• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık

Crazy-cat-lady

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
218
341
103
35
Merhaba 3 yıldır ilişkimin olduğu erkek arkadaşımla gelecek planlarımız ortak olmadığı için (çocuk sahibi olmayı net şekilde istemediği için) ayrıldık. Aslında bu konuyu ilişkimiz süresince konuşmakta geç kaldık, sonra da uzunca süre karşı tarafın kendi fikrimize yaklaşacağını umarak ve olmayacak hareketlerimizi buna yorarak 5-6 ay daha geçirdik. Artık ailelerimiz tanışacak olunca bu konuyu net şekilde konuşmak gerekti ve fikir ayrılığımızın netliği ile yüzleştik. Gerçekten çok üzgünüm. Orta yolun olmadığı bir konu, haklı ve haksızın da olmadığı bir konu, onu geleceğime ve baba olmaya çok yakıştırıyorum, ama o öyle bir fotoğrafta olmak istemiyor ve tüm fotoğraf parçalanıp parçaları dökülüyor. 34 yaşındayım ve bu saatten sonra hayatımda sanki hiçbir güzel gelişme de olmaz gibi geliyor. Bilmiyorum işte çok üzgünüm… İçime sığmadı anlatmak istedim.

Geçen sefer bu adamdan ayrıldım demiştin...
Senin onu neye yakıştırdığın önemli değil. O baba olmak istemiyor ise ve bunu bu kadar net ifade ediyorken ısrarcı olmanın zaten mantığı yok aslında. Tabi ki hayatında güzel gelişmeler olacaktır. Önüne bakmalısın.

Üzülmeniz çok normal ama ne güzel iki mantıklı insansınız ve bu durumu paylaşmışsınız birbirinizle. Keşke ortak düşüncelere sahip olsaydınız çünkü bu kadar medeni olan 2 insanın bir araya gelmesi güneş tutulması gibi birşey 🥲 Hayırlısı böyleymiş diyelim. Eminim beklentilerinize ve hayallerinize göre hayatı paylaşabileceğiniz biri karşınıza çıkacaktır:KK200:

Merhaba 3 yıldır ilişkimin olduğu erkek arkadaşımla gelecek planlarımız ortak olmadığı için (çocuk sahibi olmayı net şekilde istemediği için) ayrıldık. Aslında bu konuyu ilişkimiz süresince konuşmakta geç kaldık, sonra da uzunca süre karşı tarafın kendi fikrimize yaklaşacağını umarak ve olmayacak hareketlerimizi buna yorarak 5-6 ay daha geçirdik. Artık ailelerimiz tanışacak olunca bu konuyu net şekilde konuşmak gerekti ve fikir ayrılığımızın netliği ile yüzleştik. Gerçekten çok üzgünüm. Orta yolun olmadığı bir konu, haklı ve haksızın da olmadığı bir konu, onu geleceğime ve baba olmaya çok yakıştırıyorum, ama o öyle bir fotoğrafta olmak istemiyor ve tüm fotoğraf parçalanıp parçaları dökülüyor. 34 yaşındayım ve bu saatten sonra hayatımda sanki hiçbir güzel gelişme de olmaz gibi geliyor. Bilmiyorum işte çok üzgünüm… İçime sığmadı anlatmak istedim.
En doğrusunu yapmışsın çocuk isteyenlerin bile sonradan cozutup saçmaladığı bir düzende olmak istemiyorum diyebileni alnından öpmek lazım .

Çocuk meselesi sizin icn cok onemli onceki konunuza da baktim. Kırıcı olmak istemiyorum ama bana sanki sizinle istemiyor gibi geldi. O daha rahat taraf biyolojik saat kadinlardaki gibi sert degil erkekler icin.O Daha sonra bunu isteyebilir ve daha kolay olabilir onun icn. Henuz gencsiniz bence hala ablam 38 de evlendi cocuk yapti . Zamaninizi bu adamla mahvetmeyin

34 hiçbir şey hayallerrriminnnn erkeğini 36da tanıdım 2 yıldır da ultra mutluyuz🥰🥰🥰 üzülmen gayet normal çocuk istemesem bile benden çocuk istemeyen adamı hayatımda tutmam.

Erkeklere bu konuda çok kızıyorum: madem çocuk istemiyor ilişkinin başlarında söylemeliydi. Bizim biyolojik saatimiz olduğunu anlamıyorlar ve umursamıyorlar. Sakın moralini bozma hiçbir şey için geç değil, daha da uzatmadan ayrılmanız iyi olmuş. Umarım bundan sonra karşına tam gönlüne göre biri çıkar

Adam enazından açık sözlü çocuk istemediğini açık açık söylemiş bunu size şimdi söylemeyip evlendikten sonra söyleyip sizi dahada çıkmaza sokabilirdi.O adamın alnından öpün.Ve daha fazla çocuk konusunda ısrarcı davranma net bir şekilde belirtmiş zaten fikrine saygı duymak düşer sizede.

Ayrıca olumsuz düşünmeyin 40 yaşından sonra hayatının aşkını bulup evlenen çoluk çocuğa karışan çok insan var etrafımda.

Back
X