degilsen bitir bu ilişkiyi zaten kafanda bitirmissin ama dille getırmeye cesaretin yok
ayrıca o aileye bu kadar yakın olma inan kı çok canın yanar..ikizin sözlusu dedıgın kızda aynı sekılde o evde denk gelırseniz seni kıskandırmak için herseyi yapacak cunku artık o evin kızı sen degılsın bence o oldu
laflarımı yanlıs anlama ama hayatına cekı düzen ver o aileyle arana mesafe koy

Back
X