Ayrılıkmı evlilikmi?? Sizce ilişkimiz nereye gidiyor :((

sirine85

Guru
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2010
299
-28
298
Arkadaşlar sakın demeyin kızım senin başka derdinmi yok diye. Ben 25 yaşındayım o 32 yaşında. 1 yıldır aynı işyerinde çalışıyoruz ama 1 aydır çıkıyoruz. Onca zaman farkedemediğim bu adam bana teklif ettiğinde isteksizken şimdi ona aşık oldum hemde sırılsıklam. İşyerinde kimsenin bilmesini istemiyoruz. Doğrusu o istemio. Ama iş dışından arkadaşlarına benden bahsediyo.?????

Ama sorun şuki bana karşıda çok ilgisiz. Takdir edersinizki artık bi yuva kurmak anne olmak evimi bilmek istiyorum. Sanki o başka alemde,cinsel birikteliğimiz var.Eğer kapalı alandaysak işi bitene kadar birazcık yüzüme gülüyo, dışarda yüzüme bakmıyo.

Ben ararsam arıyo aramazsam aramıyo,ben ona akşam napalım desem napalım buluşalımmı dio. Yok desem ısrar etmeyecek yani.

Ben açıkça aileme anlattım o telefonda ailesine benden bahsederken bi arkadaşım var yanımda diyo.

Biyerde otursak dışarları seyrediyo, konuşmuyo, tv ye bakıyo, ben daha çayımı bitirmeden hadi kalkalım diyo, daha beteri eğer evdeysek UYUYO.

Ha bide en daha beteri var İstanbul u terkedip başka bi şehre yerleşmekten bahsediyo.Laf arasında "senide alırım yanıma" dedi -şakayla-ama, bence öylesine dedi. Ama BENİM KORKUM o zamana kadar idare edip sonra gitmek ve amacımda senle evlenmek dğl, buraya kadar yada en fazla istersen sende gel ama evlenemem demesi.

Karşıma alıp açıkça konuştuğumdaysa "neden sitem ediyosun sorun yokken sorun yaratıyosun" diyo. Sorunu çözmeye çalışıyorum diyorum ortada bi sorun yok diyo. Bana sarılmasını alnımdan öpmesini elimi tutmasını evlilikten bahsetmesini ailesine benden bahsetmesini istiyorum. Sizce abartıyo muyum?

Son düzenleme:
Arkadaşlar sakın demeyin kızım senin başka derdinmi yok diye. Ben 25 yaşındayım o 32 yaşında. 1 yıldır aynı işyerinde çalışıyoruz ama 1 aydır çıkıyoruz. Onca zaman farkedemediğim bu adam bana teklif ettiğinde isteksizken şimdi ona aşık oldum hemde sırılsıklam. İşyerinde kimsenin bilmesini istemiyoruz. Doğrusu o istemio. Ama iş dışından arkadaşlarına benden bahsediyo.?????

Ama sorun şuki bana karşıda çok ilgisiz. Takdir edersinizki artık bi yuva kurmak anne olmak evimi bilmek istiyorum. Sanki o başka alemde,cinsel birikteliğimiz var.Eğer kapalı alandaysak işi bitene kadar birazcık yüzüme gülüyo, dışarda yüzüme bakmıyo.

Ben ararsam arıyo aramazsam aramıyo,ben ona akşam napalım desem napalım buluşalımmı dio. Yok desem ısrar etmeyecek yani.

Ben açıkça aileme anlattım o telefonda ailesine benden bahsederken bi arkadaşım var yanımda diyo.

Biyerde otursak dışarları seyrediyo, konuşmuyo, tv ye bakıyo, ben daha çayımı bitirmeden hadi kalkalım diyo, daha beteri eğer evdeysek UYUYO.

Ha bide en daha beteri var İstanbul u terkedip başka bi şehre yerleşmekten bahsediyo.Laf arasında "senide alırım yanıma" dedi -şakayla-ama, bence öylesine dedi. Ama bENİM KORKUM o zamana kadar idare edip sonra gitmek ve amacımda senle evlenmek dğl, buraya kadar yada en fazla istersen sende gel ama evlenemem demesi.

Karşıma alıp açıkça konuştuğumdaysa "neden sitem ediyosun sorun yokken sorun yaratıyosun" diyo. Sorunu çözmeye çalışıyorum diyorum ortada bi sorun yok diyo. Bana sarılmasını alnımdan öpmesini elimi tutmasını evlilikten bahsetmesini ailesine benden bahsetmesini istiyorum. Sizce abartıyo muyum?
[/B][/B][/B][/U][/U][/I][/I][/B][/U][/U]
[/SIZE][/FONT]

arkadaşım kızma ama bence bu insan seni kullanıo bıraka adam akıllı birini bul ya
seni aşık edene kdr uğraşmış sonrada ilgilsiz
seven insan öle olmaz ilgiklenir
her anından mutlu olur bence ilişkiniz yok sizin sadece cinsel bi birliktelik bu adam sen anlamayasın die iki oraya buraya götürüo o kdr yani ... kendine dikkat et terket bu adamnı sevse kimseden saklamaaz iş yerinden yada ailesinden canım akıllı ol dikkat et her daim üzülmeni iztemem sonuçta hiç tanımıorum bile benseni anladınmı? unutyor insan başkasını seversin daha iileirini
emin ol ok özelden cvp yazarsan sda sevinirim!

Canımm sen bir an önce ayrıl bu aadamdan kıymetini değerini bilen biriyle ol bence ilgisizliği seni cezbetmiş ki takmışssın baya kafana gönül kaçanı kovalarmış sizinkiside o misal.. İnan senin beklentilerine karşılık verecek birini bul Mutlu olursun umarım

Bu adam seni sevmiyor söyle iyice bir düsün arkadasım yazdıgın seyleri baskası yazıyormus gibi oku ne düsünürdün?? Bizde iste onu düsünüyoruz yani ben suan hic iyi seyler düsünmüyorum. Amacı seninle vakit gecirmek..:68:

bu şimdi böyleyse evlenince nasıl olur..he tabii evlenirse o da var....

evlilik için yanlış bi seçim..hemen ayrıl bence....

arkadaşım kızma ama bence bu insan seni kullanıo bıraka adam akıllı birini bul ya
her anından mutlu olur bence ilişkiniz yok sizin sadece cinsel bi birliktelik bu adam sen anlamayasın die iki oraya buraya götürüo o kdr yani ... kendine dikkat et terket bu adamnı sevse kimseden saklamaaz iş yerinden yada ailesinden canım akıllı ol dikkat et her daim üzülmeni iztemem sonuçta hiç tanımıorum bile benseni anladınmı? unutyor insan başkasını seversin daha iileirini

Sağol canım. ama şu kafamı karıştırıyo, gizliyoruz evet ama eğer işyerinden biri duyar müdürlük öğrenirse ikimizide işden çıkarırlar. Kurumsal bi şirketteyiz.

Ailesinden gizliyomu emin dğlm ama dün yeni bi işe iht var dedim kardeşime söylim mi konuşsun senin için dedi. :(

Son düzenleme:
:( keşke gerçekten bi sorun olmasa da ben doymuyo olssam. Keşke bu onun huyu olsa benle ilgili olmayan.

iş hayatını riske atabilecek biri değil ...
Birde duyulduğunu varsay... herşeyin sorumlusu seni tutar ... senden iyice uzaklaşır..
Bence onun egosunu tatmin etmek yerine, kendini düşün , işini düşün... ve evlenmek istiyorsanda evlenebilecek bir adam bul kendine..

1 aylık ilişkide daha heyecan dorukta olur kanı kaynar insanın.ama bu adamda yok saxdece sende var bu..
gerçek şu ki seni sadece kullanıo bu adam..
gidicek bu şehirden ve bana bazı söyleyecegi şeylerden korkuyorum demişsin..
bunları sana söyleyecek ve sen bunu duymadan bence bırak bu adamı..
aslında daha 1 ay olmuş erken olmamışmı cinsellik?

ayrıca adam haklı sende ne diye sorun çıkarıyosun ki??
ne güzel zaman geçiriyo senle cinsellik desen yolunda evlilik die başının etini yeme evlenmeden yaşıyo zaten neden hürriyetinden yoksun kalsın ki..
bırak senden faydalanabildigi kadar faydalansın görmezden gel.
nede olsa gidecek bu şehirden ..idaree et huzurunu bozma adamın.sorun çıkarma.:47:

Sağol canım. ama şu kafamı karıştırıyo, gizliyoruz evet ama eğer işyerinden biri duyar müdürlük öğrenirse ikimizide işden çıkarırlar. Kurumsal bi şirketteyiz.

Ailesinden gizliyomu emin dğlm ama dün yeni bi işe iht var dedim kardeşime söylim mi konuşsun senin için dedi. :(
bunda iyi olan ne var yada durumu degiştiren?
bi arkadaşım diebilir siizin için yada işyerinden bi kız ..

İyide bu adam da 32 yaşındaa elbet bi gün evlenmeyi düşünecek, bi gün kafasına DANNNKKK edecek ve ben artık evlenmeliyim bu kızı terkedip evlenecek birini bulmalıyım mı diyecek yoksa zaten hayatımda biri var eh işte ortalama 1 yıldır çıkıyoruz sorunda yok bari evleneyim mi dicek.

Ona göre herşey bi anda olmazmış yavaş yavaş tanırmış insan birbirini, daha çok erkenmiş, haftada 2 gün buluşuyoruz daha istiyosun diyo. Demek doymuyoruz birbirimize bu güzel bişey dio. Acaba benmi kuramıyorum dengeyi.

İyide bu adam da 32 yaşındaa elbet bi gün evlenmeyi düşünecek, bi gün kafasına DANNNKKK edecek ve ben artık evlenmeliyim bu kızı terkedip evlenecek birini bulmalıyım mı diyecek yoksa zaten hayatımda biri var eh işte ortalama 1 yıldır çıkıyoruz sorunda yok bari evleneyim mi dicek.

Ona göre herşey bi anda olmazmış yavaş yavaş tanırmış insan birbirini, daha çok erkenmiş, haftada 2 gün buluşuyoruz daha istiyosun diyo. Demek doymuyoruz birbirimize bu güzel bişey dio. Acaba benmi kuramıyorum dengeyi.

İyide pek yavaş gidiyormuş gibi değilki... onun yavaş kavramı ? canı isteyince gel diyecek istemeyince gelmemi diyecek.. senin duygularına yazık değilmi?

Ha bide en daha beteri var İstanbul u terkedip başka bi şehre yerleşmekten bahsediyo.Laf arasında "senide alırım yanıma" dedi -şakayla-ama, bence öylesine dedi. Ama BENİM KORKUM o zamana kadar idare edip sonra gitmek ve amacımda senle evlenmek dğl, buraya kadar yada en fazla istersen sende gel ama evlenemem demesi.

bence hiç kasma ve üzme kendini 32 yasında bir adam evliliği düşünüyo olsaydı zaten belli ederdi belliki farklı amacı var ve bunun içinde seni seçmiş hatta belki evli bile olabilir etrafındaki arkadaşların duymasından rahatsız oldugunu söylemıssın ilk aklıma gelen bu oldu yada snden başka bir kadında olabilir bence böyleleri için kendini üzdüğüne inan değmez boşver kesinlikle uzatmadan bitir böyle iş mi olur ya ve bundan sonraki yaşamındada dikkatli adımlar atmaya çalış kimsenın seni üzmesine izin verme....

Peki bi süre sex yapmayalım bakalım nolcak.

ya arkadaşım yapıp yapmamak çözüm değilki bak o kadar insan senin için bişiyler yazmıs sen hala sex yapmayalım bir süre diyosun o kadar şeye rağmen hala bişiylerin farkında değilsen daha çok düşünürsün öyle mi böylemi diye

şirine 85 yazık valla sana.
1 ayda tanıdğın adam hemen kendini teslim etmişim...
maşallah.
sonra burda gelip senle yattı diye evlilik mi bekliyorsun.
yıllarca aşkla sevgiyle tutuşanlar bile birbirlerine dokunmaya çekinirler sen oh ne güzel vermişin hemen kendini .. Gerçekten aşkla sevgiyle birbirine bakanlar bu kadar kısa sürede birlikte olmazlar bana göre.. kısa sürede yatakta bulduysan buda senin sorunun zaten.

Allah dorğu yola ulaştırsın seni.

bundan sonra göz yaşı yaşıyacaksın görünen o ...

32 yaşında evlenecek diye bekle sen... senle evlenmez bu adam .

baksana seninle olmaktan sadece yatakta mutlu...

Üzgünüm biraz sert şeyler yazdım...

Ama bunlar senin yazılanlara karşı "bir süre seks yapmayalım "demenden dolayıdır...

Sen sadece bedeninle onu elinde tutacaksın demek.. Allah akıl fikri versin...
düzetiyorum
1 yıldır tanıyormuşun ama sonuçta 1 aydır yakınlaştın...

Son düzenleme:
Teşekkür ederim aklımı başıma getirdiniz. ama bide iyi yanlarına bakarsak eğer iyi denirse:

1- ortalama 15 kez buluştuk 3 kez sex yaptık
2-kimse bilmio çünkü duyulursa işden kovuluruz.
3-kovulmayı göze alamayız çünkü ort 2.500 maaşımız var (bu devirde)
4-3 arkadaşıyla tanıştım,biri kankası, biri okul arkadası, biri komşusu
5-onu bi kadınla görüp kızdığımda "istersen bi sevgilim olduğunu ona söylerim,hatta görüşmemi istemezsen görüşmem"dedi
6-çevremdeki erkekleri ayıklama çabasında,"onlara bi sevgilin olduğunu söyle düşsünler peşinden" dio
7-önceki sevgilisi 5 yıl sürmüş,şehir dışına gitmiş bi ayağı burdaymış,yani kızı terketmemiş,
8-benimle tatil planları var
9-üye olduğu dernek yemeğine beraber gidcez
10-mesela yoğun bi dönemde akşam planımız var benimle ilgilen diorum o beni iptal edip toplantıya gidio,kızıyorum anlayış göster stresliyim dio,görüşmeyelim madem yoğunsun diorum bulduğun çözüm benden ayrılmakmı dio,bana destek ol zor günlerimde dio
11-işyerinde bi erkekle konuştuğumu görünce uzaktan dikiyo gözlerini sanki dövüyo ben ayrılana kadar sonra geliio yanıma benim kadınımsan eğer kurallarıma uycaksın dio
12-belgesel izlemeyi seviyo,ben sevmiyorum,"bundan sonra seveceksin, ben sıkılmıyorum sende sıkılmycaksın, diyo."
13-şimdiye kadar hiç ismimle hitap etmedi,hep hayatım,aşkım,yavrum der.
14-eğer dışarda buluştuysak hemen elimi tutar ve bırakmaz
15-karşıya gecerken beni arkasına saklar
16-işyerinde biri bana sesini yükselttiğinde müdahele etmeye hazır (ama sevgilim olduğunu belli etmeden,görevi ve pozisyonu gereği)
17-biyere gidiyoruz maç başlıyo beni unutuyo kendimi aptal hissediorum,ama aynısını evdede yapıyo tam yatcaz odaya girince tv yi açıyo maç başlamış gözümün içine bakıyo 10 dk izin verirmisin diyo, çok masum görünüyo kıyamıorumm
18-bide ben telefonu açmayınca çok kızıyo.senin benden daha önemli,daha gizli,daha özel ne işin olabilir diyo

gelişmeleri yazcam iyi yada kötü..

Kac kacabildigin en uzak yere.
Bu adamdan sana ne köy olur ne kasaba.
Böyle bi adamla evlenmeyi beklersen veya evlenirsen hayatinin hatasini yapmis olursun

Teşekkür ederim aklımı başıma getirdiniz. ama bide iyi yanlarına bakarsak eğer iyi denirse:

1- ortalama 15 kez buluştuk 3 kez sex yaptık
2-kimse bilmio çünkü duyulursa işden kovuluruz.
3-kovulmayı göze alamayız çünkü ort 2.500 maaşımız var (bu devirde)
4-3 arkadaşıyla tanıştım,biri kankası, biri okul arkadası, biri komşusu
5-onu bi kadınla görüp kızdığımda "istersen bi sevgilim olduğunu ona söylerim,hatta görüşmemi istemezsen görüşmem"dedi
6-çevremdeki erkekleri ayıklama çabasında,"onlara bi sevgilin olduğunu söyle düşsünler peşinden" dio
7-önceki sevgilisi 5 yıl sürmüş,şehir dışına gitmiş bi ayağı burdaymış,yani kızı terketmemiş,
8-benimle tatil planları var
9-üye olduğu dernek yemeğine beraber gidcez
10-mesela yoğun bi dönemde akşam planımız var benimle ilgilen diorum o beni iptal edip toplantıya gidio,kızıyorum anlayış göster stresliyim dio,görüşmeyelim madem yoğunsun diorum bulduğun çözüm benden ayrılmakmı dio,bana destek ol zor günlerimde dio
11-işyerinde bi erkekle konuştuğumu görünce uzaktan dikiyo gözlerini sanki dövüyo ben ayrılana kadar sonra geliio yanıma benim kadınımsan eğer kurallarıma uycaksın dio
12-belgesel izlemeyi seviyo,ben sevmiyorum,"bundan sonra seveceksin, ben sıkılmıyorum sende sıkılmycaksın, diyo."
13-şimdiye kadar hiç ismimle hitap etmedi,hep hayatım,aşkım,yavrum der.
14-eğer dışarda buluştuysak hemen elimi tutar ve bırakmaz
15-karşıya gecerken beni arkasına saklar
16-işyerinde biri bana sesini yükselttiğinde müdahele etmeye hazır (ama sevgilim olduğunu belli etmeden,görevi ve pozisyonu gereği)
17-biyere gidiyoruz maç başlıyo beni unutuyo kendimi aptal hissediorum,ama aynısını evdede yapıyo tam yatcaz odaya girince tv yi açıyo maç başlamış gözümün içine bakıyo 10 dk izin verirmisin diyo, çok masum görünüyo kıyamıorumm
18-bide ben telefonu açmayınca çok kızıyo.senin benden daha önemli,daha gizli,daha özel ne işin olabilir diyo

gelişmeleri yazcam iyi yada kötü..

canım sen kendini kandırıyosun ve onda olumlu şeylerini arıyosun.bence bu insan sana yeteri kadar değer vermıyor.olumlu yönlerini yazmışsın ya bırde olumsuz yönlerini yaz.hangisi daha ağır basıyor.şimdiden olumsuz bırcok yönu cıkmış konunun basında yazmışsın.gercekten değer veren insan kendınden ödün verır ve senın onun yanında olmak istediğin zamanlarda yanında olurdu senınle senın istedığın gıbı vakıt geçirirdi.en önemlısı senı mutlu ederdi.suan kendını onunla mutlu hıssedıyorsun ama yalancı bır mutluluk senınkısı.cıddı düşünen bır erkek ailesinden bahseder sana veya ailesine senden bahseder.işi cıdıye götürmek ister çabalar.senın sorularına istediğin gibi seni rahatlatacak cevaplar verir.gelecek düşünüyorsa senınle bunun planlarını yapar.sen gözlerine perde çekmişsin.onu istediğin erkek modeli gibi görmek istıyorsun sanırım.bazı erkekler gittikleri yerlere bayan taşımak isterler yanlarında konu mankeni olarak.sen onlardan olma derim.seni arkadaşlarına anlatıyor ama nasıl anlatıyor bunuda düşün bır bayan olarak ruhunun aşağılanmasına izin verme ruhunun kullanılmasına kesinlıkle izin verme.manevi olarak çok yıpranırsın.bıryere giderken elını tutması senı sevıyor anlamına gelmez.her erkek bayana hayatım aşkım falan fılan der sakın bunlara kanma.bayanlar onlara güzel sözler söylendiğinde mest olur çünkü...bence sen bunları aslında bılıyorsun.ama bu ilişkiyi yaşamak istediğin yere koymuşsun yaşamak istediğin gibi görmek istiyorsun ve öyle yaşıyorsun olumsuzlukları görmezden gelıyosun.senınle tatıl planları yapması ve senı kıskanıyorum modlarına gırmesı senınle gelecek düşünmesı ve senı senın istedığın gibi sevmesi anlamına gelmez.böyle erkekler egolarını tatmin ederler sonra arkalarına bile bakmazlar.ruhunu ve benliğini kirletmesine izin vermemelisin.bence senınle sadece anı yaşıyor.şimdiden özür dilerim olumlu şeyler yazmak isterdim ama anlattıkların ve yazdıkları bana bunları düşündürüyor.kendıne ne yaşamak istiyorum ama ne yaşıyorum sorusunu sormanın zamanı gelmişte geçiyor bile...

Back
X