- 27 Aralık 2015
- 275
- 454
- 103
- Konu Sahibi asiriduygusal
-
"ÇOCUK OLDU ONDAN EVLENDİK" MİCocuk oldu ondan evlendik ev var zatende ordan geldim bnde oglum ek gidaya baslicak diye burda olmasi daha uygun olur dediler
Eşim okumaya gitti bi hafta tatil yaptik burda kaynanamin yaninda gunler su gibi akip gecti cok agladim giderken annem teselli etti sizin icin cok calisip okulunu bitirip size bakacak sabret dedi kep torenine gideriz hep birlikte yazin dedi ama zor tuttum hickiriklarimi annem hic aglamadi baya alismis sabretmeyi ogrenmis allahim bnada sabir versin daha askere gidip gelecek
Arkanızdan atlı mı kovalıyordu?
Daha askerliğini yapmamış, okulunu bitirmemiş, 20 yaşında çocuk sayılacak bir genci koca yapmışsınız ama yetmemiş, bir de baba yapmışsınız.
Ne diyeyim ki, pes!
Eşi çalışmıyor okuyor kv ve kp karşılıyor giderlerini bu da onlara her şeye karışma hakkı veriyor.O zaman esinle orda ev tutun olur mu öyle şey sen orda o orda gidin o sehirde beraber yaşayın
Sen okumuyor musun peki?Eşim okumaya gitti bi hafta tatil yaptik burda kaynanamin yaninda gunler su gibi akip gecti cok agladim giderken annem teselli etti sizin icin cok calisip okulunu bitirip size bakacak sabret dedi kep torenine gideriz hep birlikte yazin dedi ama zor tuttum hickiriklarimi annem hic aglamadi baya alismis sabretmeyi ogrenmis allahim bnada sabir versin daha askere gidip gelecek
Sen okumuyor musun peki?
Sen okumuyor musun peki?
Çok sagolun bni anlayan birilerinin olmasi ne guzel aminnHiç olumlu yorum yapan yok bi hatadır tamam erken evlenmiş çocuk olmuş e napalım asıp keselimmi kızcağızı şimdi.Eşinin olduğu yere git diyorsunuzda herkes bonkör değil.Üniversite okuyanın yeterince masrafı oluyor birde bu masraflar...Yok orda dolu kız var falan İnsanın içinde yoksa yüz tane kızda olsa gözü görmez . Allahım sabırlar versin canım seni anlayabilirim benimde eşim askerde yalnızlık çok zor ve bir kızım var ama ben çalışıyorum maddi sıkıntım yok maddi sıkıntım olsa hiç düşünemezdim halimi. Rabbim tez zamanda kavuştursun senide evladınıda canım benim
Okuyordum dondurdum oyuzden kaynanamin yaninda kaliyorum simdilik yazinda esimle burda kalcaz esim ehliyet ve kpss kursuna gidecek burda insallah bende seneye okuluma devam ederim insallahSen okumuyor musun peki?
Annem diyo oyle iki uc hafta sonra geleceksen esini cocugunu alda gotur bir ay olmadan geleceksen dedi esimde bn karimi cocugumu gormeden yapamam cok ozlerim gelirim sık sık otostopla olsa dahi dedi yol masrafi var bayaEğer gitmek için hiçbir şansın yoksa tek çaren kalmaksa sabır diliyorum. Ben erkek arkadaşımı bir hafta göremeyince moralim bozuluyor, biz de aynı üniversitedeyiz bu arada. Ama tatillerde falan gelecek sonuçta üzme kendini.
Oda yardim ediyo zaten sagolsun isten gelince falanAllah baska turlu ayrilik vermesin,sayili gun cabucak gecer.
bebeginle guzelce ilgilen,annenden yardim al dinlen.
aglama.
Aynen bu durum cok canimi sıkıyoEşi çalışmıyor okuyor kv ve kp karşılıyor giderlerini bu da onlara her şeye karışma hakkı veriyor.
eşin ne kadar kalacak orda? üzmek istemem ama öyle gelip göreceğini zannetmiyorum okulu bitene kadar.Annem diyo oyle iki uc hafta sonra geleceksen esini cocugunu alda gotur bir ay olmadan geleceksen dedi esimde bn karimi cocugumu gormeden yapamam cok ozlerim gelirim sık sık otostopla olsa dahi dedi yol masrafi var baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?