Ayrılık vakti geldi

Merhaba..

Neyi nasıl anlatayım bilmiyorum. 7 yıldır sevdiğim adamdan gitmek istiyorum artık..

Daha önce bahsetmiştim (nişandan sonra kredi çektirip ev almışlardı kendilerine kayın ailesi) uzatmak istemiyorum konuyu bu aramızda büyük sorun oldu çünkü düğün yapamıyolar. Ne gelip konusuyolar ne de beni yada ailemi arıyolar. Nişanlı desen ağzından tek kelime çıkmıyo ailesine. Nerdeyse 30 yaşına gelmiş bir adam nasıl ben evleniyorum diyemez ailesine. Artık rest cekmen lazım dedim kendime ve sorunlarını çözmeden görüşmeyelim dedim bi haftayı geçti benimle konuşmamayı tercih etti..

Bir de bana dedi ki ailem hep öncelikli sen ikinci plandasın evliliğe güvenme. Bana ailem hep demiştir evlenince senin önceliğin eş ve çocuktur bende mi sorun var bilmiyorum kimse ailesini atmaz ki evlenirken.

Dertten ziyade iç dökme oldu sanki ben doğru olanı yapıyorum değil mi kızlar teşekkürler yorumlarınız için şimdiden:KK200:
Bunu sana soyluyosa kac kurtul..dogru yoldasin.

Biriyle mutlu olmak, her anı güzel paylaşmak , her zaman birbirimizi ön planda tutmak, birbirimizin yanında olmak için yuva kuruyoruz. Adı üstünde yuva kurmak , sizin için ilk planda olması gereken birbiriniz demek.

Yoksa ikinci planda olacaksam, kv , gorumce , elti derdi cekeceksem , adam benim yanımda olmak yerine hep ailem ailem diyecekse, benimle kurduğu yuvayı değil de şimdiki yuvasini hep ön planda tutacaksa ben ne demeye evleneyim. Derdim yoktu çok boştum , dur yaa bana adamla uğraşmak yetmiyor bir de anasi, bacisi ile ugrasayim, ikinci planda olmama rağmen hayatimi ona adayım, ev işlerine adayım. Ama adı evlendik olsun. Boş verin ya gerek yok, huzur olmayacaksa , mutluluk olmayacaksa evlenmeye hiç ama hiç lüzum yok. Ayrılık da sizin karariniz.

Biriyle mutlu olmak, her anı güzel paylaşmak , her zaman birbirimizi ön planda tutmak, birbirimizin yanında olmak için yuva kuruyoruz. Adı üstünde yuva kurmak , sizin için ilk planda olması gereken birbiriniz demek.

Yoksa ikinci planda olacaksam, kv , gorumce , elti derdi cekeceksem , adam benim yanımda olmak yerine hep ailem ailem diyecekse, benimle kurduğu yuvayı değil de şimdiki yuvasini hep ön planda tutacaksa ben ne demeye evleneyim. Derdim yoktu çok boştum , dur yaa bana adamla uğraşmak yetmiyor bir de anasi, bacisi ile ugrasayim, ikinci planda olmama rağmen hayatimi ona adayım, ev işlerine adayım. Ama adı evlendik olsun. Boş verin ya gerek yok, huzur olmayacaksa , mutluluk olmayacaksa evlenmeye hiç ama hiç lüzum yok. Ayrılık da sizin karariniz.
Nasıl güzel yazmışsın ben bunları anlatamadım bi türlü bu adama ikimize ait bi dünya kurucaksın ya nesi zor. Evlensek bu evlilik tek kişilik olucaktı hiç gerek yok dertsiz başıma dert almaya teşekkürler yorum icin :KK200:

kaç kurtul evlenirsen şayet hiç boşayamazsın hep kahır hep kahır,daha beter olur kimler kimler unutuluyor etrafta erkk çok merak etme tatile git biraz ayrıl kurtar kendini

Bunu şimdi diyebilen erkek evlenince neler yapmaz..
Sakın kararından dönme. Çok pişman olursun.
Boşanmaktansa şimdi ayrılmak daha kolay..
Haklısın bütün çevrem aynı şeyi söyledi annem de üç gün ağlarsın bir ömür ağlamaktansa diyor onlar destekçim çok şükür..

Evin borcundsn once daha evlenmeden senin 2. Planda oldugunu soyleyen bir adamla ayrilmaliydin
Son zamanlar da döktü içini sürekli kavga halinde olduğumuz için bi yandan evlenmeden gördüğüm için seviniyorum.. Ailesine bağlı olduğunu biliyodum da bağımlı olduğunu geç farkettim..

Sakın kararından dönme.. Bir 7 yılın gitmiş bi 7 yılın daha gitmesin kaç kurtul..
Böyle adamlar evlenmesin annesinin dizinin dibinde otursun

Back
X