- 25 Şubat 2016
- 959
- 1.321
- 113
- 43
- Konu Sahibi TRENDY1234
-
Gerçekten konu para değil mi?konu para gibi.nisanlinizin tek kuruş birikmisi yok.sizde ,herşeyi ben yaptım diyorsunuz.Sebgilime konu para değil ailen beni istemiyor dedim
Ben halledicem bekle demesi nedenGerçekten konu para değil mi?konu para gibi.nisanlinizin tek kuruş birikmisi yok.sizde ,herşeyi ben yaptım diyorsunuz
Lotodan ikramiye bekliyo degil heralde. Babasini bekliyorBen halledicem bekle demesi neden
Babasından para alması gerekiyor evlenmek için onlara karşı gelemez, telefonda da uzun uzun konuşulmaz bu mesele.Ben halledicem bekle demesi neden
Kızmanıza gerek yoktu kafam allak bullak mantıklı düşünemiyorum şuan o yüzden konu açtım.bu seferde beni mi oyalıyor diye düşünüyorumBabasından para alması gerekiyor evlenmek için onlara karşı gelemez, telefonda da uzun uzun konuşulmaz bu mesele.
Nişanlınızın tek başkan bir karar verme yetkisi yok şuan yani, neyi anlamıyorsunuz?
Bakın bunları önceden konuştuk sevgilimde babasıyla konuştu o yüzden beklenti içine girdim.ev benim eşyaların büyük kısmını aldım altın almasın eşya almasın turist gibi çantayı alıp gelsinTühh.. Adamlar boş yere arsalarından olmuş. Yazık. İki de bir sorunlarını hallet öyle gel diyorsunuz da asıl sorun sizin kafa yapınız. Babasından utanmadan altın ve evi döşemesini nasıl isteyebiliyorsunuz? Zaten aşkınız da pek büyük değilmiş baba bey 100 den yukarı vermem diyince, hemen vazgeçtiğinize göre.. Annenizin çıldırması da ayrı komik. Bütcenize göre yaşayın, evlenin.
Hayır kızmadım ama olay çok açıkken neden diye sormanız gereksiz geldi. En mantıklı düşünmeniz gereken zamandasınız şuan.Kızmanıza gerek yoktu kafam allak bullak mantıklı düşünemiyorum şuan o yüzden konu açtım.bu seferde beni mi oyalıyor diye düşünüyorum
100.000 in üstü olmazsa, 100 gr altin olmazsa gibi kosullar sununca garip görünüyor. Pazarlik yapar gibi evlilikBakın bunları önceden konuştuk sevgilimde babasıyla konuştu o yüzden beklenti içine girdim.ev benim eşyaların büyük kısmını aldım altın almasın eşya almasın turist gibi çantayı alıp gelsin
Kız tarafı ne istiyor diye soruldu bizde söyledik aile bu gelenekleri zaten biliyor iki gelinleri var gerekeni yapmışlar100.000 in üstü olmazsa, 100 gr altin olmazsa gibi kosullar sununca garip görünüyor.
Açtım son gelişmeleri yazdımSiz bu konuyu daha önce açmadınız mı?
Nisanliniz kredi çeksinBen halledicem bekle demesi neden
Bilmiyorum artık ben halledicem nerden aldın bana demeyeceksin seninle evleneceğim sen vazgeçsende bırakmam diyorNisanliniz kredi çeksin
Cebinde bir kuruş parası olmayan adamdan 100 gram altın istemek doğru değil ne yazarsanız yazın. Tabi ki sevgiliniz de elini taşın altına koyacak ama bu şekilde babası kanalıyla olmak zorunda değildi. Siz evim var, eşyalar var, sevgilim de yapsın birseyler diyorsunuz ama yok yani adamın parası, bunu bilerek iki yıl sevgili olmuşsunuz, geçen yılda benzer konu açmışsınız ayrıca, o zamanda ailesiyle konuşacakmıs, tarla muhabbeti o zamanda varmış. Bir yıl geçmiş değişen birşey yok, size hâlâ neyi bekliyorsunuz?Bakın bunları önceden konuştuk sevgilimde babasıyla konuştu o yüzden beklenti içine girdim.ev benim eşyaların büyük kısmını aldım altın almasın eşya almasın turist gibi çantayı alıp gelsin
Üzümünü ye bağını sorma olur mu?nisanliniz babasını bekleyeceğine gitsin kredi çeksin.calisiyor,50000 tl kredi rahat çıkar.turist gibi gelmez böylece.nedense hiç kredi lafı geçmiyor.valla biz evlenirken kredi çektik,birazda birikmisi kullandikBilmiyorum artık ben halledicem nerden aldın bana demeyeceksin seninle evleneceğim sen vazgeçsende bırakmam diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?