Ayrilik :( yardım edın

busdk02

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
158
33
298
Arkadaslar merhaba basliktanda anliyacaginiz gibi ayrilik ..
Konustugum biri vardi 2 aydir.Son iki uc gun hic yazmadim oda yazmadi .Bende yazdim ona napiyorsun neden hic yazmiyorsun sapsal adam dedim.
Ilk normal konusup konuya girdi.Sunlari soyledi cok sinirlendim guya istanbula gelip bulusucaktik benm snavlarmdn sonra .Bi de ne kadar umut verdi gorusunce herseyi dha net ciddiye bindiricektik olursa olacakti olmazsa olmayacakti.Bana sunlari soyledi :(
İçinden gelmiyor bişe yapmak
Neden dedim bilmiyorum oyle.
Senle evlenmicem once is .O yuzden hedef yoksa neden senin gunahina gireyim ki.
Benim once iş oturtmam lazım .sende küçük değilsinki .Gururunla oynayayım istanbula da gelmicem ee dedi bende .Anladım sen bilirsin dedim ama sonraa dayanamayıp yazdım ona.(not:şuan işsiz iş bulamıyor bazı sorunlar nedeniyle iş olacak diye bekliyor ama olmadı daha ama bu olmayacak anlamına gelmiyor)
Bende dayanamayıp ona sunları dedım.
-Eğer böyle düşünüyordunda neden en baslardabu kadar çabaladın ne diller döktü sen daha iyi bilirdin işinin durumunu.(olmadı nerden bileyim dedi)
-keşke bana yazmasaydın .Ee ozamanda aynıydı iş durumun.(olacagı vardı naptık işte buluşmadık bile dedi konuştuk .Yapmacıkmı olayım .Netim işte olmayacak şey hakkına mı gireyim oyalayıp 3-4 ssene bekleteyim mi seni gunahına girmek istemiyorum)
-Bende dedimki bunun işle alakası yok iş elbet olur sen bunu bahane ediyorsun.
(Haa bak elımden bise gelmıyor ,bişe demiyorum dedi bende demeee dedim oda sen diyormusun dedi.
-bende Kımseye cok umıtler verme.Daha küçüksün olgunlaşmamıssın !
Ne alaka dedı.Senn ki bahane..Sen Benımle başta öyle konuşmayacaktin.Küçüksün diyorum çünkü iş miş bahanee.Sen sorumluluk alamazsın
(başta nasıl pesimden kosuodu neler neler ailesne bile söylemis göstermiş beni cok cıddıydı baslarda).
Yaav neyin hırsı buu dedi bende kandırılmamın dedim .küçüksün olgunlaş!!!.
Oda kandırdım naptım yavrum ne alaka buluşmadık bile şakamısın .Bende off alii tamam okeyİşine geldiği gibi düşün anla..
(Nikah yaptık yarı yolda mi bıraktım busdk dedi harbi harbi boş konusuyon).Ben senın dünyandan degılım.Kırılgan bır ınsanım .Sana basıt boyle şeyler.Ben karşımdakine güvenirimm.Yazmani istemiyorum dedim iyi geceler kırılma dedi.
Böyle işte üzüldümmm çünkü umudun dibini verdi rüyama bile girdi .Ailesine de söylemişti göstermişti beni telefonda konusuyorduk ben ona uyardım konusurken benle cıddı degılsen konusmayı keselım konusmaylm bıtsın dedım ona ama kabul etmemıstı hayır cıddıyım demıstı bekle beni demişti gercekten kımseye guvenım kalmıcak bu ne ya cok sınır oldum bana yardım edın akıl verın kızlar.Cok uzun anlattım :/napsam simdi bilmiyorum ‍♀️ telefonda resmen o kadar cok resmı varkı hep bırbırımıze attıgımız telefonda ınternet hesaplarındada var hiç umursamasam kalsa mı bilemiyorum off moralım cok bozuk.

Evet ama insan kandırılmıs hıssedıo kendını o kadar ciddi ve nettiki ınsan yınede hayal kuruo :(

İş ciddiye binince kimisi toz oluverir.

Hanı ben ona ıkı kez sordum yanı sonradan baska bıse sorun edılecekse olmasın en bastan ıkı kez dedım konustum ozmn kabul etmeseydı ben boyle kendımı cok kotu hısseddım sımdı boyle yapması ıste üzdü beni.

İki ayda fazla beklentiye girilmiş bence. Demek ki ciddi düşünmüyormuş adam ve istememiş ilişkinin başlamasını yapacak bir şey yok. Iliskiye başlayıp gitmesinden iyidir sonuçta

Kız bi şey paylaşılmamış konuşulmuş sadece yok annesine gösterdi yok ciddiydi sende inandın mı kaç yaşındasın sen 17 mi ? :)

İki ayda fazla beklentiye girilmiş bence. Demek ki ciddi düşünmüyormuş adam ve istememiş ilişkinin başlamasını yapacak bir şey yok. Iliskiye başlayıp gitmesinden iyidir sonuçta
Evet ama gorseydınız okadar cok ıstıyordu ki cok cabalıyordu ben hatta ınanmıofum ılk basta dedım hatta ona sen cıddı degılsın ınanmıorum sana dıe cok ugrastı bende ınandım sonra boyle yaptı

gorusmediginiz insan mi bu kadar baglandiginiz hayaller kurdugunuz? saka mi bu?
Görüşmesekde konuştuk sürekli hergün telefonda mesajda .Birbirimize resmler vs görüşücektik güya sınavlarımdan sonra .Şuna simir oluyorum ben en baslarda ıkı kez sordum gercekten net degılsen cıddı degılsen komusmayı keselım kabul etmedı ciddiyim dedi bekle dedi sınavlarına kadar sınavlarım bıtınce görüşecektık sonra boyle yaptı hayal kırıklı yasadım.

Gelicem diyip durdu sınavlarım bitince işte bu hafta içinde gelecekti güya görüşücektik.
Görüşmediğiniz biri ile birlikteliğe bile karar vermek doğru değilken bu ciddiyet biraz abartı değil mi sizce?

Siz bu kadar bağlanmayı nasıl başardınız? Gülüşünü, gözlerini bile canlı canlı görmemişsiniz. Bir de adam olmayacağını söylediğinde 15 yıllık ilişki bitiyor gibi davranmışsınız. Aceleci olmayın bu kadar, gerçek bir aşk yaşamayı bekleyin derim.

Back
X