• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık sonrası

Çalışıyordu paradını kazanıyordu. Evıde vardı arabasıda. Herseyım var demıstubyadıtlatım benı anlamıyor demıstı

Anne babasi vefat mi etmiş neden anne baba yok emin misiniz olmadigina?

Madem onceden de calisiyordu, desteksiz hem kendini gecindirip hem okuyup bi de ev araba almişsa niye işe girince size sirt cevirdigini dusundunuz ki?

Canım kızacak ne var bunda? İnsan her yaşta başka bir şey öğreniyor. Bu kadar atıp tutan birine temkinli yaklaşmak gerektiğini öğrenmiş oldum dersin. Çok daha acı bir şekilde de öğrenebilirdin. Alt tarafı 9 ayın gitmiş. Ben gerçekten abarttığını, kendine haksızlık ettiğini düşünüyorum.
Teşekkür ederım. Benım değer yargılarım vardı. Hepsını yıktım. Saçma bır bahane ve güle güle. Aşagılık gıbı hıssedıorum.

Kendini kullandırtmak değil ki seninki. S3n zevk almadan mı yaptın. Her güzel seyin bir sonu vardır diye düşün. Zaten evlenmeniz biraz saçma olurdu. İlerisi için. Ve şuan çok çok küçükmüş. Bide erkek. Kadın olsa aklı basında olur dicem
Tabıkı zevk aldım ama ne bıleyım sankı kullanılmıs gıbı hıssedıotum

Anne babasi vefat mi etmiş neden anne baba yok emin misiniz olmadigina?

Madem onceden de calisiyordu, desteksiz hem kendini gecindirip hem okuyup bi de ev araba almişsa niye işe girince size sirt cevirdigini dusundunuz ki?
Ayrıldı ya hani benden ondan .

Ayrıldı ya hani benden ondan .

Yani sanki işe girdiği için sizden ayrildi artik ihtiyaci kalmadi gibi yazmişsiniz da ondan.
Neyse ilişkilere evlilige gider gozuyle bakmamak lazim. Bu şartlarda olmasa bile bu boyledir.
Garantici olanlar zaten zaten gorucu usulu, evlilik niyetiyle bir araya gelir olacaksa olur olmayacaksa devam edilmez.

Ama sevgili olmak öyle bir şey değil. 🤷

Yani sanki işe girdiği için sizden ayrildi artik ihtiyaci kalmadi gibi yazmişsiniz da ondan.
Neyse ilişkilere evlilige gider gozuyle bakmamak lazim. Bu şartlarda olmasa bile bu boyledir.
Garantici olanlar zaten zaten gorucu usulu, evlilik niyetiyle bir araya gelir olacaksa olur olmayacaksa devam edilmez.

Ama sevgili olmak öyle bir şey değil. 🤷
Anladım

Kendini kullandırtmak değil ki seninki. S3n zevk almadan mı yaptın. Her güzel seyin bir sonu vardır diye düşün. Zaten evlenmeniz biraz saçma olurdu. İlerisi için. Ve şuan çok çok küçükmüş. Bide erkek. Kadın olsa aklı basında olur dicem
Haklısın. Kafadı zaten yerınde yoktu.Süreklı dardayım uzerıme gelme.

Ayrılmak zor. ilk iş tüm fotoğrafları silin. Ardından size aldığı hediye vs yardım kutusuna atın. Onu hatırlatacak ne varsa ortadan kalksın. Sosyal medyadan her yerden silin. Engellemeyin isterseniz ama silin. Gözünüzün önünden gitsin. Sonrası süreç zamanla geçecek. Kendinize dönün. Sosyal aktivitelere katılın. Geride bırakın. Rabbim karşınıza istediğiniz gibi birini tez elden çıkarsın inşallah. 🌺

Yani koskoca kadınsınız, insan aşk acısı yaşar umduğunu göremez hayal kırıklığına uğrar olabilir bunlar ama yok aynalara bakamıyorum vs diye kendinize saldırmanızda bu kadar acılar içinde bitik kıvranmanızda bir mana bulamıyorum. İlk kez aşık olan 15 yaşında kız değilsiniz üstelik bu adam sizin bilinçli seçiminiz, yaşı olsun başarısız oluşu olsun. Siz kendinize çocuk büyütür gibi okutmak iş bulmak vs gibi görevler edindirmişsiniz. Başından bir evlilik geçirmiş olgun bir kadın hayatına toy beceriksiz bir çocuğu sokmamalıydı zaten. Böyle kendinize yüklenmek yerine yaptıklarınızın sorumluluğunu alın. Evet hata yaptım yanlış kararlar verdim deyip yaşadıklarınızdan ders alıp önünüze bakın. Hala güzelleştirebileceğiniz bir ömrünüz var

Önce çok zor geçti. Sabah uyanamadım akşam uyuyamadım. Resımlerı sıldım. İlk başta terkedıldıgımı burada paylaştın. Ben elımden gelen her seyı yaptım. Annesızım, babasızım, desteksızık dıye dıye benı o kadar çok manüpüle ettıkı. Benden küçüktü de. Ben boşanmıştım ohıc evlenmemıstı. Sorun yapmam dedı. Sonra benım ona karsı sevgımı anlayınca her şey ters oldu. Çogu zaman haklıyken sustum. Yapmamam gerekıyordu. Bazende konuştum. Konuşunca offff yeter zaten kötüyüm dardayım dıyordu. Kendıme çok kızıyorum. En çok da ılıskıye gırdıgım için. 9 ay boyunca gece gündüz beraberdık. Instagram'da bırını eklemıs nıye ekledım dedım cıkarıodum hayatım dedı sabah tekrar aynı konuyu açtım dıye benden ayrıldı. Hiç de aramadı. Aradım bu konuda bısey yok dedım düzeltme bılırız dedım kem küm etti. Körün gözü açılınca ilk bastonunu atarmış. O hayatınu yasıyor ben terapı alıyorun. Okulunu bıtırdım kursu tamamladık işe gırdı bana götünü döndü. Emınımkı yenı bırını hemen buldu. Kızlar eğer bırını alttan alıosanız terkedılen olursunuz. Bu kural şaşmaz. Sagşıklı insanlar hakkını savunur. Ben savunmaya çok calıstım ama hep acındırdı kendını. Anam yok babam yok dıye. Bılıomusunuz eğer kı sız kendı hakkınıza gorersenız Allah bıle acımıyormuş. Ben ılıskıye gırdıgım için öle pişmanımki. Benım degerlerım vardı. Kenfımı çok kullanılmış hıssedıorum. Bana güzel şeyler soleyın. Kendıme kızıyorum. Lütfen benı telkın edın.
Merhaba, merak etmeyin sizden güç almış ise sizi mumla arar. Ben de değerlerimi ezdim bazen hepimiz yapıyoruz. Acı çekiyorum uykular bir müddet böyle oluyor birbirimize destek olarak yenilenmiş tazelenmiş olarak dönüşüyoruz. İyi dileklerim dualarım sizinle yazın bana ben de size yazarım. Zamanla azalıyor baş başayız ben de ağlıyorum arada gözlerim doluyor hıçkırıklarım düğümleniyor akıtalım bitsin

Back
X