Ayrılık sonrası

icegirl21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2015
120
99
98
30
Gecenlerde alti senelik iliskimin aldatilmayla bittigine dair bir konu acmistim. Acikcasi aldatma affedilemez diye dusunuyorum o yuzden ayrildigima pisman degilim ama kendime olan butun guvenim gitmis durumda. Sanki bir daha hic mutlu olamiycakmisim hic sevip sevilemiycekmisim gibi hissediyorum. Kendimi cok sanssiz hissediyorum alti sene butun emeklerimi dusununce cok kotu oluyorum. Surekli iyi anilarimiz aklima geliyor bu huyumdan nefret ediyorum. :( Sizler ayrilik sonrasini nasil atlattiniz?

Annem şu mavi kubbenin altında unutulmayacak dert yok derdi. Yaran şu an çok taze ama emin ol zamanla iyileşeceksin. İnsan ölüm acısına bile dayanacak kadar sabırlı bir varlık.

Bu dönemde kendine mutlaka bir hobi bir uğraş bul. Düşünmemek en iyisi bu dönemde

Hisleriniz normal.Ama zamanla azalmazsa uzmana başvurun.Olur mu öyle şey.Kimler çıkar daha karşınıza.Sevinin böyle bir adamdan kurtulduğunuz için.Sadakat yoksunuymuş düşünün evli olsaydınız birde.O zaman herşey daha zor olurdu.
Ne güzel günler göreceksiniz daha.

19 yaşında gözünüz açılmadan bir ilişkiye başlamışsınız ve 6 yıl dile kolay karşınızdaki kişi sizi aldatmışsa bu 6 yıl içinde kaç kişiyi sizin yerinize koymuştur merak ediyorum çünkü birçok insan bu ilişkileri gönül eğlendirme olarak görüyor sonucu evlilik görmüyor ki tabi sizin durumu bilemem.

Daha önce çok çok daha kötü günleriniz geçmedi mi bu da geçer elbet bu kötü karanlık gecemizin çok aydınlık ve mutluluk dolu gündüzleri de çok yakındır merak etmeyin tekrar sevilirsiniz de seversinizde elbet bu günleri hatırlayıp iyi ki diyceniz zaman da gelir herşey bizim kafamızda kendinizi üzmeyin ve ne kadar harika bir insan oldugunuzu hatrlayın lütfen insanın tüm evrene olan sevgisi en çokk kendisini sevmesinden başlar bunuda unutmayın 😍😍

Annem şu mavi kubbenin altında unutulmayacak dert yok derdi. Yaran şu an çok taze ama emin ol zamanla iyileşeceksin. İnsan ölüm acısına bile dayanacak kadar sabırlı bir varlık.

Bu dönemde kendine mutlaka bir hobi bir uğraş bul. Düşünmemek en iyisi bu dönemde
Evet haklisiniz bende icimden hep zaman zaman diyorum ama saglikli dusunemiyorum son siralar sanirim.
Yorumunuz icin tesekkur ederim en yakin zamanda hobi edinmeliyim.

Kolay olmayacak evet ama,geçecek.Zor olan 6 yıllık bir alışkanlığın bitmesi. Bitebiliyorsa,geçebilir de. Unutulabilir de. Zaman verin kendinize.

Gecenlerde alti senelik iliskimin aldatilmayla bittigine dair bir konu acmistim. Acikcasi aldatma affedilemez diye dusunuyorum o yuzden ayrildigima pisman degilim ama kendime olan butun guvenim gitmis durumda. Sanki bir daha hic mutlu olamiycakmisim hic sevip sevilemiycekmisim gibi hissediyorum. Kendimi cok sanssiz hissediyorum alti sene butun emeklerimi dusununce cok kotu oluyorum. Surekli iyi anilarimiz aklima geliyor bu huyumdan nefret ediyorum. :( Sizler ayrilik sonrasini nasil atlattiniz?
Civiyi civi söker.Tabi önce gönlüne bir tatil ver.

Hisleriniz normal.Ama zamanla azalmazsa uzmana başvurun.Olur mu öyle şey.Kimler çıkar daha karşınıza.Sevinin böyle bir adamdan kurtulduğunuz için.Sadakat yoksunuymuş düşünün evli olsaydınız birde.O zaman herşey daha zor olurdu.
Ne güzel günler göreceksiniz daha.
Uzmana basvurmayi dusunuyorum acikcasi dusundugumden daha fazla etkiledi bu olay beni. Evet haklisiniz bende kendime diyorum evli olsaydin durum daha zor olurdu veya bu durumu ogrenmeyip evlenip aldatilsaydim daha kotu olabilirdim ama bazen iste kendime soz dinletemeyip uzuluyorum.
Yorumunuz icin tesekkur ederim

Size umut olur belki bende aldatıldım ilk aşkım tarafından hemde onun ardından tek dayanagım olan babamın annemi aldattığını ögrendim bir haftada hayatımın merkezindeki iki kişiyi de kaybettim ve çok acı çektim o zamanlar insanın gögüs kafesi içine batar mı sanki o bütün kemikler bıcak gibi bana saplanıyordu öyle bir acı ama aştım çok şükür şuan evliyim beni çok seven gözümün içine bakan Bi kocam var ona deli gibi aşığım anlatılamaz yani ve bu mutlulugum şuan ikiye katlanmış durumda sevdigim adamın bebegini taşıyorum demem o ki herşey geçiyor mutlu oluyorsun sonunda sadece biraz sabır bolca dua yeterli

19 yaşında gözünüz açılmadan bir ilişkiye başlamışsınız ve 6 yıl dile kolay karşınızdaki kişi sizi aldatmışsa bu 6 yıl içinde kaç kişiyi sizin yerinize koymuştur merak ediyorum çünkü birçok insan bu ilişkileri gönül eğlendirme olarak görüyor sonucu evlilik görmüyor ki tabi sizin durumu bilemem.
Evet cok erken basladim onla birlikte buyudum diyebilirim belki de o yuzden boyle cok uzuluyorum. Bana basindan beri cok ciddi yaklasmisti bilemiyorum belkide ben tam taniyamadim aldatilmadan sonra kendimi surekli sorguluyorum.
Tesekkur ederim yorumunuz icin.

Daha önce çok çok daha kötü günleriniz geçmedi mi bu da geçer elbet bu kötü karanlık gecemizin çok aydınlık ve mutluluk dolu gündüzleri de çok yakındır merak etmeyin tekrar sevilirsiniz de seversinizde elbet bu günleri hatırlayıp iyi ki diyceniz zaman da gelir herşey bizim kafamızda kendinizi üzmeyin ve ne kadar harika bir insan oldugunuzu hatrlayın lütfen insanın tüm evrene olan sevgisi en çokk kendisini sevmesinden başlar bunuda unutmayın 😍😍
Haklisiniz sanirim son zamanlarda saglikli dusunemiyorum bende kendi kendime zamanla duzelicek diye surekli diyorum ama gelin gorun ki gunun sonunda yine kendimi agliyarak buluyorum.
Guzel yorumunuz icin cok tesekkur ederim kendimi sevmeyi ogrenmem gerekiyor sanirim

Uzmana basvurmayi dusunuyorum acikcasi dusundugumden daha fazla etkiledi bu olay beni. Evet haklisiniz bende kendime diyorum evli olsaydin durum daha zor olurdu veya bu durumu ogrenmeyip evlenip aldatilsaydim daha kotu olabilirdim ama bazen iste kendime soz dinletemeyip uzuluyorum.
Yorumunuz icin tesekkur ederim
Tabiki etkilenmişsinizdir bu çok normal.6 yıllık ilişki sonuçta.Ama kendinize tekrar tekrar hatırlatın.6 yıllık ilişkiyi, emeği onursuzlukla bozan siz değilsiniz.Siz bir şey kaybetmediniz tam aksi yeni bir firsat kazandınız;) Şimdi önünüzde yepyeni bir sayfa açabileceğiniz bir hayat var.Önce kendinizi toparlayın devamı gelir zaten :) Rica ederim ne demek.:KK54:

Size umut olur belki bende aldatıldım ilk aşkım tarafından hemde onun ardından tek dayanagım olan babamın annemi aldattığını ögrendim bir haftada hayatımın merkezindeki iki kişiyi de kaybettim ve çok acı çektim o zamanlar insanın gögüs kafesi içine batar mı sanki o bütün kemikler bıcak gibi bana saplanıyordu öyle bir acı ama aştım çok şükür şuan evliyim beni çok seven gözümün içine bakan Bi kocam var ona deli gibi aşığım anlatılamaz yani ve bu mutlulugum şuan ikiye katlanmış durumda sevdigim adamın bebegini taşıyorum demem o ki herşey geçiyor mutlu oluyorsun sonunda sadece biraz sabır bolca dua yeterli
Yorumunuz icin cok cok tesekkur ederim.
Insallah bende ilerde sevmeyi sevilmeyi tekrar tadabilirim suan hic pozitif dusunemiyorum :( aynen dediginiz gibi banada oyle bicak gibi saplaniyor surekli icim daraliyor gururum cok kirildi ve benimde ilk askim ve ilk sevgilimdi. Bilemiyorum zamanla duzelirim insallah :(

Tabiki etkilenmişsinizdir bu çok normal.6 yıllık ilişki sonuçta.Ama kendinize tekrar tekrar hatırlatın.6 yıllık ilişkiyi, emeği onursuzlukla bozan siz değilsiniz.Siz bir şey kaybetmediniz tam aksi yeni bir firsat kazandınız:KK66: Şimdi önünüzde yepyeni bir sayfa açabileceğiniz bir hayat var.Önce kendinizi toparlayın devamı gelir zaten :) Rica ederim ne demek.:KK54:
Oyle dusunmeliyim sanirim. Yani bana boyle bir kotuluk yapmasina ragmen surekli kendime ben nerde hata yaptim diye sorup durdum :( sanirim once kendimi duzgunce toparlamam gerek birkac gunde birkac kilo verdim zombi gibi oldum resmen kendimi duzeltmeye bir yerden baslamaliyim

Yorumunuz icin cok cok tesekkur ederim.
Insallah bende ilerde sevmeyi sevilmeyi tekrar tadabilirim suan hic pozitif dusunemiyorum :( aynen dediginiz gibi banada oyle bicak gibi saplaniyor surekli icim daraliyor gururum cok kirildi ve benimde ilk askim ve ilk sevgilimdi. Bilemiyorum zamanla duzelirim insallah :(
Benden sana tavsiye geri dönme daha fazla mutsuz olma yoluna bak hak ettigin sevgiyi ilerde göreceksin insan kalbinin temizliğine göre yaşar hayatı senin hayatın da güzel olacak bekle sadece

Ben gecen hafta Red ettiğim kişinin haksizliklarina tehdidlerine ailem ve cevrem den 2 arkadasimin rahatsız edilmesine maruz kaldim. Emin olun Allahın izniyle gececek bun süreçler sadece yanınızda gercekten dost olan kendine sölenen 2 söze inandim arkadinizdan atıp tutmayan insanlar olsun yeterli cünkü bu zor sürecte sadece gercek dostlara aileye ve kendine ihtiyacınız olacak Rabbim yar ve yardımcınız olsun hersey insan için insanin basima geliyor bunu unutmayın

Back
X