Ayrılık Sonrası Yaşanan Ümitsizlik Duygusu

Bende birkez nişan atmış, sonrasında yine ciddiyete binmek üzereyken birinden ayrılmış biri olarak yazıyorum. Gerçekten hepsi geçiyor, bu ümitsizlik bile. İnsanlara bidaha nasıl güvenirim diye düşünmen çok doğal ama güvenmeye devam edeceksin. Belki bi hayal kırıklığına daha uğrayacaksın ama güvenmeye devam edeceksin. Yaşadığımız hayal kırıklıkları bizi olgunlaştırıp tecrübe sahibi yapıyor. Sadece ikili ilişki bazında değil, insanlarla sosyal iletişimin bile farklı oluyor eğer defalarca hayal kırıklığı yaşadıysan. Hayata bakış açın değişiyor ve ruhsal olarak güçleniyorsun. İnsanlar gerçek yüzünü ayrılırken gösterirmiş, şükret ve yoluna devam et. 1,5 ay çok kısa bir süre doğrulama ben zamanın insanları tanımada etkili olduğunu düşünmüyorum, insanların öfke ve üzgün anında ne oldukları ortaya çıkıyor. O yüzden kimseyle ki bu arkadaş bile olsa, öfkeli anını görmeden hayatıma almıyorum. Çok efendi, kibar, öfkelenince bile sadece gülüp geçen insanlardan uzak dururum mesela. Yada öfkelenince gözü hiç bişey görmeyen, günlerce öfkesi dinmeyen insanlardanda. Umarım karşınıza güvendiğiniz icin hergün şükredeceğiniz iyi bi insan çıkar. Hayat hayal kırıklıklarını düşünüp ümitsizliğe kapılmak icin yeterince kısa, inşallah çok mutlu olursunuz

Evlenmeden çocuk olmadan ayrılmanız büyük şans

Çok teşekkür ederim. Bu söyledikleriniz öyle iyi geldi ki...Zamanın yaraları sarmasını beklemek gerek galiba.

Hayatta her tülü Sevinçte üzüntüde biz insanlar için
Her şerde bi hayır vardır unutmayın
Ve dua edin ki nikahtan dçnmediniz boşanmak en zoru
Bazen hayatta öyle fırtınalarla karşılaşırız ki öleceğimizi sanatız ama ardından öyle bir güneş açar öyle bi güzellikler gelir ki Fırtınaya teşekkür bile ederiz :)
İnşallah karşınıza sizi çok seven değer veren iyi ki tanımışım diyebileceğiniz biri çıkar
Sadece zamana ihtiyacınız var

Şöyle söyleyeyim bu şahsın ayrılık anına kadar büyük bir öfkesine hiç şahit olmadım. Sürekli kontrollü biriydi. Aslında bu beni tedirgin etmiyor değili. Yani köprüyü geçene kadar kendini tutuyor gibi bir his vardı içimde ama elimde somut bir delil yoktu. Sadece his olunca da insan emin olamıyor. Yaşanıp çıkarılacak dersler varmış diyorum artık. Niçinini ,nasılını sorguladıkça çıkamıyor insan içinden.
Güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim. İnşallah siz de sizin kıymetinizi bilenve birlikte çok mutlu olacağınız biri ile karşılaşırsınız.

Hepsini okudum

Evin tek oğlu, tek çocuğu her zaman problemdir..Bu kişilerle evlenirken iki kere düşünmek lazim.Evlendikten sonra büyük problemler yasardın bu kişi ve ailesiyle. Böylesi isabetli olmuş.

Senin yalvarmani beklemis..

Seni takdir ediyorum, aramaman, mesaj atmaman çok isabetli olmuş. Yoksa birde arkandan yalvardı diye konuşacaktı..

Şer gibi görünenlerde bir hayır olduğuna inanırım. Bu olayla Allahın onu benim hayatımdan çıkardığını düşünüyorum. Şu son yaşananlar olmasa onun gerçek yüzünü göreneyecektim. Belki de o ayrılığı tercih etmese ben 15 gün kala ayrılmayı tercih etmeyecek vicdan yapacaktım. Acaba ona haksızlık mı yaptım,hakka mı girdim diye vicdanım sızlayacaktı. Ayrılık kararının ondan gelmesi aslında benim için çok iyi oldu. Vicdanım çok rahat. İçimde hiç bir keşke yok. Çok şükür.

Güzel yorumunuz ve temennileriniz için çok teşekkür ederim.

Maalesef öyleymiş. Hem tek erkek hem en küçük çocuk olunca üstüne çok fazla düşmüşler. Tabi bunu bana yansıtmadılar uzun bir süre. Son süreçte oğullarını üzen kötü gelin oldum. Oğlullarını mutlu ederken benden iyisi yoktu. Her şey tersine dönünce ben de kötü oluverdim. Allah kıymet bilen insanlarla karşılaştırsın. İnsanın nankörü de bir ayrı kötü.
Desteğiniz ve fikirleriniz için teşekkür ederim.

Ben sizin kararlı duruşunuza hayran kaldım. Sizin yerinizde olsam öyle bir durumda yani evliliğe bu kadar az kalmışken sizin gösterdiğiniz dirayeti gösteremeyebilirdim. Karşınıza daha iyi insanlar çıkacağına eminim.

Çok teşekkür ederim. Kendime duyduğum saygıdan ötürü bu dirayeti göstermek zorundaydım. Yoksa evlenseydim bu adam bende ne özsaygı ne özgüven bırakırdı.

Allah korumuş,onlarla bir ömür geçireceğine şimdi üzül daha iyi.Daha nice güzel insan çıkar karşına .En doğrusunu yapmışsın

Güzel ve olumlu fikirleriyle destek olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Kendimi düne göre daha iyi hissediyorum. İnşallah geçecek her şey..

Hepsini okudum.bundan yıllar önce 4 yılımı verdiğim insan tam da sözlenecekken terk etti.tam 3 yıl yasını tuttum.hayatımdaki en büyük pişmanlığım..sapasağlam duramadım tekrar döner umudu vardı çünkü.tabi bu süre zarfında o hiç iletişimi koparmadı ara sıra o yazardı.sonra bi baktım ki tanıdığım bi kızla evlendi.ondan sonra denedim birilerine güvenmeyi tekrardan hayata dahil olmayı.o kadar hayal kırıklığı yaşadım ki..ama biliyorum ve inanıyorum ki bizi hak eden, değer veren insanlar var.sen de umudunu kaybetme sakın ve hep dua et..Bir gün bizi sevecek insanlar çıkacak karşımıza.Muhakkak ki olmuş olan olacak olanların en hayırlısıdır.Ve iyi ki her şeyi en başta Rabbim sana göstermiş.Gerçekten sevdiği kuluymuşsun..

Evren boslugu sevmezmis. Belki de birinin gelmesi icin bunun gitmesi gerekiyordu.

Gecmis olsun. Guclu birisin. Kararini verip uygulayan, kararindan donmeyen...hep boyle kal. Mutlu olmani dilerim.

Bu arada hic bir ayrilik guzel bitmez, boyle bittigi icin uzulme. Yoluna devam et. Hayat zamani gelince uygun kisiyi karsina cikaracaktir. Sevgiyle kal..

Çok teşekkür ederim. Yaşananlara bir tecrübe diyorum artık. "Olmuş olan olacak olanların en hayırlısıdır." ne güzel bir söz. Bunu aklımdan çıkarmayayım. İnşallah siz de çok mutlu olursunuz.

Aslında kötü bitmiş olması bende ufacık dahi olsa sevgisinin kalmamasını sağladı. O açıdan bakınca bunda da böyle bir hayır varmış diyorum.
Desteğiniz ve hakkımdaki olumlu fikirleriniz için çok teşekkür ederim. Siz de sevgiyle kalın..

Insanlar niye bu kadar kötü ve acımasız anlamıyorum. Ben okurken bu kadar kalbim kırıldı, siz yaşayan olarak nasıl kırıldınız tahmin edemiyorum.İnşallah çabucak anlatırsınız. Rabbim yardımcınız olsun.

Memurun cümlesine şaşırdım ben, memurla damat adayı tanışıyor muydu? Bu arada Allah kurtarmış sizi, hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…