ayrılıktan sonra aranmamak

lisabel

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2016
946
953
18
yakın zamanda bir dargın bir barışık devam eden ilişkimi tamamen noktaladım. tamamen dediğime bakmayın, daha önce de kaç kez ayrılıp barışmıştık. artık bu sefer bu mutsuzlukla kesin olarak bitirmeye karar verdim. ve en geçerli gerekçem sevgisini hissedemiyor oluşumdu, ilgisizliğiydi. 3 hafta oldu. bu sessizliğe dayanamıyorum. normalde ayrıldığımızda bir şekilde ya o ya ben dönüş yapardık. ilk defa bu kadar uzun sürdü ve onun açısından bittiğini anladım. ama işte bana bitmemiş gibi geliyor. sanki arayacak gibi. içimde manasız bir umut var :( size de oldu mu böyle? bittiğini nasıl kabullendiniz? bir de sizi facebooktan takip ettiğini biliyorsanız nasıl davranırdınız?

Madem donmesini bekleyeceksiniz neden ayriliyorsunuz, madem ayrildiniz neden donmesini bekliyorsunuz:KK64:
Gercekten anlam veremiyorum bu bir ayrilip bir barismalara. Artik onemi kalmiyor ki ayriligin da, barisik olmanin da. Suyu cikiyor bir nevi. Saygi desen zaten...
Olmuyorsa zorlamayin, yok facebookta takipteyse soyle yapayim yok arkamdan bakiyorsa amuda kalkayim gereksiz ve cocukca:işsiz:

Madem donmesini bekleyeceksiniz neden ayriliyorsunuz, madem ayrildiniz neden donmesini bekliyorsunuz:KK64:
Gercekten anlam veremiyorum bu bir ayrilip bir barismalari. Artik onemi kalmiyor ki ayriligin da, barisik olmanin da. Suyu cikiyor bir nevi. Saygi desen zaten...
Olmuyorsa zorlamayin, yok facebookta takipteyse soyle yapayim yok arkamdan bakiyorsa amuda kalkayim gereksiz ve cocukca:işsiz:

evet biraz çocukça taraflarım vardır. tşkler.

Ayrıl barış ayrıl barış ilişkiler laçkalaşır ve sonunda tamamen biter.
Sizinki de bitmiş,kabullenmekten başka seçeneğiniz var mı ?
Zaman her şeyin ilacı zamanla unutacaksınız.

haklısınız o noktaya geldik biz de. ama işte bana sanki bitmemiş gibi geliyor. sanki aramda bir bağ kalmış gibi. o histen kurtulamıyorum bır türlü.

Dönse ne olacak ki?
Yine ilgisiz soğuk olacak bi süre sonra.
Bu acı tamamen alışkanlıktan kaynaklanıyor. 3 hafta uzun bir zaman değil. Zaman gerek.

evet biraz çocukça taraflarım vardır. tşkler.
Insanin cocukca taraflarinin olmasi guzeldir ancak iliskiler cocukca tavirlarla yurutulmez. Iliskilerde sorunlar ayrilip barisarak duzeltilmez ancak ustu ortulur, asil onemli olan ayrilma kaprislerine basvurmak yerine cozum yollarini denemektir, ayrilmak bu is olmuyor bitsin denilen kisimdir iliskiyi adam etme yontemi degil. Belki dikkate alirsiniz ilerisi icin...

tamam facebooku geç diğer soruya odaklan:kahve:
Bitmiştir bitmiştir ayrıl barış ayrıl barış nereye kadar ? Yalama yapmış artık bence barışsanız bile tekrar ayrılırsınız ilişki tarzınız böyle anlaşılan

İlişkiyi noktalayan sizsiniz neden adamın aramasını bekliyorsunuz ki. Ha unutamadıysanız siz bi adım atın. Çünkü şahsen terkedilen kişi ben olsam o adımı karşı taraftan beklerim.

Genelde böyledir ayrılan kişiler telefonda da konuşmazlar.
Ama bazıları arkadaş kalabiliyor herkes yapamasa da.

yakın zamanda bir dargın bir barışık devam eden ilişkimi tamamen noktaladım. tamamen dediğime bakmayın, daha önce de kaç kez ayrılıp barışmıştık. artık bu sefer bu mutsuzlukla kesin olarak bitirmeye karar verdim. ve en geçerli gerekçem sevgisini hissedemiyor oluşumdu, ilgisizliğiydi. 3 hafta oldu. bu sessizliğe dayanamıyorum. normalde ayrıldığımızda bir şekilde ya o ya ben dönüş yapardık. ilk defa bu kadar uzun sürdü ve onun açısından bittiğini anladım. ama işte bana bitmemiş gibi geliyor. sanki arayacak gibi. içimde manasız bir umut var :KK43: size de oldu mu böyle? bittiğini nasıl kabullendiniz? bir de sizi facebooktan takip ettiğini biliyorsanız nasıl davranırdınız?
bittiğine göre amasına gerek de yok

yakın zamanda bir dargın bir barışık devam eden ilişkimi tamamen noktaladım. tamamen dediğime bakmayın, daha önce de kaç kez ayrılıp barışmıştık. artık bu sefer bu mutsuzlukla kesin olarak bitirmeye karar verdim. ve en geçerli gerekçem sevgisini hissedemiyor oluşumdu, ilgisizliğiydi. 3 hafta oldu. bu sessizliğe dayanamıyorum. normalde ayrıldığımızda bir şekilde ya o ya ben dönüş yapardık. ilk defa bu kadar uzun sürdü ve onun açısından bittiğini anladım. ama işte bana bitmemiş gibi geliyor. sanki arayacak gibi. içimde manasız bir umut var :KK43: size de oldu mu böyle? bittiğini nasıl kabullendiniz? bir de sizi facebooktan takip ettiğini biliyorsanız nasıl davranırdınız?
Canim benim anlasarak ayrildigim nisanlim hemen hemen hergun aradi beni seni unutmak cok Zor olacak sana cok alistim cok sevdim ama sevmek yetmiyormus senin ne yaptigini merak etmeden duramiyorum bilmem neler neler.. Sonra ne oldu biluyormusun.. Korkutmak gibi olmasin ama bi gunde degisti sevgili yapmis meger yani seninkide oyle olabilir..

Back
X