Ayrılık

asiriduygusal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2015
701
120
18
28
Eşim okumaya gitti bi hafta tatil yaptik burda kaynanamin yaninda gunler su gibi akip gecti cok agladim giderken annem teselli etti sizin icin cok calisip okulunu bitirip size bakacak sabret dedi kep torenine gideriz hep birlikte yazin dedi ama zor tuttum hickiriklarimi annem hic aglamadi baya alismis sabretmeyi ogrenmis allahim bnada sabir versin daha askere gidip gelecek

Sende onun okuduğu ile gitsen neden ayrı kalmak zorundasınız ki

Hem kötü bi yere gitmemiski tatil oldukça gelir haftasonu uçağa atlar gelir sen gidersin

Sen neden gitmiyorsun yanina? Madem esin ev tutun yasayin mis gibi.

karismak gibi olmasinda aceleniz ne ya evlenmek icinnnn

Sen neden gitmiyorsun yanina? Madem esin ev tutun yasayin mis gibi.

karismak gibi olmasinda aceleniz ne ya evlenmek icinnnn
Cocuk oldu ondan evlendik ev var zatende ordan geldim bnde oglum ek gidaya baslicak diye burda olmasi daha uygun olur dediler

Sende onun okuduğu ile gitsen neden ayrı kalmak zorundasınız ki

Hem kötü bi yere gitmemiski tatil oldukça gelir haftasonu uçağa atlar gelir sen gidersin
Ordan geldim zaten oglumun kirki cikinca gittim esimin yanina uc ay durup geldik o bi hafta durdu gitti

Sen de okusana canım niye kaynananin yaninda koca bekliyosun? Esini de orda sahipsiz bırakma üniversitede degisik degisik kizlar var
Bn esime guvenirim bnde okuyodum zaten ayni unideydik oglum dogunca dondurdum okulu buyusun devam edicem okula

O zaman esinle orda ev tutun olur mu öyle şey sen orda o orda gidin o sehirde beraber yaşayın
İzin vermiyolarki szinle vakit gecirmekten ders calisamaz diye oglum ek gidaya baslicak bide burasi daha iyi olur diye dusunduler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…