ayrılık

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.310
1.268
133
Çok konu açıyorum biliyorum. Ama siz bana çok iyi geliyorsunuz doğrumu yanlışımi görüyorum.
3 yıllık ilişkim sona ermişti ama yeni teni acısı çıkıyor. Burdan biri demişti hatta ne kadar rahat gördüm seni diye. Rahat değilim sürekli aklıma geliyor. Böyle mi olmak zorundaydı?
Anlaşamadık olmadı. . Çok üzdü yıprattı beni. En son yaptığı şuydu; yengesi misafirliğe gittiğimiz de sürekli benimle dalga geçmişti ona söyledim sırf paylaşmak için. .
Bana dediği benim yengem öyle bir şey yapmaz. Çok kırılmıştım. Bi de üstüne üstelik gitmiş evdekilere anlatmış yengesi onun kuruntusu ben öyle bir şey yapmadım demiş. Bunlari hazmedemedim. Neden gidip ailesine yetiştiriyor değil mi ? En ufak olayda arkalasan insanlar zaten çok güzel karsidakini suçlu cikarirlar. Şimdi bitti evet ama neden hala kabullenemiyorum mutlu olmayacağımi ? Kabul edemiyorum ama biliyorum ileri de daha kötü olacaktı.. em son konuşmamızda ben ağlarken küfür edip bıktım senden deyip telefonu yüzüme kapattı. Nasıl böyle bir insanı hala seviyorum lütfen yardım edin.. Nasıl unutacağım onu..

Bence ayrılığın ilk zamanları bi ŞOK oluyoruz. Acısı 1-2 aya çıkıyor çünkü özlemeye başlıyoruz. Alışkanlıklar var. Benimde ilk zamanlar rahat geçmişti senin gibi sonradan vurdu.

Canım unutursun zamanla.basıt cahıl ınsanlar bellı.senı sevmıyor ayrıca .ararsa da haddını bıldır

İnsanlar eşlerinden ayrılıyor, anne babalarını hatta çocuklarını kaybediyor ama hayata bir şekilde tutunup devam ediyor. Hayat kıytırık bir herifin arkasından üzülmek için çok kısa.

Yengesi neden dalga geçti ki seninle?
Hayır arkasında dursaydı bari bu yaptığının, seni de yalancı çıkarmış 2 yüzlü...

Ne zaman özlesen sana ettiği küfürleri, yengesini savunmasını, yaptığı saygısızlıkları hatırla. Ayrılma sebeplerin aklından hiç çıkmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…