Ayrılıkta nerde kalmak mantıklı

sayneverno

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2017
9
3
1
34
Merhaba arkadaşlar, benim önceki konumu okuyanlar bilirler, eşimle aram her geçen gün kötüye gidiyor. Üç gün biraz normalleştik, kendi kendime dedim acaba ne zaman patlak verecek, beyfendi dün akşam yemeğini zehir etti ve şimdiye kadar hala konuşmuyoruz.
Asıl konum şu: ayrıldığınızda çocuğunuzla evinizde mi kaldınız yoksa babanızın evine mi döndünüz?
En mantıklısı hangisi? Maaşım kirama ve çocuğumla iyi kötü geçinmeme yeter ama sabahları erken gidiyorum işe çocuğumu kreşe yetiştiremiyorum şimdiye kadar hep babası götürüyor. Tek başıma olsam babamın evde bir köşeye yerleşirim ama çocukla nasıl olur.
Siz tecrübeli arkadaşlar nasıl yaptınız?

Kreş zaten yakınımda semtteki en yakın kreş ama trafik dolayısıyla işe yetişemiyorum sabahları işim başka bir şehirde olduğu için. İşini değiştir diyeceksiniz ama meslek eğitimi yapıyorum son senem değiştiremem anca seneye bitirip mesleğimi elime alınca yakınımda bir iş arayacam.

Ailemin yanında rahatım, annem babam öyle üç gün kaldın ne zaman gideceksin türünde değiller çok şükür ama evde kardeşlerim var anca sığıyorlar birde biz ikimiz gelirsek nasıl olur. Benim evimde çocuğumun daha çok yeri var tek derdim bu. Oysa ama babamgilde oturdukları yerden dolayı daha rahat istediği gibi koşuyor ses yapıyor, çünkü benim apartmanda ki tek çocuk ve bazı komşular rahatsız oluyor. Yani babamgile gitmememin tek nedeni babamın evinde ki yer sıkıntısı.

ben boşanınca ailemin yanına dondum benim alışık olduğum düzen olunca rahatım,fakat çocuğum alışamadı hiç istemedi 6 ay kaldık sürekli ateşli karın ağrısı ağzında aftlar çıktı iştahı kesildi. Çocuk için evinizde kalın,eşiniz gitsin.

Babanız tekmi yasiyor..
Oyleeyse babaniza gidin..olmadi idare ederim diyorsanız evinizde kalin

Hayır annem babam 4 tane de kardeşim var evde. Benim düşündüğüm nokta ev kalabalık, yoksa seve seve babamın evine dönerim.

Oturduğunuz evde kalın
Çocukluda çocuksuzda dönmek zor
Onlar dedi bunlar komşu teyzeler bitmez yıpranırsınız
Çocuğunuzunda düzeni bozulur

Anne babanın yanından ayrıldıktan sonra dönmek zor olur. İmkan olmasa yapacak bir şey yok ama varsa kendi başınıza yaşamanız daha iyi.
Bir bakıcı tutsanız bir süreliğine?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…